Pulzar

Karma Night...

DJ-k:
ZSÍROS vs. SCHMIDT,
GRIFF vs. PEET BOVSZKY,
COREY KOROSY vs. LUKY LAWLEY

2008.04.18. PÉNTEK
--------------------------------
DJs:
ZSÍROS vs. SCHMIDT (M47, Sáránd)
GRIFF vs. PEET BOVSZKY
COREY KOROSY vs. LUKY LAWLEY
--------------------------------
RockWell Café - Miskolc, Egyetemváros

BELÉPŐ:
22:00-tól 1000 Huf
00:00-tól 1500 Huf

extra:

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Skryptöm10Y LP

    Megjelent az Electric Rescue által Párizsban alapított francia Skryptöm Records kiadó 10. évfordulójának megünneplésére készült album, melyen olyan előadók trackjei hallhatók, mint Laurent Garnier, Inigo Kennedy, Truncate, Johannes Heil, Wlderz, Zadig és még sokan mások.
  • Skryptöm n°32

    Az Electric Rescue által Párizsban alapított francia Skryptöm Records kiadó 10. évfordulójának megünneplésére egy exkluzív album kiadásával készül áprilisban, melyen olyan előadók trackjei lesznek hallhatók, mint Laurent Garnier, Inigo Kennedy, Truncate, Johannes Heil, Wlderz, Zadig és még sokan mások.
  • Robag Wruhme - Wuppdeckmischmampflow

    Január 17-én lát napvilágot Robag Wruhme új mixlemeze. Az előzetes hírekkel ellentétben DJ Koze Pampája helyett az amúgy sem gyenge Kompakt-féle mixpedigrét erősíti a lemez.
  • Cadik - Travel Agency EP

    A Travel Agency EP egyenes ági folytatása a Basic albumnak, azonban Cadik ezúttal elrugaszkodik a lecsupaszított, földbedöngölő beatektől, és a stílusszabályokat megszegő (IDM) elektronikából idecsempészett játékos, naívan analóg dallamokkal lazítja a feszes ütemeket. A közreműködő MC-k listája a Basic óta már nem számít csodának egy magyar lemezen sem, ismerős nagyágyúk ragadnak mikrofont a vokális számokban. Név szerint a detroiti Elzhi és Black Milk, a Stones Throw atlantai angyalkája, Stacy Epps, és a nálunk többnyire drum and bass ceremóniamesterként ismert Dynamite, aki az EP leglazább számában szövegel. – Valdinger Gábor (ImpulseCreator – www.drumandbass.hu)

Kapcsolódó cikkek

  • Top 100 track 2010-ből a Bleep szerint

    A digitális zeneértékesítés legizgalmasabb helye, a Bleep zeneáruház összállította 2010 szerinte legjobb zenéit, amiket egy kedvezményes árú csomagban most bárki megvásárolhat.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó