Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Ektiv8 Summit @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2009. március 14.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus Electro, House, Twostep
Ektiv8 SummitMagyarország legjobb új-elektró formációi fél év után újra együtt, egy helyen! A 2008 tavaszán alakult Ektiv kötelékébe tartozó srácoknak van oka a közös rave-ülésre, hiszen az elmúlt hónapokban rendesen felpörögtek a dolgok körülöttük.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Ektiv8 Summit @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Magyarország legjobb új-elektró formációi fél év után újra együtt, egy helyen! A 2008 tavaszán alakult Ektiv kötelékébe tartozó srácoknak van oka a közös rave-ülésre, hiszen az elmúlt hónapokban rendesen felpörögtek a dolgok körülöttük.

2009. március 14., szombat

Trafó Bár Tangó (1094 Budapest, Liliom u. 41.) 22h-05h

 

Dirty Monkeez

Headshotboyz (Crux / Pivital / Sick / Tokyo Dawn) Tits & Clits (Crux / Gigabeat / Pivital / Sick) We Plants Are Happy Plants (Load Aim Fire) Tmx (Kollektiva)

 


Szinte egymást érték a netlabeles megjelenéseik, szerepeltek hazai és külföldi magazinokban illetve a BBC Radio 1-on, közben virtuálisan folyamatosan ott voltak a mérvadó külföldi zeneblogokon, élőben pedig olyan nagy nevekkel játszottak együtt, mint Don Rimini, Fake Blood, Grum, ShitDisco, Sidechains. De a hazai, Petőfi Rádió-kompatibilis popszíntér is felfigyelt rájuk:

az Anima Sound System, Varga Zsuzsa és a Zagar egyaránt magáénak tudhat egy-egy remixet tőlük. Az összesen nyolc fős legénység ezúttal is, mint a tavaly augusztusi első Ektiv „csúcstalálkozón”, valami különlegessel rukkol elő ezen az estén.

 

 

Web:

 

http:/​/​www.myspace.com/​dirtymonkeez

http:/​/​www.myspace.com/​headshotboyz

http:/​/​www.myspace.com/​titsandclitsband

http:/​/​www.myspace.com/​wplnts

http:/​/​www.myspace.com/​tmxband

http:/​/​www.myspace.com/​ektiv

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó