Pulzar

Partyajánló

Ableton live & Recreation @ Mad Club - Miskolc,Egyetemváros, Miskolc

Ableton live & Recreation @ Mad Club - Miskolc,Egyetemváros, Miskolc

Az ableton live zene szerkesztő program magyarországon is elég népszerű az elektronikus zenét készítők körében...
2008.05.03. Miskolc-MAD CLUB-egyetem város

Ableton live & Recreation record present: tour one

Az ableton live zene szerkesztő program magyarországon is elég népszerű az elektronikus zenét készítők körében.
Aki még nem hallott róla annak ajánlom nézzen be a www.ableton.hu-ra.
Az Ableton live már 7 alkalommal tartott nyílvános bemutatót budapesten.
A rendezvények sikerén felbuzdúlva országos turnét szervez a Recreation record-al közösen.
A Recreation record egy most induló elektronikus(főleg techno, techouse) zenei kiadó, amit djmakkay igazgat.
Az országos túrné lényege, hogy a hazánkan élő dj-k, producerek, live act-ek, találkozzhassanak élőben és beszélhessenek zene szerkesztéssel kapcsolatos témákról,
zenéket csere-beréljenek. Az amatőr zenekészítőknek is jól jöhet, hiszen lehetőségük van zenéiket nyílvánosan is bemutatni.
A buli különlegessége,hogy ritkán hallható live actek és híres dj-k is fellépnek. Ilyen még nem volt magyarországon! Kik is lesznek a fellépők?

THOMAS BERNARD (ableton.hu) a magyarországi Ableton fórum képviselője.
Zenei stílusa igen széles skálán mozog.
Játszik dance és house zenéket, régebbi és napjaink legjobb slágereit is Ableton live segítségével (laptop dj).

SCARFACE live! Egy különleges hangzású techno zenei producer és dj. Stílusa leginkább techouse, deep techno, minimal. Ő is Ableton live!-val zenél.
A techno mission rendezvény sorozat egyik állandó tagja volt és sokat játszott a legendás Super Sonic nevű Budapesti clubban.

AIRPLANE-HIGHJACKER Live! Fiatal és nagyon tehetséges techno producer. A Super Sonicba már bebizonyította, hogy milyen jó zenéket ír.
különleges techno zenéivel szinte el varázsolja a bulizókat. Lágyabb, néha elszállós dallamokkal örjít majd meg mindenkit.

G-TONE Live! aka. Grega,Mono-tone,Istian. A formáció 2001-ben alakult meg a berlini love parade-n.
Itt léptek fel elöszőr. Azóta saját zenéik és remixeik is napvilágot láttak különböző kiadóknál.
Rengeteg nagyobb hazai rendezvényen is felléptek már( pl.: Shockwave 2005. vidámpark-Bp.,Supersonic technicum club- Bp.,Kashmir club Bp.,Colors-Keszthely,Rockwell - Miskolc)

DJ GREGA (Recreation record, Techno Ultras, Techno mission) Dj és Producer. A neve nem csak itthon, de külföldön is ismert.
2002-ben megjelent Techno Mission cd-je (amin 2 saját+ G-tone zene is mehgjelent) a hazai techno kultúra meghatározó mixe lett. Igazi techno úttörő.
A Budapesti SuperSonic Technicum club residentje volt 1998-2003 ig. Grega szervezésében itt volt elöszőr Magyarországon minden hét végén techno zenei rendezvény.
1998 óta tucatnyi zenéje jelent meg különböző válogatás cd-n.
(Pl.:House bomba 1998.,E-play generation 1998,Hungaryan truck at love parade Berlin 1999,Techno Mission 2002,Budapest parádé cd 2003-2004-2005.)

Dj GRIFF (Karma) Miskolci fenegyerek. A környéken ő a leg aktívabb dj és szervező. Meghatározó név a miskolci éjszakában.
Techno és electro szettjeit már sokan ismerik ebben a régióban.

DJ MAKKAY (Recreation record) Ő sem tartozik a kezdők közé, hiszen 1998-ban megismerkedett Gregával aki a budapesti Sonicba adott neki lehetőséget a bemutatkozásra,
ami annyira jól sikerült, hogy utána rendszeresen játszhatott a Sonicba. Sonic bezárta után a Kashmir clubban játszott és szervezett bulikat.
Több rendezvény házigazdája is lett. (Pl.: Techno festival,Doope dimension,Recreation,Dirty Bass)
2007-ben megalapította a Recreation record-ot. A főleg techno zenei vonalon működő kiadó tervei közt szerepel fiatal tehetségek zenéinek megjelentetése külföldön és hazánkban.

Ha dj vagy azért, ha zenét irogatsz azért, ha bulizni akarsz azért, ha kiváncsi vagy egy ilyen különleges bulira akkor meg azért gyere el.
Ha netán még ettől sem jöttél lázba, akkor maradj otthon és nézzél tévét. :)







Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Berlini klub útikalauz

    Egy új DVD/CD megjelenését jelentették be, amelynek köszönhetően betekintést nyerhetünk Berlin Club életébe.
  • Dave Clarke - Back In The Box vol. 3

    Dave Clarke mixeli az egyre népszerűbb Back In The Box-sorozat legújabb darabját. A brit DJ akit a néhai John Peel nemes egyszerűséggel a techno bárójának hívott az acid house születésének huszadik évfordulója alkalmából a stílus klasszikus, de mára rég elfeledett darabjaiból szelektál.
  • Charles Webster - Coast 2 Coast

    Charles Webster, a deep techy house veteránja állítja össze az NRK kiadó Coast 2 Coast című mix sorozatának legújabb darabját. A duplalemezes kiadvány egy aktuális és egy retrospektív mixet tartalmaz majd.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó