Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Microforms 27 @ Hangár, Sopron

Fellépők
Dátum 2008. szeptember 27.
Helyszín Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.
Stílus Drum and Bass, Techno
Microforms 27Több mint négy hónapos szünet után ismét Microforms, hogy a szeptemberi bulival elkezdjék újabb szezonukat, mely remélhetően olyan sokszínű lesz, mint az előzőek. Ráadásul tripla ünneppel nyitják az évadot, hiszen 2005-ben az első őszi hónapban született meg a Microforms, ráadásul október elején van mindkettőjük szülinapja."Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.

Microforms 27 @ Hangár, Sopron

Több mint négy hónapos szünet után ismét Microforms, hogy a szeptemberi bulival elkezdjék újabb szezonukat, mely remélhetően olyan sokszínű lesz, mint az előzőek. Ráadásul tripla ünneppel nyitják az évadot, hiszen 2005-ben az első őszi hónapban született meg a Microforms, ráadásul október elején van mindkettőjük szülinapja."

"E hármas évforduló nagy bulit kíván, ezért ismét külhoni fellépőt köszönthetünk a Hangár falai között. Futurebound (polgári nevén Brendan Collins) a liverpooli székhelyű Viper Recordings főnöke. Első, 1996-ban napvilágot látott megjelenése óta változatos, mégis jellegzetes hangzást alakított ki, melyben a könnyedebb dallamok éppúgy megtalálhatók, mint a morcos clownstep darabok. Előszeretettel dolgozik együtt másokkal, ilyen munkák eredménye a J Majik-kel és Wickaman-nel összehozott 'Pitbull' és 'Mr. Hunger', vagy a 2007 tavaszán a boltok polcaira került 'Universal Truth' című album, melyet Matrixszal készített. Eme albumon kapott helyet az előző év nagy slágere, az 'American Beauty' (mely az azonos című film zenéjének remixe), vagy a 'Knite Riderz' (ami pedig a David Hasselhoff főszereplésével készült sorozat jellegzetes dallamának újraértelmezése). Ám a Matrix & Futurebound páros nemcsak a tánctérrobbantó slágerekben, hanem a könnyedebb/vokálos darabokban is erős: az ő nevükhöz fűződik a Nu:Tune és Natalie Williams -féle 'System' remix, a 'Womb', a 'Family', vagy a 'Coast 2 Coast'. Futurebound szettjeiben szívesen játssza - saját dolgai mellett - TC, Sub Focus és Dillinja zenéit, slágeresebb játékaiba azonban gyakran rak likvidet és neuro-hangzást. Mindez pedig kiváló mixtechnikával párosul.

Magyar vendégük, DJ Madd a jump up kedvelőinek okozhat kellemes pillanatokat. Szettjeiben a guruló dobok, és mókás ütemek mellett mindig akad hely egy kis scratch sikálásnak, néhány rég elfeledett klasszikusnak, vagy likvid nótának. Az ország számos pontján megfordult már, a budapesti Bladerunnaz rendezvények visszatérő vendége, valamint Hollandiában is vendégeskedett nemrég egy szett erejéig. Produceri tevékenységei bár csendben zajlanak, de panaszra nem lehet oka: zenéi többször felcsendültek a BBC 1xtra műsoraiban, valamint a júliusi ATM Magazine mix CD-n is helyet kapott. "To The Massive" című szerzeményére a Rufige által pátyolgatott DJ Vapour csapott le: 36 Hertz névre keresztelt kiadóján év végére várható a korong. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő dubstep műfajból is kiveszi a részét: zenéi olyan kezek alatt forognak, mint a BBC Radio 1 "anyu" Mary Anne Hobbs, Martyn, és Breakage.


3rd Anniversary & Benzon & L.A.S. Birthday
2008 09 27
Sopron, Hangár Music Garden
(Vándor S. u., a sörgyár mellett)

Fellépők:

FUTUREBOUND (UK)
(Viper Recordings)

DJ Madd
(36 Hertz)

Benzon & L.A.S.
(Microforms)

Látvány: Illuvision, Visitors Visions

Belépő: 1500 Ft

Linkek:

http://www.myspace.com/futureboundviper
http://www.myspace.com/viperrecordings
http://www.myspace.com/dj_madd
http://www.myspace.com/illuvision
http://www.myspace.com/microforms



Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2011-08-24] Szegedi Ifjúsági Napok 2011
    @ Újszegedi Partfürdő- Szeged

    Már csak néhányat kell aludni fesztiválszezon és az idei nyár végéig. Mindezt már tradícionálisan a SZIN zárja, ahol utoljára még ki lehet engedni a gőzt...
  • [2008-08-27] SZIN
    @ Újszegedi Partfürdő- Szeged

    A Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) augusztus 23-24-25-26-án új helyszínekkel, nemzetközi lemezlovasokkal, kultúrális ésszabadidős eseményekkel várja látogatóit. A Tisza parti város Újszegedi Partfürdőjén rendezendő „ifinapok” már évek óta a legSZINesebb nyárbúcsúztató rendezvény a hazai fesztiválpalettán.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó