Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után2 000 Ft

Partyajánló

Secret Fusion Santa Claus special - Laurine Frost @ Hangár, Sopron

Fellépők
Dátum 2007. december 8.
Helyszín Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.
Stílus Electroclash, Discopunk, Progressive House, Electro,
Tech-house, House, Minimal
Secret Fusion Santa Claus special - Laurine FrostA December 8. –i Secret Fusion Santa Claus special igazi zenei csemegének ígérkezik. Az est sztárvendégei mind különleges zenei ízléssel rendelkeznek és a három fellépőből kettőt jól ismer a SF közönsége. Crazy Sonic & Fauna a legendás Flex Club rezidens dj-i és egyben programfelelősei is. Nekik köszönhető, ha Michael Mayer, Ricardo Villalobos vagy Dj Hell keddenként szétszedi a bécsi klub falait. Idén a Secret Fusion Farsangon már hallhattuk őket és talán sokan emlékszünk még a buli eufórikus hangulatára. Biztosak lehetünk, hogy ezúttal is emlékezetes zenékkel fognak minket megajándékozni.Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.

Secret Fusion Santa Claus special - Laurine Frost @ Hangár, Sopron

A December 8. –i Secret Fusion Santa Claus special igazi zenei csemegének ígérkezik. Az est sztárvendégei mind különleges zenei ízléssel rendelkeznek és a három fellépőből kettőt jól ismer a SF közönsége. Crazy Sonic & Fauna a legendás Flex Club rezidens dj-i és egyben programfelelősei is. Nekik köszönhető, ha Michael Mayer, Ricardo Villalobos vagy Dj Hell keddenként szétszedi a bécsi klub falait. Idén a Secret Fusion Farsangon már hallhattuk őket és talán sokan emlékszünk még a buli eufórikus hangulatára. Biztosak lehetünk, hogy ezúttal is emlékezetes zenékkel fognak minket megajándékozni.

A harmadik fellépőről ódákat lehetne zengeni. Saját zenéi a test minden porcikáját megmozgatják és lüktető egyedi stílusa az agy olyan részébe is behatol, ahol az előtt csak sötétség uralkodott, de Laurine Frost ütemei oda is fényt varázsolnak.
A külföldi nagyágyúk, mint Luciano vagy James Holden mind a jövő nagy emberének tartják és nem alaptalanul. Fegyelmezetten és kitartóan járja útját, zenéi pl. a külföldi Perspective kiadónál látnak napvilágot és gyakori fellépő a barcelonai Raum -nak.
December 8 -ára egy exkluzív live! -al készül, tessék felkötni a gatyákat.
Az est házigazdái, Junkie & Hawky ezen az estén Back 2 Back szettel nyitják, majd zárják a rendezvényt. Ritkán állnak össze ilyen formációba, de mindig valami különlegesség az eredmény és ez most is biztosan így lesz.
A tél egyik legnagyobb bulijának ígérkezik a Secret Fusion Santa Claus special, ezért December 8 –án irány a Hangár és Szórakozzunk "Barátok közt, Jóban rosszban" !!!

 

2007.12.08. Secret Fusion Santa Claus special - Hangár - Sopron


Laurine Frost  live !  ( perspective rec. - raum barcelona )
Crazy Sonic & Fauna  ( flex - vienna )
Junkie & Hawky  back 2 back ( secret fusion )
Visual: vj haku & vj pixelstar

start: 22:30 end: 06:00
belépő: éjfélig 1500 HUF, utána 2000 HUF
info@secretfusion.hu  
http:/​/​www.secretfusion.hu  
http:/​/​www.myspace.com/​sfjunkie  
http:/​/​www.myspace.com/​laurinefrost
http:/​/​www.myspace.com/​crazysonja

http:/​/​www.myspace.com/​faunabip

Szórakozzunk "Barátok közt, Jóban rosszban"

Régebbi partyk ebből klubból

Klubok

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó