Pulzar

Partyajánló

Renaissance Hungary turné

Dátum 2008-06-06
Stílus ismeretlen
Renaissance Hungary turnéKis hazánk egyik legszebb városába érkezik június 6-án a Renaissance Hungary turnéja! Ahová őseink királyokat jártak koronázni, most a honi elektronikus szcéna koronázatlan királya állomásozik majd egy éjszakán át. A Chriss által összeállított mixlemez bemutatkozó turnéja duplán legendás helyszínre érketik ezzel, hiszen Székesfehérvárt éppúgy legendák veszik körül, mint a lemezbemutató turnénak otthont adó Bahnhof klubot. Ehhez társul egy legendás nemzetközi kiadói címke, a Renaissance, s maga a lemez készítője, aki szintén illethető máris ezzel a jelzővel.

Renaissance Hungary turné

Kis hazánk egyik legszebb városába érkezik június 6-án a Renaissance Hungary turnéja! Ahová őseink királyokat jártak koronázni, most a honi elektronikus szcéna koronázatlan királya állomásozik majd egy éjszakán át. A Chriss által összeállított mixlemez bemutatkozó turnéja duplán legendás helyszínre érketik ezzel, hiszen Székesfehérvárt éppúgy legendák veszik körül, mint a lemezbemutató turnénak otthont adó Bahnhof klubot. Ehhez társul egy legendás nemzetközi kiadói címke, a Renaissance, s maga a lemez készítője, aki szintén illethető máris ezzel a jelzővel.

A Renaissance az elmúlt évek során az elektronikus zeneipar egyik csúcskiadójává és klubestjévé nőtte ki magát, égisze alatt olyanok készítettek már mixalbumot, mint John Digweed, Sasha, Dave Seaman, Anthony Pappa, Hernan Cattaneo. Most pedig a magyar lemezlovas, producer és mostmár két kiadó (Foundation és C-Audio) tulajdonosa, Chriss is beállt közéjük, amire nemcsak az ő, hanem az egész kis magyar szcéna büszke lehet. A kiadvány a Renaissance védjegyhez hű minőségi darab, nemcsak kívűlről, hanem tartalmát tekintve is. Mivel Chriss ugyancsak az igényességéről és magas művészi színvonalú munkáiról vált ismertté, így a közös nevező nem is volt vitás egy percig sem. A rangos nemzetközi kiadó felkérésének eleget téve tehát megszületett a Burn presents Renaissance Hungary mixed By Chriss of the Quasar. A lemezen Chriss legújabb arcát mutatja, hiszen egy klasszikus deep house mixet készített, benne a legkiválóbb producerek munkáit csokorba gyűjtve.

Június 6-án olyan nevek sorakoznak fel a turné székesfehérvári állomásán Chriss mellé, mint az elválaszthatatlan jóbarát és kolléga, Dandy, akivel a méltán népszerű rádiós műsort, a Monitort kormányozzák a Justmusic.Fm-en; Yvel & Tristan, a két üstökös, akik csak alig pár éve robbantak be a köztudatba, s tulajdonképpen Chriss felfedezettjei, a Justmusic.Fm-en pedig ők a Foundation Hours házigazdái; Yankec & Köry, a két dunántúli fáklyavivő, akik évek óta tartják a frontot és fáradhtatlanul dolgoznak az elektronikus zene életben tartásán a saját régiójukban.

Érdemes időben érkezni, hiszen az első 300 vendég ajándékba kapja a Burn Presents: Renaissance Hungary mixed by Chriss of Quasar CD-t, melyet kereskedelmi forgalomban nem, csakis a lemezbemutató partikon lehet beszerezni!
 

 

 

 

 

 

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó