Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2007. november 8.-ig2 500 Ft

Partyajánló

PLASTIC with Stephan Bodzin live! @ Bed, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. november 9.
Helyszín Bed, Budapest, 1033, III. kerület, Reményi Ede utca 3
Stílus House, Techno, Tech-house, Electro,
House, House
PLASTIC with Stephan Bodzin live!Megszokhattuk, hogy a bizonyos időközönként újra és újra jelentkező Plastic csak és kizárólag az újkori modern elektronikus zene leginnovatívabb, legérdekesebb személyiségeit invitálja meg egy-egy éjszakára Budapestre.Bed, Budapest, 1033, III. kerület, Reményi Ede utca 3

PLASTIC with Stephan Bodzin live! @ Bed, Budapest

Megszokhattuk, hogy a bizonyos időközönként újra és újra jelentkező Plastic csak és kizárólag az újkori modern elektronikus zene leginnovatívabb, legérdekesebb személyiségeit invitálja meg egy-egy éjszakára Budapestre.

A Deadcode által válogatott vendégművészek közül megfordult már ezen a klubesten James Holden, Gregor Tresher, Josh Wink, Jack De Marseille, és Savas Pascalidis, a most érkező Stephan Bodzin azonban a maga sajátos módján még őket is felülmúlja: mindössze másfél éve vállal dj-fellépéseket, s máris a nemzetközi élvonal egyik abszolút legjobbjának mondható! A hirtelennek tűnő siker érthetővé válik, ha tudjuk, hogy a brémai művész a 90es évek óta az egyik legtöbbet foglalkoztatott producer, akiért oly sztárok rajonganak és kérnek fel közös munkára, mint Thomas Schumacher, Oliver Huntemann, a Depeche Mode, Booka Shade, DJ Hell és Anthony Rother.

Bodzin sorsa egyébként már ötévesen eldőlt: Kraftwerk rajongó apja ugyanis pofás kis stúdiót épített fel otthon, és a kis Stephan már kölyökként a potikat tekergette holmi labdakergetés helyett. Saját bevallása szerint soha semmi mást nem csinált a zenélésen kívül, és nem valószínű, hogy valaha is hátat fordít eme szenvedélyének. Főleg, hogy annyi studióban töltött év után most végre dj-ként és live act művészként is megérdemelten lubickol a népszerűségben.

'Tudjátok, minden olyan gyorsan történt. Hosszú évekig csak studióztam, s bár a lemezeim mindig jól szerepeltek, ha dj-kollégáim játszották őket, én magam közvetlenül nem találkoztam a közönséggel. A legelső dj-fellépésemen reszkettem, hogy mi fog történni. Az emberek azonban csodálatosak, még ma sem szoktam meg a szeretetüket, valóságos adrenalin-sokk minden egyes buli. Odajönnek hozzám kezet rázni, azt mondják, baromi jó, hogy látunk, te vagy a mi emberünk! Ez nagyon jól esik, minden tiszteletem az övék!'
Az igazsághoz persze hozzá tartozik, nehéz nem szeretni azt a djt, aki maga a technikai zsenialitás, a kifogástalan techno-médium, ám precizitásával együtt egyben ő a legbolondosabb, kaján vigyorú, féktelen jókedvével a plafont is leszakító partiarc.

'Hát igen, nem vagyok egy pihent forma. Nem, semmiképp sem! :) Én a zenében élek, imádom! Nekem nem kell drog, hogy ugráljak a pultban. Pár sör jöhet, de ez minden. Egyszerűen muszáj mozognom, nem bírok egy helyben maradni, ha játszom. Ezért producerkedek, ezért dj-zek, ezért live-ozok: hogy megtáncoltassam az embereket és hogy piszok jól érezzük magunkat!'


És ez így is van. Ha Bodzin játszik, a klubberek piszok jól érzik magukat, ő pedig a szett után elcseveg bárkivel egy-egy sör mellett, folyamatosan táncolva, boldogan. Zenéit mellesleg nem lehet senki máséhoz hasonlítani: dallamos, sistergő, istentelen jól vezérelt basszusokkal operáló techno-muzsikája olyannyira egyéni, hogy DJ Hell szerint Bodzinnak köszönhetően vonul be a techno-lexikonokba a 'brémai hangzás'.

Egy biztos: Stephan Bodzin élete eddigi legjobb döntését hozta meg, mikor úgy döntött, kiszökik a stúdióból és fejest ugrik a nyers valóságba, a színtiszta klubéletbe. Producerként már bizonyított, dj-ként fantasztikusan debütált, és most live act-jeivel hódítja meg a világot. November 9-én Budapesten a magyar techno-rajongók is tanúi lehetnek annak a szuper-individuális, eddig senki más által be nem mutatott előadásnak, mely a brémai művész hírnevét erősíti világszerte: Bodzin elképzelhetetlenül hatalmas lelkesedéssel játszik egyfajta speciális, érintőpaneles technikai elemeken, melynek működését a közönség az alkotó háta mögé felhúzott projektoron követheti figyelemmel. Interaktivitás a javából! De hogy érthető is legyen, íme egy link:

http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=B0vSFn-EOik

a látvány többet mond minden szónál, igaz?!

A Plastic azonban nem lenne teljes a hazai Deadcode-rezidensek nélkül, s most bizony Hot X, Igor Do'Urden és Coyote is egy az eddigieknél sokkal szabadabb, őrültebb, féktelenebb bulira készülnek, úgyhogy ehhez tartsd magad Te is! ;)

2007.11.09. PLASTIC - BED - BUDAPEST

Stephan Bodzin live! ( herzblut rec. - bremen - D )
Hot X ( deadcode - H )
Igor Do'urden ( deadcode - H )
Coyote ( deadcode - H )

helyszín: Bed - Reményi Ede u. 3. - Budapest
start: 22:00, end: 06:00
elővétel: 2500 HUF, belépő: 3000 HUF
elővételi hely: Nyugati téri Non Stop
info: 06 30 30 30 220
info@deadcode.hu
www.stephanbodzin.de
www.herzblut-recordings.com
www.myspace.com/​stephanbodzin
www.myspace.com/​herzblutrecordings
www.deadcode.hu
www.myspace.com/​deadcodeproduction

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó