Pulzar

Partyajánló

Perspektíva #02 @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2008. október 2.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus House, Electro
Perspektíva #02 Szeptember 12-én debütált Budapest legújabb parti-sorozata, a Perspektíva. A minden hónap első csütörtökére rendszeresített buli következő állomása október 2-dika, amikorra a szervező Goodnight Team egy vendég dj-t is meghívott. Az új nézőpontot ezúttal a LavaLava Sounds-os Dj Toló fogja képviselni.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Perspektíva #02 @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest


Szeptember 12-én debütált Budapest legújabb parti-sorozata, a Perspektíva. A minden hónap első csütörtökére rendszeresített buli következő állomása október 2-dika, amikorra a szervező Goodnight Team egy vendég dj-t is meghívott. Az új nézőpontot ezúttal a LavaLava Sounds-os Dj Toló fogja képviselni.

A második Perspektíva bulin Dj Toló fogja reprezentálni a Goodnight Team célkitűzését, azaz hogy hónapról hónapra mindig bemutasson egy fiatal, ámde annál tehetségesebb arcot a magyar elektronikus undergroundból. Tollner Máté még relatíve kevés időt töltött el az pesti parti-kultúrában dj-ként és producerként, a neve mégis ismerősen csenghet sokaknak. Több vendég-szereplés mellett az ő hathatós munkája áll a már kétszer megrendezésre került LavaLava Live Fest mögött, amely bulik gyakorlatilag egyedülálló módon ingyen hozták el a hazai electro-house/nu rave szintér kiemelkedő figuráit. Az októberi Perspektívára egy különleges szettel készül, amely ígérete szerint elhozza a közönségnek az elmúlt évek legjobb zenéit, a dubsteptől egészen a fidget house-ig.

Akik ott voltak, valószínűleg ott is lesznek, a kétkedőknek pedig ajánlott ellátogatni a csapat weboldalára, ahol minden részletet megtudhatnak, illetve ízelítőt kaphatnak a Perspektívás zenékből.

Tehát:

Goodnight Team pres.: Perspektíva #02

Október 2. csütörtök
Trafó Bár Tangó (Bp, IX. ker. Liliom utca 41.)
Kezdés: 10h
Beugró: 600 Ft (18+)
Djs: Toló (LavaLava)
Siegler, Kontra, Musicmonkey

http://www.myspace.com/lavalavasounds
http://www.goodnightteam.hu
http://myspace.com/goodnightteam
http://www.trafobartango.hu





Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó