Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 500 Ft
VIP5 000 Ft

Partyajánló

Bladerunnaz 10. születésnap @ Studio, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. február 20.
Helyszín Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Drum and Bass
Bladerunnaz 10. születésnapMajdnem napra pontosan tíz éve, február 19-én rendezte első partiját a Bladerunnaz, a belvárosi The Club nevű szórakozóhelyen. Életük első Anglián kívüli fellépésén Fresh & Vegas, azaz a Bad Company oszlopos tagjai alaposan megizzasztották a hazai dzsunglistákat. Fresh lakásában azóta is kint díszeleg a buli plakátja…Studio, Budapest, Hajógyári sziget

Bladerunnaz 10. születésnap @ Studio, Budapest

Majdnem napra pontosan tíz éve, február 19-én rendezte első partiját a Bladerunnaz, a belvárosi The Club nevű szórakozóhelyen. Életük első Anglián kívüli fellépésén Fresh & Vegas, azaz a Bad Company oszlopos tagjai alaposan megizzasztották a hazai dzsunglistákat. Fresh lakásában azóta is kint díszeleg a buli plakátja…

Az első bulit sorra követte a többi, például a legendás Loxy buli a legendás Royal szállóban, jött Kemal, Dylan & Facs, Matrix, Marcus Intalex és szép sorban a többiek. Azóta eltelt tíz év, de a Bladerunnaz menetrend szerint szállította a drum and bass meghatározó alakjait Budapestre, hogy soha ne kelljen hiányt szenvedni gyomorszaggató basszusokból.

Az elmúlt években a Bladerunnaz igyekezett megmutatni, hogy milyen széles spektrumon mozog ez a zene, hány féle irányzat alakult ki az idők során. Legyen az a legnagyobb sztár vagy a legújabb ígéretes tehetség, ha minőségit produkált, jó zenét írt, jól mixelt, előbb utóbb meghívást kapott egy Bladerunnaz buliba, hogy a honi közönség is megismerkedhessen vele.

Andy C, DJ Friction, a Pendulum vagy az évekkel ezelőtt szárnyait bontogató Calibre, a veterán DJ Lee, A-Sides vagy Goldie, az ifjonc Limewax (élete első fellépése volt a budapesti), Spor, Amit vagy Martyn, de vég nélkül lehetne sorolni a neveket.

A Bladerunnaz név mellett a kisebb rendezvények kapcsán született két másik „márka” is, a keményebb ütemeknek klubszinten a Drum Club, a lágyabb, mélyebb zenéknek egy időben a Different Drum estek adtak otthont. Harmadik éve, hogy a Bladerunnaz jóvoltából Budapestre is eljut a világszerte népszerű Therapy Sessions extrém dnb partisorozat, a Feline női DJ-sorozat, a Soul:ution klubestek, és a Metalheadz estek mellett.

A Bladerunnaz tagok zenei széleslátását bizonyítja, hogy a drum and bass élvonal mellett olyan előadókat hívtak el Magyarországra (mostanában TEST néven), mint az experimentális hardcore/jazz Mike Patton Quartet; a dubstep Kode9, Scuba, DJ Pinch és Boxcutter; a glitch hop arc Chris de Luca, edIT és a Glitch Mob, a hip hop fej Mos Def, Dilated Peoples, Roc Raida; a dub kiválóság Different Drummer Sounsystem; a techno/house nagyság Swayzak, Trentemoller, Phil Hartnoll és Alex Smoke; az electro király Simian Mobile Disco és Vicarious Bliss; vagy az IDM elektronika agy Mu-ziq és DMX Krew.

A nyár elmaradhatatlan és sokak által várt rendezvényévé nőtte ki magát a hagyományosan szabadtéri Fields of Joy, és ugyanilyen népszerű évindító téli party a Bladerunnaz születésnap. Mindkettő kerek számhoz ért, hiszen tíz éves lett a Bladerunnaz, amit egy feledhetetlen bulival szeretne megünnepelni.

Itt lesz Ed Rush, aki a magyar dnb rajongók közül sokaknak irányt mutatott annak idején, és akinek azóta több feledhetetlen estét köszönhet a hazai közönség. Vele érkezik a Virus csapat három másik meghatározó alakja, Ed Rush állandó producertársa, Optical, az ifjabbik Quinn testvér, Matrix és a Virus „hangja” MC Rymetyme, akik még soha sehol nem léptek fel együtt ebben a felállásban. Az estén a tervek szerint felelevenítődnek az elmúlt tíz év legnagyobb himnuszai és emlékezetes zenéi, de Ed Rush és Optical felvillantja a jövőt is, hiszen a buli egyben az új Virus-nagylemez, a Travel The Galaxy lemezbemutatója is egyben.

Ed Rush

Infók:

Bladerunnaz pres. VIRUS: Ed Rush, Optical, Matrix, MC Rymetyme

 

Bladerunnaz 10. születésnap

Virus Night: Ed Rush, Optical, Matrix, MC RymeTyme (először egy színpadon!)

Travel The Galaxy album launch party

 

2009. február 20., péntek

Stúdió (Events Hall) – Hajógyári sziget

 

jegyár

1500 forint az első Bladerunnaz buli (Fresh+Vegas @ The Club ’99) jegyével a Subvibe-ban!

2000 forint az első 100 db elővételes jegy a Subvibe-ban!

2500 forint február 10-ig

3000 forint február 20-ig

3500 forint a helyszínen

5000 forint VIP jegy.

 

elővétel

Subvibe

Nyugati non stop

Ticketportal.hu és offline elárusítóhelyei

Traffic üzletek (Westend, Mammut)

Akt Records

 

line up

Ed Rush (Virus, Metalheadz)

Optical (Virus, Metalheadz)

Matrix (Virus, Metro, Metalheadz)

MC Rymetyme (Virus, 1210)

Bal & Safair (Bladerunnaz, Tactile) – classic set

Mastif & Ozon (Bladerunnaz, Memo Rec.) – classic set

 

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó