Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

NGoHT DJ Promoval Szeptemberben @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. szeptember 15.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Tech-house, Hard Techno, Techno, Dance
NGoHT DJ Promoval SzeptemberbenFolytatván a tőlük már megszokott koncepciót, miszerint törekszenek és ügyelnek arra, hogy ne önmagukat ismételjék, és minél változatosabb formában tálalják ezt a csodálatos stílust, szeptember 15-én egy újabb különlegességgel szolgálnak a csemegére vágyó hard techno kedvelőknek.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Hankman
összes résztvevő megtekintése

NGoHT DJ Promoval Szeptemberben @ K2, Budapest

Folytatván a tőlük már megszokott koncepciót, miszerint törekszenek és ügyelnek arra, hogy ne önmagukat ismételjék, és minél változatosabb formában tálalják ezt a csodálatos stílust, szeptember 15-én egy újabb különlegességgel szolgálnak a csemegére vágyó hard techno kedvelőknek.

Nem más, mint a hard core műfajnak egy élő legendája fog a rendezvényükre látogatni, nevezetesen DJ Promo, aki Rude Awakening néven egy hard techno szettel debütál a magyar közönség előtt. Rude Awakening mellett, a rendezvényükön már régen szerepelt, de napjainkban az egyik legnagyobb aktualitást szolgáltató Tomash Gee zenél majd, akinek a munkássága mondhatni most ért be igazán, ezért mindenképpen szeretnék, ha ezt bemutatná a magyar közönségnek is.

Azonban ezzel a felsorolás még nem ért véget, hiszen a náluk tavaly debütáló Sandy Warez is csatlakozik még e nívós névsorhoz, hogy rezidenseik mellett újra őrületbe kergesse a minőségi hard technora éhes fanatikusokat. A májusi rendezvényen először fellépő ceremóniamester páros előadása után úgy gondolták, hogy a szeptemberi line up-ból sem hiányozhat félelmetes orgánumuk, amely majdan még jobban feltüzeli az amúgy is túlfűtött "katlant".

Szintén az előző buli különlegessége - a K2 Backyard természetesen most is üzemelni fog, az elektronikus zene "finomabb" válfajaival karöltve, ahol szabadtéri környezetben (rossz idő esetén természetesen a klubban) fújhatják ki magukat a pihenésre vágyók. Ezen az estén is a Backyard szabadtéri programja, a K2 kínálatától függetlenül ingyenesen látogatható!!! Jó hír továbbá a klubbal kapcsolatban, hogy a bezárt Kashmir Underground teljes légkondicionáló berendezése felkerült a K2-be, remélhetőleg ezzel is kellemesebb lesz majdan a szórakozásotok.

:: Event :: NGoHT presents Switched to Kill with Rude Awakening aka DJ Promo, Tomash Gee, Sandy Warez, O.B.I, NGoHT Team

Dj's :: K2 Main floor: Rude Awakening aka DJ Promo, Tomash Gee LivePA!, Sandy Warez, O.B.I , Nilux, KillSwitch, Reset

Master of Ceremony: Mc Lomex & Mc XS (Vision Soundz)

Backyard (Open Air):
Nils, Monique, Simon, Hadova, Laic & Mátus
(Ezen az estén is a Backyard szabadtéri programja ingyenesen látogatható!)

Ticket :: Kizárólag a helyszínen!

Price :: 2500 HUF (7 EUR)

Location :: K2 (Budapest, Üllői út 51.)

Limit :: -

Extras :: - Kibővített hangtechnika
- Lézer
- Kivetítő
- Klimatizált Tánctér
- Ventillátorok
- Tiszta kultúrált mellékhelységek
- Lufi

Lineup :: K2 Main Hall LINE UP:

22:00-23:00 Nilux
23:00-00:30 O.B.I
00:30-02:00 Tomash Gee LIVEPA!
02:00-03:30 Rude Awakening
03:30-05:00 Sandy Warez
05:00-06:00 KillSwitch vs. Reset


Backyard (Open Air):
Nils, Monique, Simon, Hadova, Laic & Mátus

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó