Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Oktogon House Night

Fellépők
Továbbá még: Membrane, Matula
Dátum 2008-11-01
Stílus House
Oktogon House NightNov.1-én Budapest belvárosának egyik nevezetes pontjáról az Oktogonról nevezték el a Music Team-es fiúk a legújabb house party-jukat!
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Coby
összes résztvevő megtekintése

Oktogon House Night

Nov.1-én Budapest belvárosának egyik nevezetes pontjáról az Oktogonról nevezték el a Music Team-es fiúk a legújabb house party-jukat!

Ezenkívül ezen az estén ünnepli XXX születésnapját dj.Paul House,aki 10év zenélés után tavaly ért el sikereket a 3 ill. 4db cd-játszóval ütemre kevert mixeivel,és a két saját szervezésű dj,producer versenyével,amit a Pioneer(BaSys kft.) is támogatott.Mixeit külföldi kollégái is csemegeként hallgatják,és egyre többet hívják vidékre,és fesztiválokra is.Dj Társa Membrane akivel együtt alkotják a HouseMasters formációt,ill. fellépéseiken elkápráztatja acapellaival a közönséget.Slílust tekintve táncolható sláger house-t,és kevés prog. zenét játszanak.Dj.Matula a sikeres Lupa Beach party szervezője,és residense,az idén közel 2500 ember látogata a rendezvényt,ezenkívül a HouseMusix.com webáruház vezetője most ismét ámulatba szeretné ejteni progressive zenéivel a közönséget.Dj.KissZol az egyik legügyesebb fiatal versenyt nyert lemezlovas,ő Paul House felfedezettje is.Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Helyszín:Barokko Club&Lounge
Cím:Oktogon,VI.Liszt Ferenc tér.5
Időpont:Nov.1 22h-Kifulladásig
Belépő:1000ft
További információ: www.musicteam.hu

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó