Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 200 Ft

Partyajánló

Autorun 30 @ Dandy Music Club - Kecskemét, Kecskemét

Fellépők
Dátum 2008. szeptember 20.
Helyszín Dandy Music Club - Kecskemét, Kecskemét, 6000 Kápolna u. 3
Stílus Drum and Bass, Breakbeat
Autorun 30"Most, hogy vége a nyári fesztiválozásnak újra külföldi vendéggel kedveskedünk számotokra! Szeptemberi vendégünk a CONCORD DAWN (New Zealand) duóból Matty C lesz. Matt Harvey (Matty C), és Evan Short (Kiljoy) már gyermekkora óta ismeri egymást, produceri munkásságuk kezdetét pedig egy közös hangmérnöki főiskola jelentette."Dandy Music Club - Kecskemét, Kecskemét, 6000 Kápolna u. 3

Autorun 30 @ Dandy Music Club - Kecskemét, Kecskemét

"Most, hogy vége a nyári fesztiválozásnak újra külföldi vendéggel kedveskedünk számotokra! Szeptemberi vendégünk a CONCORD DAWN (New Zealand) duóból Matty C lesz.
Matt Harvey (Matty C), és Evan Short (Kiljoy) már gyermekkora óta ismeri egymást, produceri munkásságuk kezdetét pedig egy közös hangmérnöki főiskola jelentette."

"A srácok 1999 óta vannak jelen a drum and bass életben, és azóta méltán a szakma egyik legtekintélyesebb nevévé avanzsálódtak, nem csoda, hisz 4 album és számtalan single megjelenés köthető nevükhöz.
Slágereik a világ összes klubjában felcsendültek, és a már-már himnusszá vált 'Morning Light' és 'Man For All Seasons' valamennyi drum and basst kedvelő mp3 lejátszóján megfordult.
Az elismerést még tovább fokozza, hogy oly kiadókon jelentek meg zenéik, mint a legendás Hospital és Metalheadz, Timeless vagy Renegade Hardware. Továbbá a fiúk saját kiadóval is büszkélkedhetnek, mely az Uprising nevet viseli. Zeneileg sokszínű, változatos estére számíthatunk: lágyabb, melodikusabb és kemény, táncparkett-orientált zenék egyaránt felcsendülnek a party során.
Az alkalom tehát adott ahhoz, hogy Kecskemét eddigi egyik legnagyobb szabású bulijává váljon, Mi elhozzuk a hangulatfelelőst, Nektek már csak a többit kell hozzátennetek!
A bulit megelőző hetekben figyeljétek az autorun.hu, illetve a drumandbass.hu oldalakat, a bulira nyereményjátékot hirdetünk!"

Várunk Mindenkit szeretettel:
Autorun Crew


2008.09.20. (Szombat)
Kecskemét, Dandy Music Club (ex La Fabrique), Kápolna utca 3.

CONCORD DAWN (New Zealand) (Uprising, Timeless, Renegade Hardware, Hospital)

Ethan (autorun / heartfelt)
Komix (autorun)
Manual (autorun)

belépõ: 1200 HUF
xtra: Smoking Paper, Italakciók

http:/​/​www.autorun.hu
http:/​/​kecskemet.underground.hu
http:/​/​www.myspace.com/​autoruncrew

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó