Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
LányoknakIngyenes

Partyajánló

PLAY Boys&Girls party @ PLAY, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. november 22.
Helyszín PLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.
Stílus House, Tech-house, Dance
PLAY Boys&Girls partyPLAY Boys&Girls party 2008. november 22-én szombaton az ország legnagyobb bulijában.PLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.

PLAY Boys&Girls party @ PLAY, Budapest

PLAY Boys&Girls party 2008. november 22-én szombaton az ország legnagyobb bulijában.

A város legjobb pasijai és legszebb lányai ezen a szombaton is nálunk buliznak a Club PLAYben. Az októberi felvonás óriási siker volt. Vendégeink között köszöntöttük Laki Zsuzsit, Keleti Györgyit, Kiss Hegedűs Rékát, Kustánci Liát, Mészáros Dórit, Rácz Lindát, Somát, Horváth Évát, Szekeres Nórát, Szabó Patríciát, Friderikusz Sándort, Till Attillát, Mester Tamást, Bartók Krisztiánt, Kinnter Oszkárt, Márkot és Danny Bluet.

Most is a lemezjátszók mögött Metzker Viktória playmate és Dj Junior tíztől kettőig, majd Hamvai P.G. Radio1 élő közvetítés a helyszínről éjféltől kettőig országosan 11 frekvencián. A grand opening óta minden szombaton több mint 3ezren buliznak a helyszínen, és 100ezren országosan a rádiókészülékek előtt. Már vidéken is tudják: a PLAY egyedülálló Budapesten.

Az ország legszebb lányai és legjobb pasijai november 22-én a club playben. Címünk: XI. kerület Daróci út 2. kapunyitás 23 órakor. Hölgyeknek a belépés egész éjszaka díjtalan. további információk weblapunkon: www.clubplay.hu

Gyere és játssz velünk ezen a szombaton is!

PLAY – a legédesebb éjszakai játék

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó