Pulzar

Partyajánlók

2007. szeptember 29., szombat

2007. szeptember 29., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2007-09-29] Monitor Live Tour - Chriss , Dandy
     

    Chriss és Dandy két évvel ezelőtt alapították a Justmusic.FM egyik leghallgatottabb műsorát, a szerdánként jelentkező Monitort, ahol egészen egyedi és ritkán hallható zenékkel bombázzák az online rádióhallgató közösséget. Ezt a zenei világot viszi most el a két alapító-műsorvezető az ország klubjaiba a Monitor Live Tour keretében, 22-én a tatai Cocoonban, egy héttel később pedig már az országhatáron túl, Temesvár egyik legjobb klubjában, a Noname-ben parádéznak.
    Bővebben
  • [2007-09-29] Mono Returns - part II - Metha , FineCutBodies LiveAct, Marvin
    @ Mono, Budapest

    A nyitó hétvége fellépői is alapból azt jelzik, hogy nagyjából minden a megszokott módon fog zajlani ebben a szezonban is a MONO háza táján.
    Bővebben
  • [2007-09-29] MegaHerz - international underground music festival
    @ Sonic, Budapest

    A MegaHerz Festival a korábbi két alkalommal az általa tehetségesnek ítélt ismeretlen művészeknek biztosított fellépési lehetőséget. A tavaly szeptemberben és idén februárban megrendezett klubfesztiválokon legnagyobbrészt, - lehet mondani -, ismeretlen vagy úgynevezett „new corner” előadókat látott vendégül, most azonban kicsit továbblépve olyan művészeket szeretne bemutatni, akik már számos alkalommal bizonyították tehetségüket. Az előrelépés nem csak a fellépők kvalitásában de a határok kiszélesedésében is megnyilvánul: ezúttal állítható fel ugyanis a leghosszabb tengely a Románia Sibiu, Budapest, Bécs és a Németországi Köln között, így immáron 7-re bővítve a fesztiválon képviselt országok számát! Ezúttal a stílus kavalkádból kimarad a Goa, viszont kárpótlásul psychedelikus trance rajongói számára, ezzel a műfajjal októberben egy különálló parti fog foglalkozni!
    Bővebben
  • [2007-09-29] HARDTRIBE @ K2 07.09.28
    @ K2, Budapest

    Szeptember 28-án ismét a Hardtribe csapat veszi birtokba a budapesti k2 klubbot, amely elsősorban
    a techno kedvelőknek kínál igazán változatos programot, új, feltörekvő fiatal tehetségeknek is teret adva.
    Bővebben
  • [2007-09-29] Újra nyit a mono szeptember végén
    @ Mono, Budapest

    A nyitó hétvége fellépői is alapból azt jelzik, hogy nagyjából minden a megszokott módon fog zajlani ebben a szezonban is a MONO háza táján.
    Bővebben
  • [2007-09-29] MegaHerz- international underground music festival
    @ Sonic, Budapest

    A MegaHerz Festival a korábbi két alkalommal az általa tehetségesnek ítélt ismeretlen művészeknek biztosított fellépési lehetőséget.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó