Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

NewKidsOnTheBass vs. Total Destruction @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2008-11-21
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Drum and Bass, Techno
NewKidsOnTheBass vs. Total Destruction2008. november 21.-én két stílus rajongóit várja a Club K2. A New Kids On The Bass csapatának köszönhetően a nagyteremben drum & bass fog szólni, a kisteremben pedig a Total Destruction teamtől fog dübörögni a techno.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: tremt
összes résztvevő megtekintése

NewKidsOnTheBass vs. Total Destruction @ K2, Budapest

2008. november 21.-én két stílus rajongóit várja a Club K2. A New Kids On The Bass csapatának köszönhetően a nagyteremben drum & bass fog szólni, a kisteremben pedig a Total Destruction teamtől fog dübörögni a techno.

A drum & bass részleg vendége ezúttal Norm, akinek a közelmúltban jelent meg 'Killer Boom' című zenéje az angol Class A Recordsnál, és amelyet hamarosan a CKB - 'Streetfighter' (Norm
remix) megjelenése fog követni. Rajta kívül a szintén ifjonc Siet fogja pakolgatni a jobbnál jobb lemezeket, továbbá fellé majd Nuts, a váci D.O.B & Span és a The Phelics. A házigazdák részéről Soundhunter fogja beizzítani a lemezjátszókat illetve a két New Kids: Android & Khaist.

A techno teremben pedig hallhatjuk majd: Outrangers-t, Adam Bass-t, a Denoiser vs Gregor X párost, és FazeCore-t aki a születésnapját is ünnepli az est folyamán. Zárásképpen pedig Gabriel Miller és Exos! fogja szórakoztatni a közönséget, a fellépőket pedig MC Roku fogja kísérni mikrofont markolva a kezében.

2008/11/21


NewKidsOnTheBass vs. Total Destruction

Main Room

Norm [WeekAndBass]
Siet [Source Rec., Round12 Rec.]
Nuts  [Mercure Allure]
D.O.B. & Span [Consciousness Dilating]
The Phelics [Consciousness Dilating]
Android & Khaist [NKoTB]


Hosted by SoundHunter [Need4Speed]


Small Room

Outragers [Total Destruction]
Adam Bass [Sensor Base]
FazeCore [Total Destruction,Birthday Sett] Denoiser vs Gregor X  [Sensor Base] Gabriel Miller [Sensor Base,Gabriel Miller.org] Exos!
Mc Roku

Place: Club K2
Budapest, IX. ker. Üllői út 51.
Extras: Friendly Prices, Balloon
Entry: 800HUF

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó