Pulzar

Belépő
Mindenkinek6 000 Ft
Elővételben 2009. február 5.-ig5 000 Ft

Partyajánló

CINETRIP SPARTY: STARGATE @ Rudas Gyógyfürdő

Fellépők
Dátum 2009. február 7.
Helyszín Rudas Gyógyfürdő, Budapest
Stílus Breakbeat, House
CINETRIP SPARTY: STARGATEA következő Cinetrip Sparty fantáziavilága a 2009. január15-én Párizsban ünnepélyesen megnyitott Csillagászat Nemzetközi Évéhez kapcsolódóan kozmikus eredetű.Rudas Gyógyfürdő

CINETRIP SPARTY: STARGATE @ Rudas Gyógyfürdő

A következő Cinetrip Sparty fantáziavilága a 2009. január15-én Párizsban ünnepélyesen megnyitott Csillagászat Nemzetközi Évéhez kapcsolódóan kozmikus eredetű.

Február első hétvégéjén megnyílik a hideg hétköznapokból menekülést biztosító virtuális csillagkapunk, hogy Douglas Adams tanácsát követő, törülközős utasaink kipróbálhassák a Földi űrhajózás élményét.

Hároméltű performanszaink közé ezúttal az éteri zene is finoman bekúszik: az uszodában az Aquadance, a Duotrixx, a Fényeső és a levegőből egy szálon lebegő Debora mellett Sir David O’Clock (NY) TimeTown című theremin-előadása segíti a sci-fi utazás illúzióját. Az audio-élmény Waxman, Grasshop valamint Mango & Gattio (Digishot live) keze, ujjbegyei és csuklója munkája.

Az aulában egzotikus bolygók együttállása (pörgése-forgása) várható: az indításnál az egyiptomi szármázású Mada orientálja a virtuális vándorokat, majd Vida G és Superman keverik össze a papucsos fazonokat-űramazonokat bootlegjeikkel.

A török hideg és forró medencéinél Kaszi és Jácint ambientjei úszkálnak a boltívek között, éjfélkor pedig Amira és a fürdő hurijai hastánca emeli égi magaslatokba a hangulatot. A szomszédos Kabin Discoban Sanyi és Shuriken szintén az űr felé veszi az irányt: ezen az estén 70-es évek space discói, sci-fi filmzenéi sűrűbb intervallumokban bukkanak elő.

És persze hogy mindez vizuálisan is ott legyen, az intergalaktikus vízuál-mágia-felelőseink: a Skylab VJ's from Space, a Kiégő Izzók és a Cinetrip VJ torna 2008 különdíjas Luma Beamerz duója nyomkodja az irányítógombokat.

Tudod, azt mondják: ahol víz van, ott élet is van! No ki bújik át a Csillagkapun?

Nyáriruha, fürdő/űr/öltözék ajánlott, papucs kötelező és a törülköződ ne feledd!

Belépő elővételben: 5000 Ft
Jegyek a helyszínen
6000 Ft-ért kaphatók
Jegyelővétel a Merlinben (Gerlóczy u. 4.)
Következő Cinetrip Sparty:
2009. március 7. Rudas Fürdő

Valamint elindult az MTV-vel közös vízállóDJválogatónk!
A részletek: www.cinetrip.hu/​waterproof (jelentkezés: február 20-ig!)

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Cinetrip VJ Torna Budapest 2010

    Október 18. és 22. között a Cinetrip csapata ismét megrendezi a VJ Tornát, a VJ szcéna legkiemelkedőbb hazai seregszemléjét és nemzetközi zsűri előtti megmérettetését.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó