Pulzar

Belépő
Mindenkinek990 Ft

Partyajánló

Meeting Mission @ Y Bár - Jászberény

Fellépők
Dátum 2009. március 20.
Helyszín Y Bár - Jászberény, Jászberény
Stílus Progressive House, House
Meeting MissionMárcius 20.-a egészen biztosan újabb partycsemegét nyújt mindenkinek, amikor is több sikeres és nagy partysorozat képviselői mind egy helyen lesznek, hiszen Jászberényben a Y- bárban megrendezésre kerül a Meeting vs Mission Presents: New Generation Vs Prince Tour!Y Bár - Jászberény

Meeting Mission @ Y Bár - Jászberény

Március 20.-a egészen biztosan újabb partycsemegét nyújt mindenkinek, amikor is több sikeres és nagy partysorozat képviselői mind egy helyen lesznek, hiszen Jászberényben a Y- bárban megrendezésre kerül a Meeting vs Mission Presents: New Generation Vs Prince Tour!

Meeting vs Mission Presents: New Generation Vs Prince Tour! 

De hogy mivel is lehetne érvelni mellette? Azzal biztosan, hogy ez a party tele lesz újdonságokkal, hiszen a Prince Clubból már megszokott terasz mellett debütál az újdonságnak számító bar / lounge rész, amely nagyon igényes kialakításával biztosan kielégíti majd vendégei igényeit.

 

Természetesen egyik eleme és egyben egyik névadója a, sokak körében ismert club tour sorozata, a Prince on tour lesz. A Club Prince háza táján további újdonságok történtek, hiszen két új rezidens frissíti fel a club vérkeringését, méghozzá Arnou és Benji személyében, akik egészen biztosan új lendületet hoznak. De ha már előadókról esett szó, ejtsünk pár szót mindenkiről, aki aznap a pult mögé áll! A terasz hangulatáért a Bling-Bling Jóképű klubját vezénylő Balakrishnan, a Club Prince új rezidense Arnou, a Justmusic dj verseny 3. helyezését kiérdemlő Balics, a party másik névadójának, a Mission partysorozatának rezidense Nic Kayes és végül, de nem utolsó sorban az Tápiószelei Electric Garden rezidense Donvich felelnek.

A debütáló bárt pedig Nortio mellett Dawe Staff & Roland, James Grow és Dj Tommy uralják majd. Nortio Moti Brothers néven dolgozik együtt testvérével, akivel több nagyobb megjelenést is elkönyvelhettek már több nagyobb kiadónál is, köztük a Sound Tribe Recordsnál, a Ready Mix recordsnál és az Existence Recordsnál. Dawe Staff &Roland a Tapio in Love partyk rezidensei, akik a nagykátai autómozis bulikat vezénylik. James Grow a békéscsabai partyélet fenegyereke. Dj Tommy pedig a Night of Plasure sorozat rezidense és egyben megálmodója, a térség egyik régi motorosa. Aki csak teheti látogasson el a bulira!
 
 
2009 Március 20. Y- bár, Meeting Vs Mission Presents: New Generation Vs Prince Tour!
 
(a.r.c.pr)

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Eric Prydz video interjú!

    Eric Prydz aka Pryda elképesztő név lett néhány év alatt, aki kreativitásával, ötleteivel, teljesen új színt vitt az electro house világába.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó