Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Amok @ Club Eldorado - Békéscsaba, Békéscsaba

Fellépők
Továbbá még: Frost
Dátum 2007. február 10.
Helyszín Club Eldorado - Békéscsaba, Békéscsaba
Stílus Techno
AmokIsmét elérkezett egy új év. A fergeteges Szilveszteri buli után az Eldorado Januárban visszavonult, hogy Február 10-én az átalakítás után új design-nal és egy emlékezetes nyitóbulival indítsa az évet...Club Eldorado - Békéscsaba, Békéscsaba,

Amok @ Club Eldorado - Békéscsaba, Békéscsaba

Ismét elérkezett egy új év. A fergeteges Szilveszteri buli után az Eldorado Januárban visszavonult, hogy Február 10-én az átalakítás után új design-nal és egy emlékezetes nyitóbulival indítsa az évet...

Az Eldo Team idén célul tűzte ki, hogy minél több jól ismert de az Eldoradoban még nem látott dj-vel kedveskedjenek a vendégeknek. Február 10-én a nyitóbulira pont egy ilyen dj, nevezetesen Amok érkezik, akit már oly régóta követel a közönség. DJ Amok egyike volt az utóbbi idők legtörekvőbb fiatal tehetségeinek. 22 évesen egyszerűen a semmiből tűnt fel, de már a kezdetek-kezdetén hatalmas felfordulást okozott az underground techno világában mp3.com honlapon található munkáival. Hamar belopta magát a német techno-imádók szívébe, hisz egyetlen év alatt több mint 20 nagylemezt adott ki, mindegyikkel átütő sikert aratott. Jellemzően keményvonalas, hard-technot játszó DJ, aki producerként már két labellel is bizonyította rátermettségét. Pokolian kemény és elég agresszív stílusa mellett egy nagyon erős szerkezeti felépítést is érzékelhetünk. Komplex és ellentmondásos stílusa, néha mély és melankolikus, néha erőszakos és energiával teli.

A két házigazda Szeka és Frost figyelembe véve Amok stílusát a megszokottól eltérően keményebb szettel készülnek. Elmondásuk szerint, ezen az éjszakán - mint már ezt eddig is megszokhattuk - mindent bele fognak adni, hogy az Eldorado nyitóbuliját, minden vendég számára felejthetetlenné tegyék.

Ezen a bulin is csinos táncoslányokkal találkozhatunk és az italakciók sem maradhatnak el. Február 10-én mindenkit szeretettel vár a megújult Club Eldorado.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó