Pulzar

Partyajánló

MONITOR LIVE - OPEN AIR - CHRISS & DANDY @ Silver club, Gödöllő

Fellépők
Dátum 2007. augusztus 17.
Helyszín Silver club, Gödöllő
Stílus House, Deep House, Minimal, Electro,
Techno
MONITOR LIVE - OPEN AIR - CHRISS & DANDYA Nagysikerű MONITOR OPEN AIR party folytatása ezúttal a gödöllői Silver Club területénSilver club, Gödöllő,

MONITOR LIVE - OPEN AIR - CHRISS & DANDY @ Silver club, Gödöllő

A Nagysikerű MONITOR OPEN AIR party folytatása ezúttal a gödöllői Silver Club területén

Kisorsoltuk a Monitor Live Játék nyereteseit. Az 5 szerencsés aki párjával díjmentesen élvezheti Dj Chriss & Dandy egészestés szabadtéri játékát: K. Judit, L. Orsolya, D. Tamás, M. Ferenc és H. Gergő.Gratulálunk minden infót megtaláltok az @ címeteken.

A fiúkat a közelgő Monitor live Open air party kapcsán kérdeztük meg pár infóról.

Hell: A tavalyi évben nagysikerű volt a Monitor live party-tok, idén mégis miért döntöttetek a költözés mellett?

Nem önszántunkból költöztünk, hanem úgy értesültünk az Alborétum vezetőségétől, hogy a tavalyi helyszín felújítás alatt áll és sajnos idén ki kell hagynunk. Annyira egyébként nem is baj, mert így találtunk rá erre a nagyon komoly heszínre, onnan nem messze és ez még érdekesebbé teszi a partit.

Hell: Mi lesz, ha esik? Gondolok itt a mostanában derült égből előre nem látható, jósolható viharokra...

Természetesen ez a rizikó benne van, de olyan jó körülmények vannak, hogy fedett résszel is rendelkezik a hely. Eső esetén is mosolyogva megtartjuk.

Hell: Másképp készültök egy ilyen estére, ahol egész este csak ketten játszotok vagy nagyobb rákoncentrálást nem igényel?

Chriss: Ez a fajta teljesítmény ennyi évvel a hátunk mögött különösebb koncentrációt nem igényel, de természetesen, mint minden szorgalmas Dj én is törekszem a legtökéletesebb szettre. Sok-sok jó zenét gyűjtöttem erre az alkalomra.

Dandy: Inkább rákészülést igényel, hogy nehogy otthon maradjon akár egy jó zene is, de természetesen az összpontosítás sem maradhat el...A buli előtt nem hiszem, hogy napokig nem alszunk :), de majd szett közben, pláne a back 2 back-ben biztosan magasabb koncentráció szinten leszünk, figyelünk egymás zenei gondolataira és szépen haladunk egymás mellett majd.

Hell: Legutoljára épp a frissen megjelent -Live- album kapcsán beszéltünk. Milyen a lemez utóélete? Tervben van esetleg egy újabb?

Chriss: A project összeségében jól sikerült, de nem hinném, hogy én folytatni szeretném.

Hell: Arról mindenki értesült, hogy a lábaddal nem volt minden rendben. Elmúlt már teljesen a fájásod vagy még megérzi az ilyen maratoni szetteket?

Chriss: Sajnos az én balesetem egy életen át velem marad, olyan szinten elszúrták az orvosok, hogy soha nem lesz már jó a lábam. Sok mindenről le kell mondanom az előző életvitelemhez képest, de igyekszem feldogozni és előre nézni. Mindenesetre az ilyen jellegű maratoni szett fárasztó is tud lenni...

Hell: Megújult a weblapotok, www.truesounds.hu , tervezed kiadóvá is átalakítani vagy ezzel még várjunk? Chriss már jártas a zeneírásban, mennyire fektetsz rá Te is kellő hangsúlyt?

Dandy: Már akadnak kész zenék, de ez is inkább csapatmunka volt, Invoice és Madox nagyobb egyéni teljesítményével. Amint úgy érezzük, hogy fül és piacképes a muzsika, elindítom a jogi átalakításokat is. Ami a webet illeti, hamarosan újabb verzió jön ki, tiszteletben tartva a lassabb netszolgáltatókat is, ergo, jön egy HTML is a FLASH mellé, így nagyon-nagyon gyors lesz a site és jönnek az idegen nyelvű verziók is.

Hell: Belekóstoltál a The Quasar-ral az élő fellépés varázsába. Tervek a jövőre nézve a csapattal?

Chriss: Terv az van bőven! Télen jön a nagylemez most épp azon dolgozunk, ez egy elég különleges összefoglalója lesz az elmúlt pár évünknek. Lesznek rajta régebbi ismert dalaink, mint pl.: October új rmx-ben és rengeteg friss szerzemény. A live koncert fellépések, turné keretein belül folytatódnak. Ezen felül lesznek még digitális megjelenések a Toes in the Sand-nél a Pure Substance-nál. A World Beach című sikeres dalunk megjelenése szeptemberre várható Infusion remixben, ami szerintem óriási dolog, egyébként a WB bakeliten is megjelenik. Továbbá a saját kidómnál is jelentetünk meg The Quasar felvételeket. Nem rég jelent meg az Over The Gravity, amit a Digweed által prezentált mixünkbne hallhattatok, erre készített többek közt a Soda Inc és a Deep Collective rmx-et. Akkor a Live albumról jelent meg a Planetarium Yvel and Tristan és Snake Sedrick rmx-ben és az Add2Basket Records-nál a Nectarin című dalunk három verzióban. Ezeket mid megtaláljátok a www.beatport.com , www.3beat.com , www.juno.co.uk és www.djdownload.com -on. Így tömören ezek vannak kilátásban.

Hell: Műsorotok a Justmusic-on nagy sikerrel fut, de nyáron pangás van a rádiókban is. Ősztől terveztek valami módosítást a műsor életében?

Chriss: Elég szerencsésnek mondható a Monitor című műsoruk, mert mi nem észleljük a pangást. Egyre többen hallgatják szerdánként és úgy gondolom ezért nem is kell nagyobb változtatásokat eszközölni. Nekem kellene egy picit többet benn lennem a stúdióban, de ez nem mindig jön össze.

Dandy: Ott a pont Chrisstiánnál :) több stúdió jelenlét kellene néki :)! Különösebb koncepció variát nem tervezünk, most ott tartunk, hogy minden műsor első 2órája élő mix, aztán a harmadik órában mindig külföldi vendégmix szól. Sokan hallgatják a műsort és köszi ezúttal is mindenkinek a rádióhallgatást!

Hell: Nyáron mennek a fesztiválozások, szabadtéri bulik. Ősszel újra éled a club élet. Elképzelhető egy party sorozat vagy állandó rezidencia a Truesounds-zal?

Dandy: Természetesen lesznek őszi fix állomások...egy klubturnénak örülnénk a legjobban, de semmi fix adatot nem tudok közölni, mert mindenki, aki ezekben illetékes és szervező meg klubtulaj, épp nyaral!

Hell: Jó szelet a hajós kapitányoknak kívánnak, nektek inkább jó időt kívánok. : ) Nekünk hallgatóknak, pedig egy feledhetetlen partyt. Köszönjük az interjút.

www.myspace.com/chrisscroat
www.chriss.hu

Készítette: Helgert László ( Hell )

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó