Pulzar

Partyajánló

Progressound @ Deejay's pub, Cegléd

Fellépők
ProgressoundA kis Cegléd-Nagykőröst ölelő csipet-csapat, azaz a ProgresSound, most is egy JUSTMUSIC.FM-es műsorvezetőt és egyben partygengsztert lát vendégül.Deejay's pub, Cegléd, Béke tér

Progressound @ Deejay's pub, Cegléd

A kis Cegléd-Nagykőröst ölelő csipet-csapat, azaz a ProgresSound, most is egy JUSTMUSIC.FM-es műsorvezetőt és egyben partygengsztert lát vendégül.

Hogy ki is Ő?
Nem más, mint RANDALL, aki pár hete az egyik csapat tagot MAD-et hívta el műsorába, egy szett erejére. Majd szó szót követett, hahotázás :) ,miegymás, és már jött is a viszonzás MAD részéről, mivel februárban ünnepli szülinapját, így az egész ProgresSound csapat RANDALL-al kiegészülve fogja alkotni a line-up-ot. "Az ajándék nem muszáj, csak kötelező :)", mindenkit várunk szeretettel.

djs:
RANDALL
Piper
Smith'N
MAD /BirthDAY/
I-Opa
Freeman

Hely: Deejays Pub /2700 Cegléd, Béke-tér/
Időpont: Feb.16. Strart: 22:00
Info:
http:/​/​www.progressound.hu
http:/​/​www.deejayspub.hu


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Tobi Neumann In The Mix: Flieder Lieder

    Tobi Neumann kétségkívül a modernkori tech house és electro house hangzás zászlóvivője, trendalkotója. Ezen stílus gócpontja az utóbbi időben Németország, de ez nem is csoda: olyan kiadókkal, mint például a Get Physical vagy a Playhouse, és zászlóvivőkkel, mint Loco Dice, Steve Bug vagy éppen Tobi Neumann, nincs nehéz dolguk.

Kapcsolódó cikkek

  • Juan Sanchez - Freakshow (Official Video)

    Az egyre népszerűbbé váló nemzetközi sztár, Juan Sanchez, a Miko rezidense, nemrégiben csatlakozott az Agent Audio booking ügynökség csapatához, ahol olyan nevek vannak, mint Michael de Hey, vagy éppen Tocadisco.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó