Pulzar

Belépő
Mindenkinek990 Ft

Partyajánló

Mission Presents: Jellyroom Május 15-én! @ Y Bár - Jászberény

Fellépők
Dátum 2009. május 15.
Helyszín Y Bár - Jászberény, Jászberény
Stílus House
Mission Presents: Jellyroom Május 15-én!Május 15-én Mission Presents: Jellyroom party Jászberényben, az Y bárban. A Mission név sokak számára bizonyára ismerősen hangzik, pláne azoknak, akik eddig is látogatták a Mission & Mission partykat.Y Bár - Jászberény
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: Deepsonus ValenTina
összes résztvevő megtekintése

Mission Presents: Jellyroom Május 15-én! @ Y Bár - Jászberény

Május 15-én Mission Presents: Jellyroom party Jászberényben, az Y bárban. A Mission név sokak számára bizonyára ismerősen hangzik, pláne azoknak, akik eddig is látogatták a Mission & Mission partykat.

Nekik bizonyára tudomásuk van arról is, hogy nemrégiben szakított közös megegyezés alapján a Meeting & Mission party-k brigádja, hogy külön utakon járva szervezzék tovább immáron önálló party sorozatként.  Ezúttal  egy új team, méghozzá a Jellyroom csatlakozott a sorozathoz, akiknek tagjaival ti is találkozhattok a pultok mögött a nyitott teraszon! A Jellyroom-ot képviselve, hazánkban ismert előadók lépnek fel, köztük maga a Jellyroom megalkotója, Kühl, akinek a nevéhez fűződik ez az új, lendületes ügynökség.  Mellette a Kornél- Stamp páros is fellép, akik szintén ismertek már hazánkban, hiszen sikeres rádióműsorral, valamint kiadványokkal is büszkélkedhetnek és évek óta járják a klubokat sokak nagy örömére. Az ismerősen csengő nevek azonban itt még nem érnek véget, hiszen fellép Jankec is, aki több hazai klubban, valamint a Nyugat Magyarország e- zenei helytartója. A Jellyroom tagjai mellett persze nem maradhat ki a Mission-t képviselő Nic Kayes sem, aki a tőle megszokott  megőrülős, buliztató stílussal lép ismét színpadra. Szintén új névként csatlakozott a line-up-hoz Deepsonus is. Nem mehetünk el említés nélkül a Mission partykban már megszokott Bar Lounge fellépői mellett sem, hiszen a helyi fiatal erőt AXW (Control Air), Death Noise (Control Air), Johnny Dub, valamint Donvich (Electric  Garden) képviseli, akik egészen biztosan maximálisan odateszik magukat az este alkalmával. Open Air partyról van szó, ahol soha nem látott fényrendszer, lazer show, buborék gép, Jellyroom Design, valamint egy JellyRoom ajándék mix-cd fogadja az oda látogatókat. Szóval Május 15-én Mission Presents: Jellyroom party az Y bárban, Jászberényben!

(a.r.c.pr)

www.myspace.com/​nickayes

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó