Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Double Birthday Bash @ Africafe, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. január 10.
Helyszín Africafe, Budapest, IX. ker. Kinizsi utca 2-6.
Stílus House, Trance
Double Birthday BashMég nem heverted ki a szilveszteri bulit? Nem hagy alább a party-hangulatod? Akkor itt a helyed! Ugyanis... Az új esztendőben rögtön egy szülinapi bulival indít a Spirit Sound Team!Africafe, Budapest, IX. ker. Kinizsi utca 2-6.

Double Birthday Bash @ Africafe, Budapest

Még nem heverted ki a szilveszteri bulit? Nem hagy alább a party-hangulatod? Akkor itt a helyed! Ugyanis...
Az új esztendőben rögtön egy szülinapi bulival indít a Spirit Sound Team!

Dj Peter Sole 18. születésnapját fogja ünnepelni ezen a napon, egyik osztálytársával közösen. Egész este ő fog zenélni, és a house-os felvezetés után a legütősebb trance slágereket fogja tolni! Visszatekintés is lesz az elmúlt 7-8 év trance remekműveire is, így a műfaj kedvelői ismét bulizhatnak a régebbi kedvencekre. A bulin lesz torta, pezsgőzés és sok-sok sütemény! Várunk mindenkit sok szeretettel január 10.-én!

Helyszín: Africafé (Közgáz), Bp.IX.ker. Kinizsi u. 2-6.

Időpont: 2009. január 10.

Belépő: 500 Huf

Megközelíthető: 3-as metróval a Kálvin térig, onnan gyalog 10 perc (Ráday utcán a Kinizsi utcáig) illetve a Boráros tértől 2-es villamossal a Czuczor utcáig (Végállomás)

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2009-03-28] The Waves of Trance
    @ Africafe, Budapest

    Március 28-ával egy fantasztikus partysorozat indul útnak az Africafé-ban "The Waves of Trance" névvel. Ezeken a bulikon majd a trance zene "Legjei"-t hallhatjátok a múltból és a jelenből Dj Peter Sole gondozásában.
  • [2008-10-25] Autumn Break Party
    @ Africafe, Budapest

    2008. október 25-én elszabadul a pokol. Az Africafé ad otthont az Autumn Break Party-nak, melynek házigazdái Gabriel Miller illetve Peter Sole lesznek. A legtutibb electro-house, trance és progressive lemezek fognak pörögni egész este.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó