Pulzar

Partyajánló

Summer Music Meeting

Fellépők
Dátum 2008. július 5.
Stílus Techno
Summer Music Meeting

Summer Music Meeting

party neve: Summer Music Meeting
hely: Centrál Disco - Pocsaj
dj: Robbie Jay (RO), Julian, Alexsession
info: www.centraldisco.hu, www.myspace.com/julianhun, www.djjulian.hu, www.alexsession.hu

Archív partyajánlók

 • [2017-05-27] Bedroom ● Almost Summer ● Secret Room
  @ secret room

  Nyarat akarok! Nyarat! Nyarat! Nyarat! Balatonfüreden élvezni a napsugarakat, Szentendrén éjjel látni a fénylő csillagokat, A Duna-parton inni hűs rozét és fehérborokat, S esténként enni epres fagylaltokat, És minden jóból sokat, sokat, sokat; Újra megélni a szabad, nyári pillanatokat! Nem akarok már mást, csak nyarat, nyarat, nyarat!
 • [2017-05-26] Deepin' Session
  @ Telep

  Deepin' Session w/ ZOL live (Baum records, Technodub Seance)
 • [2017-03-10] Deepin' Session
  @ Telep

  Pénteki vendégünk neve jól csenghet bárki számára, aki kicsit is járatos a budapesti éjszakák 4per4 földalatti rendezvényein.
 • [2017-01-27] Bedroom ● Fine Selection
  @ VINYL & WOOD

  Az év első bedroom bulija a megszokottnál most kicsit családiasabb lesz. Egy iszogatós, beszélgetős szeánsz, jó zenével a háttérben vagyis inkább a kirakatban, a VII. kerület kis ékszerdobozában a Viny&Woodban. Kora délutántól késő estig szólnak majd a friss house és techno csemegék pár régi és új kedvencünktől, akik először zenélnek majd nálunk. A StreamOn jóvoltából, pedig Live streamen is követhettek minket. Mivel a buli nem nyúlik bele az éjszakába, a folytatást a TELEPen tálaljuk a Deepin' Sessionnel kooperálva.
 • [2016-12-28] Bedroom at A38 hajó
  @ A38

  Két nyári tetőteraszos buli után decemberben végén visszatérünk az A38 Hajóra, de ezúttal a nagyterembe. Régi vágyunk volt már ez, ezért erre a különleges alkalomra három b2b szettet raktunk össze, melyek közül egy még sosem járt nálunk, ők a legendás páros: NAGA & BETA. Külön-külön már többször játszottak a bedroom dj pultjában, de ahogy az köztudott évente csak pár alkalommal állnak össze egy közös szettre és ez az este pont ilyen lesz. Aki figyeli a bulijainkat, az biztosan észre vette már, hogy Erro Csabi és Nu Clear Béci szinte már haza járnak hozzánk. Mivel zeneileg nagyon egymásra találtunk, ők mindig szívesen látott vendégek nálunk, ez alkalommal ráadásul egy közös b2b szettben. A harmadik párost, pedig a házigazdák adják majd, Monoclick & Electric Boutique személyében.
 • [2016-10-28] Bedroom at Kikötő
  @ Kikötő

  A nyárzáró tetőterasz után most ismét a mélybe ereszkedünk, ahol pincehideg technok és kézműves houseok várnak majd mindenkit a Kikötő föld alatti bázisán. Bár hagytunk egy nagyobb lélegzetvételt az előző bulink után, de minden okkal történik. A dátum éppen egybeesik Electric Boutique barátunk kirsztusi korba lépésével, amit kár lett volna kihagyni. Bár Jézus apánk 2000 éve csak sóvárgott ilyen zenék után, de erre a line up-ra biztosan áldását adta volna.
 • [2016-09-16] Bedroom Boat at A38 Tetőterasz
  @ A38

  Bár a naptár már szeptembert mutat, de ezt a csodálatos nyarat mégis nehéz elengednünk. Egy utolsó teraszos bólogatásra invitáljuk barátainkat, ahol az előző alkalomhoz hasonlóan ismét több csapat baráti összefogásában egyesülnek zenei elképzeléseink.
 • [2016-01-01] ● New Year's JAM ●
  @ Müszi

  Újév első estéjén is szolgálunk némi kifinomult elektronikával, a megszokott kellemes hangulattal és fekete korongokkal segítünk átvészelni 2016 első estéjét. Kötetlen haverkodás és tánc este 8-tól hajnalig, utóbbiban véletlen b2b párosokat alkotva segítségetekre lesz: Vatsanah, Peter Bernath, David Mole, Thomas Forester, Nu_Clear, Raqpar és Adam Touch is. Az este nem lenne teljes Bios egyedi látványvilága nélkül...már csak ti hiányoztok!
 • [2008-11-08] Badgirls & Hairy presents
   

  Badgirls és a Hairy közös szervezése, a fellépők között hazai neveket hallhattok pl.: Shabaam, Beta & Duel, a teljesség igénye nélkül.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó