Pulzar

Partyajánló

NGoHT DJ Promo @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. szeptember 15.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus House
NGoHT DJ PromoFolytatván a tőlük már megszokott koncepciót, miszerint törekszenek és ügyelnek arra, hogy ne önmagukat ismételjék, és minél változatosabb formában tálalják ezt a csodálatos stílust, szeptember 15-én egy újabb különlegességgel szolgálnak a csemegére vágyó hard techno kedvelőknek. Nem más, mint a hard core műfajnak egy élő legendája fog a rendezvényükre látogatni, nevezetesen DJ Promo, aki Rude Awakening néven egy hard techno szettel debütál a magyar közönség előtt. Rude Awakening mellett, a rendezvényükön már régen szerepelt, de napjainkban az egyik legnagyobb aktualitást szolgáltató Tomash Gee zenél majd, akinek a munkássága mondhatni most ért be igazán, ezért mindenképpen szeretnék, ha ezt bemutatná a magyar közönségnek is.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

NGoHT DJ Promo @ K2, Budapest

Folytatván a tőlük már megszokott koncepciót, miszerint törekszenek és ügyelnek arra, hogy ne önmagukat ismételjék, és minél változatosabb formában tálalják ezt a csodálatos stílust, szeptember 15-én egy újabb különlegességgel szolgálnak a csemegére vágyó hard techno kedvelőknek. Nem más, mint a hard core műfajnak egy élő legendája fog a rendezvényükre látogatni, nevezetesen DJ Promo, aki Rude Awakening néven egy hard techno szettel debütál a magyar közönség előtt. Rude Awakening mellett, a rendezvényükön már régen szerepelt, de napjainkban az egyik legnagyobb aktualitást szolgáltató Tomash Gee zenél majd, akinek a munkássága mondhatni most ért be igazán, ezért mindenképpen szeretnék, ha ezt bemutatná a magyar közönségnek is.

Azonban ezzel a felsorolás még nem ért véget, hiszen a náluk tavaly debütáló Sandy Warez is csatlakozik még e nívós névsorhoz, hogy rezidenseik mellett újra őrületbe kergesse a minőségi hard technora éhes fanatikusokat. A májusi rendezvényen először fellépő ceremóniamester páros előadása után úgy gondolták, hogy a szeptemberi line up-ból sem hiányozhat félelmetes orgánumuk, amely majdan még jobban feltüzeli az amúgy is túlfűtött "katlant".

Szintén az előző buli különlegessége - a K2 Backyard természetesen most is üzemelni fog, az elektronikus zene "finomabb" válfajaival karöltve, ahol szabadtéri környezetben (rossz idő esetén természetesen a klubban) fújhatják ki magukat a pihenésre vágyók. Ezen az estén is a Backyard szabadtéri programja, a K2 kínálatától függetlenül ingyenesen látogatható!!! Jó hír továbbá a klubbal kapcsolatban, hogy a bezárt Kashmir Underground teljes légkondicionáló berendezése felkerült a K2-be, remélhetőleg ezzel is kellemesebb lesz majdan a szórakozásotok.

:: Event :: NGoHT presents Switched to Kill with Rude Awakening aka DJ Promo, Tomash Gee, Sandy Warez, O.B.I, NGoHT Team

Dj's :: K2 Main floor: Rude Awakening aka DJ Promo, Tomash Gee LivePA!, Sandy Warez, O.B.I , Nilux, KillSwitch, Reset

Master of Ceremony: Mc Lomex & Mc XS (Vision Soundz)

Backyard (Open Air):
Nils, Monique, Simon, Hadova, Laic & Mátus
(Ezen az estén is a Backyard szabadtéri programja ingyenesen látogatható!)

Ticket :: Kizárólag a helyszínen!

Price :: 2500 HUF (7 EUR)

Location :: K2 (Budapest, Üllői út 51.)

Limit :: -

Extras :: - Kibővített hangtechnika
- Lézer
- Kivetítő
- Klimatizált Tánctér
- Ventillátorok
- Tiszta kultúrált mellékhelységek
- Lufi

Lineup :: K2 Main Hall LINE UP:

22:00-23:00 Nilux
23:00-00:30 O.B.I
00:30-02:00 Tomash Gee LIVEPA!
02:00-03:30 Rude Awakening
03:30-05:00 Sandy Warez
05:00-06:00 KillSwitch vs. Reset


Backyard (Open Air):
Nils, Monique, Simon, Hadova, Laic & Mátus

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Szeptemberfest és szülinap az Instanban

    Az Instant Art Bar Wood idén kapja meg, vágja fel és osztja szét harmadik születésnapi tortáját. Szokásához híven az ilyenkor szokásos alapmodell ellenében nem öregszik, hanem ismét felfrissül, megújul. Budapest belvárosának eddig is egyik legnagyobb „elvarázsolt erdeje” az eddig meglévő 3 koncert/tánc-terme, 6 bárja, és 14 házibulija mellé ismét kitalált valamit a tökéletes kikapcsolódás érdekében.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó