Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Ektiv8 Summit @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2009-03-14
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus Electro, House, Twostep
Ektiv8 SummitMagyarország legjobb új-elektró formációi fél év után újra együtt, egy helyen! A 2008 tavaszán alakult Ektiv kötelékébe tartozó srácoknak van oka a közös rave-ülésre, hiszen az elmúlt hónapokban rendesen felpörögtek a dolgok körülöttük.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Ektiv8 Summit @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Magyarország legjobb új-elektró formációi fél év után újra együtt, egy helyen! A 2008 tavaszán alakult Ektiv kötelékébe tartozó srácoknak van oka a közös rave-ülésre, hiszen az elmúlt hónapokban rendesen felpörögtek a dolgok körülöttük.

2009. március 14., szombat

Trafó Bár Tangó (1094 Budapest, Liliom u. 41.) 22h-05h

 

Dirty Monkeez

Headshotboyz (Crux / Pivital / Sick / Tokyo Dawn) Tits & Clits (Crux / Gigabeat / Pivital / Sick) We Plants Are Happy Plants (Load Aim Fire) Tmx (Kollektiva)

 


Szinte egymást érték a netlabeles megjelenéseik, szerepeltek hazai és külföldi magazinokban illetve a BBC Radio 1-on, közben virtuálisan folyamatosan ott voltak a mérvadó külföldi zeneblogokon, élőben pedig olyan nagy nevekkel játszottak együtt, mint Don Rimini, Fake Blood, Grum, ShitDisco, Sidechains. De a hazai, Petőfi Rádió-kompatibilis popszíntér is felfigyelt rájuk:

az Anima Sound System, Varga Zsuzsa és a Zagar egyaránt magáénak tudhat egy-egy remixet tőlük. Az összesen nyolc fős legénység ezúttal is, mint a tavaly augusztusi első Ektiv „csúcstalálkozón”, valami különlegessel rukkol elő ezen az estén.

 

 

Web:

 

http:/​/​www.myspace.com/​dirtymonkeez

http:/​/​www.myspace.com/​headshotboyz

http:/​/​www.myspace.com/​titsandclitsband

http:/​/​www.myspace.com/​wplnts

http:/​/​www.myspace.com/​tmxband

http:/​/​www.myspace.com/​ektiv

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó