Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

MegaHerz- international underground music festival @ Sonic, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. szeptember 29.
Helyszín Sonic, Budapest, 1034 Fényes Adolf u. 28
Stílus Drum and Bass, Breakbeat, Electro, Minimal,
Progressive Goa, Drum and Bass, House
MegaHerz- international underground music festivalA MegaHerz Festival a korábbi két alkalommal az általa tehetségesnek ítélt ismeretlen művészeknek biztosított fellépési lehetőséget.Sonic, Budapest, 1034 Fényes Adolf u. 28

MegaHerz- international underground music festival @ Sonic, Budapest

A MegaHerz Festival a korábbi két alkalommal az általa tehetségesnek ítélt ismeretlen művészeknek biztosított fellépési lehetőséget.

A tavaly szeptemberben és idén februárban megrendezett klubfesztiválokon legnagyobbrészt, - lehet mondani -, ismeretlen vagy úgynevezett „new corner” előadókat látott vendégül, most azonban kicsit továbblépve olyan művészeket szeretne bemutatni, akik már számos alkalommal bizonyították tehetségüket. Az előrelépés nem csak a fellépők kvalitásában de a határok kiszélesedésében is megnyilvánul: ezúttal állítható fel ugyanis a leghosszabb tengely a Románia Sibiu, Budapest, Bécs és a Németországi Köln között, így immáron 7-re bővítve a fesztiválon képviselt országok számát! Ezúttal a stílus kavalkádból kimarad a Goa, viszont kárpótlásul psychedelikus trance rajongói számára, ezzel a műfajjal októberben egy különálló parti fog foglalkozni!

Mihai Popoviciu:

A legjobb szó, amivel körülírható Mihai zenei munkássága az „eklektika”. Változatos zenéi széles stílus spektrumon mozognak a melankolikus electro-pop-tól az electro-house-ig, az italo-tól az ebm-ig, illetve a diszkótól a punkig. 2004 nyarán csatlakozott a „Gigolo család”-hoz amikor is elküldte egyik demoját Hell-nek, aki felismervén a tehetséget, úgy döntött, a „Sexy Spenders”-t rögtön meg is jelenteti az „International Deejay Gigolos Compilation 8” válogatás albumon. Néhány hónappal később önálló a 12-ese jelent meg, a „Tales From The Moon EP” szintén a Gigolo-nál. A lemez nagy sikert aratott olyan élvonalbéli dj-k körében is, mint, Laurent Garnier, Mick Wills vagy DJ Chloe. Zenéi megtalálhatóak még több román válogatás albumon, és több olyan internetes kiadón is, mint például az Exposed Audio.

Dj-ként Mihai zseniálisan kombinálja a különböző electro, techno, italo, ebm és acid stílusokat. Komolyan dj-zni 2004-ben kezdett de már játszott Románia összes nagyvárosában, Lengyel-országban és Német-országban olyan nagy nevek mellett, mint Dj Hell, John Selway, Kiko, Crossover, Dirty Princess, Le Chic, Jor-el, The Model….

Korábban járt már nálunk, egy nagyon-nagyon hangulatos és fantasztikus CLUB MONO béli fellépése alkalmából idén Januárban! Akkor tőlünk rengeteg pozitív élménnyel tért haza, -nem csoda, hiszen az egész szettjét végig csápoltátok, ugráltátok, visítottátok-, és elmondása szerint nagyon-nagyon várja a MegaHerz Festival-t illetve Budapestre is nagyon szívesen jön újra…

Nad Mika:

A NÄD MIKA nem egy zenakar!! Csupán egy német nőszemély, aki szerte a világban a barátaival és a „szeretőivel” „TRASH”-elget, vagyis zenél és utazik és zenél és utazik és így tovább... Zenéje csupa ellentmondás, nyers illetve durván masterelt, inkább perverz, mint perfect. Koszos giccses köcsög pop!!?? Eddig egyetlen lemezszerződése sincsen, de ez nem is baj, hiszen évek óta fél évekre előre betáblázva, hétről-hétre, napról-napról járja show-jával a világot, és így képes ilyen mocskos post-electroclash, vagy talán inkább ELECTRO-PUNK (electro avantgard) show-val fellépni. A színpadon valósággal hatalmába keríti az őrület és képes bármit felhasználni, amivel megizzaszthatja a közönséget, és saját magát… Hozzánk egy meglepetéssel érkezik… Hát „nem lesz semmi!” !! :) „Like champagne and superglue… Come on and stick with us!”

Numek:

Simon Dávid aka Numek, 21 éves Révfülöpi srác. Hat éve ír zenéket és négy éve lép fel dj-ként is rendszeresen. Több kiadó is lecsapott a már-már hardcore-ba hajló, brutális, egyben egyedi, sötét késélezős D'n'B trackjeire! Közötük az Amerikai MindSaw (elmefűrész? whoaa) talán a legjelentősebb. Ráadásképpen, a főleg acid hip-hop-al, drum and bass-el, breakbeat-el és breakcore-al foglalkozó osztrák Blend Electronic zenekar mellett, a sok tehetséges zenésznek otthont adó Electronic Orgasm kollektívának is tagja. Kevés hazai underground előadónak sikerült kitörnie hazánk lassan ránk omló, azonban elképesztően vaskos falai közül, ezért méltán lehetünk büszkék Numek teljesítményére. Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy hozzánk nyíl egyenesen egy Szentpétervári fellépéséről érkezik majd…

Spacesh!t:

„A Spacesh!t zenekart 2004-ben alakítottuk Pécsen. Zenélni nem próbateremben kezdtünk, azonnal nekiláttunk a stúdiómunkálatoknak. Házi stúdiónkban elkészítettük 11 számos albumanyagunkat, ezeket tölthetitek le az honlapunkról. A számok angol nyelven szólalnak meg, mert célunk, hogy ne csak egyetlen ország embereihez jussanak el gondolataink. Koncertjeinken némileg eltérünk az albumon hallható verzióktól. Ez szándékos, mert szeretnénk, ha a közönség az élő fellépéseken mindig újabb és újabb élménnyel gazdagodna. Koncertjeink kiegészülnek egyedi háttérvetítéssel is, tovább erősítve a space attitűdöt. Jelenleg igyekszünk minél több helyen megjelenni a közönség előtt…”

Djane Missus & Dj Romanus:

Mojca aka Djane Missus a Female:Pressure mellett az osztrák illetőségű Audionom Crew tagja. A dj-ket, zenészeket tömörítő csoport leginkább a művészi tevékenységek határai kibővítendő jött létre, majd később gyakorlatilag alkotóházzá nőtte ki magát. A zenélék csak 1 dolog! Partykat is szerveznek, pólókat is terveznek, és gyártanak is le saját kézzel stb.… Biztosan észrevettétek hogy az Osztrák leányzó feltűnt az első MegaHerz-en is. Annál is inkább, hogy őt a ti visszajelzéseitek alapján hívtuk el újra, ugyanis első magyarországi fellépése alkalmával egyetlen perc alatt könnyűszerrel varázsolt teltházas őrjöngést a Vörös-yuk nagytermébe. A MegaHerz Festival-ra Mojca az Audionom alapítójával, Dj Romanussal érkezik! Róla eddig csak igen kevesen tudják, hogy a drum and bass mellett ELECTRO-TECHNO-val is foglalkozik. Ezért is a jelölés a neve mellett: „extraordinary”, vagyis tőle szokatlan, ugyanis eddig szinte sehol sem lépett fel ebben a műfajban! Ezzel ellentétben erre a fellépésre ő is nagy erőkkel és hatalmas lelkesedéssel készül, és mi már biztosan tudjuk nem fog csalódást okozni! ;)

MegaHerz - international underground music festival

Időpont: 2007. 09. 29. Szombat 21:30
Helyszín: SUPERSONIC (III. Fényes Adolf utca 28.)

3 színpadon Electro - New-Wave - Indietronic - D'n'B - Minmal - Techno - EBM

Mihai Popoviciu (gigolo rec., Ro)
Nad Mika live (D)
Numek live (mindsaw recs., Hu)
SpaceSh!t live (Hu)
djane Missus (female:pressure, A)
dj Romanus (audionom.at, A)
Lollipop DJz (Sakal - Killbert - Kovary, Hu)
Levo (movement inside, Hu)
Dj Ninth (ld50.hu, destroy the beats d'n'b set, Hu)
Kraak (ipari-szakadárok, Hu)
Detective Kelly (megaherz, Hu)
Deaf Company (electro-warm-up, Hu)
Max Factor (fresher, Hu)

Megközelítés: 1-es villamossal Flórián-térig, onnan Margithíd felé a Pacsirtamező úton, a panelházak után ballra, elsőnél jobbra - nyugatitól 60-as busszal tímár utcáig, Tímáron be, elsőnél ballra - Éjszakai 960-as fél óránként jár a Móricz Zsigmond körtér és az óbudai végállomás között!

WEB: www.megaherz.extra.hu
MAIL: megaherz@index.hu
Infoline, sajtó (eng, hu): +36707780957

Belépés: 1500HUF / 6 EUR

Myspace linkek:

www.myspace.com/​megaherzfestival
www.myspace.com/​mihaipopoviciu
www.myspace.com/​iwanwilaga
www.myspace.com/​nadmika
www.myspace.com/​numek
www.myspace.com/​spaceshit
www.myspace.com/​missusx
www.myspace.com/​nyalokamoka
www.myspace.com/​djninth
www.myspace.com/​detectivekelly
www.myspace.com/​deafcompany
www.myspace.com/​levodnb
www.myspace.com/​djkraak

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2010-12-31] Secret Party
    @ Csőgyár

    (ez az amibe a maják hisznek-_-) Mint azt mindnyájan tudjuk, 2012. december 21.-én minden ember befejezi földi pályafutását, és a végtelen vadászmezőkön, és a végtelen táncparketten fogja kérni a csinos pultos lánytól a Jäger+Kóla kombót.
  • [2010-09-11] alloyed.net | Sonus et Lumen | AUDIOFLY (ES)
    @ Csőgyár

    Audiofly (Anthony Middleton & Luca Saporito) - Supernature|ES Jelenléteddel Te is hozzájárulsz, hogy Budapesten is létrejöhessen egy olyan alkalmazott és sok szálon integrált kultúrális illetve alkotói légkör, mely állami forrásoktol független és társadalmi értékeket hivatott szolgálni. Ez a koncepció a világ számos nagyvárosában talált lelkes fogadtatásra és fejlődik aktívan s látványosan napjainkban. Gyere, érezd jól magad ezen a különleges atmoszférájú helyen!

Helyszín

  • Csőgyár

    Csepel Művek Iparterület Iparvágány utca 71. 1211 Budapest, Hungary Csepeli HÉV Szent Imre megálló

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó