Pulzar

Belépő
Lányoknak500 Ft
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Autumn Break Party @ Africafe, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Peter Sole
Dátum 2008. október 25.
Helyszín Africafe, Budapest, IX. ker. Kinizsi utca 2-6.
Stílus Trance, Progressive House
Autumn Break Party2008. október 25-én elszabadul a pokol. Az Africafé ad otthont az Autumn Break Party-nak, melynek házigazdái Gabriel Miller illetve Peter Sole lesznek. A legtutibb electro-house, trance és progressive lemezek fognak pörögni egész este.Africafe, Budapest, IX. ker. Kinizsi utca 2-6.

Autumn Break Party @ Africafe, Budapest

2008. október 25-én elszabadul a pokol. Az Africafé ad otthont az Autumn Break Party-nak, melynek házigazdái Gabriel Miller illetve Peter Sole lesznek. A legtutibb electro-house, trance és progressive lemezek fognak pörögni egész este.

Gabriel Miller (www.gabrielmiller.org) neve már sokak számára ismerősen csenghet, hiszen évek óta benne van a magyar éjszakában, Master of the clubs című videoklipje pedig a Viva Tv-n és a magyar MTV-n is naponta többször látható, valamint Magyarország 20 különböző rádiójában is rendszeresen hallhatóak mixműsorai (Pl.: TranceTream.FM,
K1 Rádió Kaposvár, 92.9 Party FM, Kiskunhalas, Mediterrán Rádió, Pécs, Sunshine Rádió, Nyíregyháza stb.). Ezen az estén a leghúzósabb electro, progressive house és trance zenékkel fogja lázba hozni a közönséget.

Peter Sole neve sokak számára ismeretlen, hiszen egy fiatal srácról van szó, aki idáig iskolai rendezvényeken, illetve házibulikon zenélt, de végre megmutatja tudását a nagyérdeműnek is. House, Handsup, Trance és Electro zenéket játszik, de ezen az estén a trance-é és a progressive-é lesz a főszerep.

Sok szeretettel várnak minden party arcot az őszi szünet legnagyobb bulijára! - 2008.10.25. Autumn Break Party @ Africafe (Közgáz), Budapest

Helyszín : Africafé (Közgáz), IX. ker. Kinizsi u. 2-6. Varga Jenő Kollégium

Bejárat: Kolesz bejárata, rögtön az első ajtó után balra

Megközelíthető: 3-as metróval a Kálvin térig, onnan gyalog 5 perc (Ráday utcán a Kinizsi utcáig) illetve a Boráros tértől 2-es villamossal a Czuczor utcáig (Végállomás)

Időpont: 2008.10.25.
Start: 22:00

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó