Pulzar

Partyajánló

Techno Session @ Studio, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. február 8.
Helyszín Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus ismeretlen
Techno SessionMíg mások Rióban, Velencében, vagy épp a Kanári-szigeteken készülnek a világ legimpozánsabb karneváljaira, addig nekünk Magyarországon februárban mi marad? Mielőtt mélabús depresszióba döntene bennünket e kérdés, a Famepromotion azon van, hogy felrázzon minket az esetleges téli apátiából, és olyan bulit üt össze az orrunk előtt, hogy azt megemlegetjük - persze csakis pozitívan!Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Az esemény résztvevői:
3 vendég igazolt vissza, például: monika_m47 Energie tupibaby
összes résztvevő megtekintése

Techno Session @ Studio, Budapest

Míg mások Rióban, Velencében, vagy épp a Kanári-szigeteken készülnek a világ legimpozánsabb karneváljaira, addig nekünk Magyarországon februárban mi marad? Mielőtt mélabús depresszióba döntene bennünket e kérdés, a Famepromotion azon van, hogy felrázzon minket az esetleges téli apátiából, és olyan bulit üt össze az orrunk előtt, hogy azt megemlegetjük - persze csakis pozitívan!
NYERJ BELÉPŐT A BULIRA!

2008. február 8-án a techno illetve tech-house világ individuális gyöngyszemeként őrzött, szakmailag Carl Cox által is messzemenően elismert Valentino Kanzyani teszi tiszteletét a budapesti Studioban ama 'kvázi' honfitársa kíséretében, aki anno a Teenage Techno Punk projekt révén szerzett magának hírnevet. Az ifjú titán nem más, mint Marco Nastic, kinek elementárisan lázadó techno-szettjei méltán viselik a punk jelzőt. S bár kettejük neve önmagában bárhol teltházas buli után kiált, a szervezők a cseh DJ Agentet, valamint örök hazánk-kedvence Budait, és az magyar techno-művészek új generációjának ízlését életre keltő Adam Crot is meginvitálták e nem mindennapi line up-ba.

Elég, ha kicsit többet informálódunk az első Studio-s Techno Session legfőbb nemzetközi fellépőjéről és már nem is tűnik oly reményvesztettnek az egyébként általában letargikus színben érkező február eleji hétvége. A szimpla péntek egyszeriben szuper péntekké válik, ha tudjuk, hogy Valentino Kanzyani személyében nem más érkezik hozzánk, mint a techno szakmában permanensen patinás Recycled Loops kiadó igazgatója. Na jó, Umek nevű cimborájával együtt igazgatják a labelt, de ez csak emeli a minőséget. ;) Persze egyéb független kiadók sem győznek versenybe szállni egy-egy Kanzyani produktumért, szóval Valentino nem csupán saját labelének címkéjét viszi hírnévre: a Primevil, a Yoshi Toshi, az Intec, a Wet Music és a Primate egyaránt ölni tudnának zenéiért - már amennyiben e cselekedet legális lenne.. Így azonban beérik az egészséges versenyszellemmel, Kanzyani pedig mindannyiukat ellátja pár mestermunkával a béke kedvéért. Persze mindeközben odafigyel arra, hogy a saját háza táján sütögetett pecsenye is ínycsiklandóan friss maradjon, ezért 2006-ban megalapította a 'Jesus Loved You' címke alatt futó digitális labelt. A próféta szóljon padlószaggatóan pokoli tech-house szettjeiből..!


Igazság szerint lenne még mit regélni Valentino vadul dögös karrierje, illetve a party többi fellépőjének eseménydús pályafutása kapcsán, ám vagyunk annyira 'gonoszak', hogy hagyunk nektek olvasni valót a www.freee.hu-n is, így nem árulunk el mindent most rögtön. Ezzel együtt nem hagyhatjuk ki a ziccert, miszerint Marco Nastic neve vörös posztóként leng a buli-plakátokat árgus szemmel figyelő, vájtfülű világpolgárok, oh, pardon: partyarcok szeme előtt. Hogy miért? Nos, nem sokan vannak, akik úgy bűvölik még 2007-ben is a lemezjátszókat, mint ő..

Furdal a kíváncsiság? Tarts velünk, Valentinoval, Marcoval, a cseh szcéna zseniális techno-bajnokaként ismert Agenttel; a minden valamire való magyar klubber által ikonként jegyzett Budaival, és az új generációs Adam Croval február nyolcadikán. Ha megbánod, világgá megyünk. De nem fogunk! :)

www.freee.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • ÚJRAINDUL AZ INTEC RECORDS!

    Négy éve már annak, hogy Carl Cox határozatlan ideig befagyasztotta legendás kiadójának, az Intec Records-nak a megjelenéseit.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó