Pulzar

Partyajánló

The Debut Classic

Fellépők
Továbbá még: Incvoice, Calman
Dátum 2008. június 21.
Stílus House, Tech-house, Techno
The Debut ClassicJúnius 21-.e ( szombat) 2 szenpontból is fontos dátum lett. Először is ekkor rendezzük meg idei Debut classic partynkat, ahol a 3 régi rezidens ( Garay-Moonline-Dandy) újra összeáll és az elmúlt 7 év legnagyobb slágereivel szórakoztat benneteket...

The Debut Classic

Június 21-.e ( szombat) 2 szenpontból is fontos dátum lett. Először is ekkor rendezzük meg idei Debut classic partynkat, ahol a 3 régi rezidens ( Garay-Moonline-Dandy) újra összeáll és az elmúlt 7 év legnagyobb slágereivel szórakoztat benneteket...
A másik apropó, hogy egy hihetetlen helyszínen a város szívében a Városligeti tavon debütáhatunk. ( Végre a progi és house rajongók is méltó helyszínen partyzhatnak) Úgy gondoljuk sikerült egy minden igényt kielégítő szabadtéri helyszínt felépíteni: grill terasz, külön vip terasz, finom homokos beach medencével , nyugágyak, külön koktél bár, minőségi hangrendszer. ( Rendkívül kedvező italárak!!!)

A helyszín még egy nagy előnye, hogy a labdarugó eb mérközései , a város egyik legnagyobb kivetítőjén megtekinthetőek és a meccsek alatt is működő grill teraszok és bárok várnak benneteket.

 

Várunk benneteket 21.-én !!! A fociörülteket 20.45.-től, az eb egyik negyeddöntőjével, a partyzokat pedig 23 órától!

Belépő: hölgyeknek díjtalan , uraknak éjfélig 1000 Ft utána 2000 Ft










Kapcsolódó cikkek

  • Truesounds interjú

    Az idei évben öt éves a Truesounds csapat. Ennek alakalmából egy interjúra elkaptuk a srácokat. Fény derül Dandy és Dubfire közti konfliktus okára és persze az aktuális Ikrek éjszakája sem maradhat ki.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó