Pulzar

Partyajánló

VIVA Eeelektro @ Petőfi Csarnok

Fellépők
Dátum 2006. december 31.
Helyszín Petőfi Csarnok
Stílus Techno
VIVA EeelektroHarmadik alkalommal rendezi meg a Deadcode Production és a VIVA televízió a VIVA eeelektro szilvesztert, amely az ország legnagyobb elektronikus zenei óévbúcsúztató party-ja. A szupersztárokat felvonultató megabuli ezúttal a Petőfi csarnokban várja a techno-rajongókat, akik klasszikustól a mai modern irányzatokig a techno megannyi verzióját élvezhetik az év utolsó éjszakáján. Petőfi Csarnok

VIVA Eeelektro @ Petőfi Csarnok

Harmadik alkalommal rendezi meg a Deadcode Production és a VIVA televízió a VIVA eeelektro szilvesztert, amely az ország legnagyobb elektronikus zenei óévbúcsúztató party-ja. A szupersztárokat felvonultató megabuli ezúttal a Petőfi csarnokban várja a techno-rajongókat, akik klasszikustól a mai modern irányzatokig a techno megannyi verzióját élvezhetik az év utolsó éjszakáján.

A nem mindennapi line upban a hazai djk mellett a nemzetközi szcéna legjobbjait köszönthetjük: a világ egyik legsokoldalúbb techno-művészeként ismert angol Luke Slatert; az elektronikus zenei toplistákat 2006ban is uraló német Thomas Schmuachert; a Távol-Kelet friss felfedezettjeként érkező japán Tearzt; valamint a magyar techno-bulikon már törzsvendégnek számító osztrák Felipét.

E díszes társaságból mindenképp külön ki kell emelnünk Luke Slatert, akinek neve lassan húsz éve garancia a minőségre. Techno-alkimista, aki sosem érte be azzal, ami van. Hangzásvilágának folyamatos változása, megújulása olykor az extrémitás határait feszegeti. A legkülönfélébb stílusjegyeket ötvözi hihetetlen energikus dalaiban és dj-szettjeiben. Ötlettára kifogyhatatlan, kreativitása a kezdetek óta elképesztő:

A 80as években kezdett, majd a 90es éveket szédítő tempóban élte meg és alkotta végig, zenei fejlődésén nem győztek ámulni a kritikusok. Kezdeti nyers ütemei meglepő szimfóniákká szelídültek, személye producerként és djként hamar megkerülhetetlenné vált.

97ben leszerződött a patinás Novamute-hoz, kiadta a saját szerzeményekkel teli Freek Funk-ot majd a Wirelesst - mindkét lemez hangos sikert aratott. A 2002-es Allright On Top már az anyacég Mute gondozásában került piacra. Slater harmadik szerzői albuma meghökkentette a szakmát, mert az undergroundtól távolodva egy fogyaszthatóbb, populárisabb hangzás felé fordult. Egy biztos: valamennyi zenecsatorna imádta!

Az elkövetkező pár év túlnyomórészt fellépések teljesítésével és stúdió-előkészületekkel telt, hogy aztán jöhessen az újabb szenzáció: 2006ban elindítja saját kiadóját, amiről már rég mindenki azt hitte, hogy sosem fogja megtenni. Egyszerűen nem érdekelte a label-alapítás, zenélni akart, nem kiadót vezetni. Most mégis itt a Mote-Evolver, ahol ráadásul az első lemez, a Deep Heet Vol 1, Planetary Assault System név alatt jelent meg, a PAS rajongók nem kis örömére: annak idején Slater Planetary Assault System néven jegyezte a legdominánsabb, legmasszívabb, legkiválóbb techno-lemezeit. Saját kiadója végtelen alkotói szabadságot jelent a jövőben, ennek jele az első PAS produktum is.

Az angol techno-fenomén tehát változatlanul topon van. Stúdióban és színpadon egyaránt. Tehetsége tarol a nagyvilágban. Berlini rezidenciája, a Berghain Club ötletének köszönhetően például balett koreográfia készül az új 7th Plain lemez hanganyagára. A teljes koreográfia elkészülése nagyjából egy évet vesz igénybe, de Slater live show-iból és dj-fellépéseiből addig sem lesz hiány. Szilveszteri szereplése különleges élmény lesz a magyar rajongók számára.

2006 utolsó budapesti techno-fesztiválján persze nem csak Slater felel a feledhetetlen hangulatért. Thomas Schumacher szintén érdekes és sokoldalú jelenség. Régóta a techno szcéna kiemelkedő alakja, aki oly örökérvényű, klasszikus techno-himnuszokkal ajándékozta meg közönségét, mint a Bush kiadónál megjelent ’Ficken’ és a ’When I Rock’. Még 1998ban megalapította saját labelét, a Spielzeug Schallplattent, amely azóta is minőségi kiadványairól ismert. Schumacher Elektrochemie LK álnéven is megannyi bombasztikus zenét tudhat magáénak, remixei őrületet okoznak a táncparketten, elég ha csak az Emmanuel Top – Acid Phase, a System F – Soul On Soul, vagy épp a Chicks On Speed – Kaltes Klares Wasser feldolgozásaira gondolunk.

Produceri munkája hihetetlen méreteket ölt, az egyik legtermékenyebb német művész. Stephan Bodzin producerrel és Caitlin Devlin énekesnővel együtt alapították meg az Elektochemie triót. A csapat live-jai fantasztikusak; csakúgy, mint dalaik, például az az átirat, melyet legendás Soft Cell – Tainted Love ihletett.
Schumacher legutóbb az idén megjelent ’Red Pearl’-lel aratott osztatlan sikert a szakma és a rajongók előtt. A nemzetközi porond egyik állandó és közkedvelt alakjaként érkezik hozzánk.

A japán Tearz neve talán még nem cseng oly ismerősen, mint német kollégájáé, ám nem árt megjegyezni: Life On címkét viselő kiadója egyre népszerűbb a világ techno-dji között. Emlékezetesebb szerzeményei megjelentek Chris Liebeing ’Live in Beograd’ valamint Ben Sims ’Welcome to my world’ mixalbumain. Maga Tearz nemrég adta ki első mixlemezét, a ’Life on Tokyo’-t, melynek bemutatója során végigjárta Ázsia legfontosabb klubjait. DJ szettje Liebing- illetve Sims-mixeken hallható dalok hangulatában telik; a groove-osabb, határozottabb dinamikájú technot képviseli a VIVA Eeeelektro Party line up-jában.

Az osztrák Felipe ezzel szemben aligha szorul bemutatásra. Megszámlálhatatlan alkalommal táncoltatta meg a magyar közönséget. A Titanium kiadó tulajdonosaként produceri munkája is jelentős. Dj karrierje során a legnagyobbakkal játszott együtt, akik nem egyszer saját klubestjein, például a híres Flexben rendezett Essence bulik vendégeiként léptek fel. Hazánkban szinte nincs olyan város, ahol Felipe ne teljesített volna dj-felkérést. A magyar techno-rajongók régi kedvenceként pakolja majd legfrissebb lemezeit december 31-én is.

Az ország legnagyobb elektronikus zenei szilveszteréről természetesen a honi techno-ászok sem hiányozhatnak. A modern technot képviselő Deadcode DJk, Hot X, Igor Do’Urden és Coyote mellett itt lesz a klasszikus techno-szettjeiről híres Budai, a VIVA Tv műsorvezető-lemezlovasa DJ Newl, valamint az egyre nagyobb külföldi sikereket elérő Collins-Benham páros.

Ha igazi technoval akarod búcsúztatni az ideit és köszönteni az új évet, akkor itt a helyed. Egy minőségi party 2007. januárjának legelső óráiban egész évre jó ómen lehet!

Extrák a partyn!

Magyarország legnagyobb szilveszteri partija, a VIVA EEELEKTRO SZILVESZTER az elmúlt éveknél is nagyobb területen várja az óévbúcsúztató partizokat a budapesti Petőfi Csarnokban.

A Főaréna mellett óriási drinkbárok, közlekedő folyósok , VIP terem és az Electronic Beats valamint a Coca Cola által működtetett két különleges lounge áll majd a megaparty vendégeinek rendelkezésére. . Említésre méltó még, hogy a nagy területhez nagy mennyiségű mellékhelyiségek is tartoznak, tehát elkerülhetőek lesznek majd a hosszas és felesleges sorban állások.
A táncarénában a DEADCODE rendezvényeken már megszokott MARTIN AUDIO W8L csúcskategóriás hangrendszere biztosítja a tökéletes hangzást, ami szintén hightech fény és videotechnikával lesz kiegészítve.
További jó hír hogy már működik a DEADCODE PRODUCTION új jegyrendelő rendszere, amely használatával a postaköltség megfizetése nélkül lehet hozzájutni az elővételi jegyekhez.
A rendezvény weboldalán a www.deadcode.hu –n már elindult a szilveszteri nyereményözön , ahol SONY ERICSSON W850i mobiltelefonokat , normál és VIP belépőket valamint
Mix CD – ket nyerhetnek a szerencsés játékosok.

2006.12.31. VIVA EEELEKTRO SZILVESZTER - PETŐFI CSARNOK - BUDAPEST
Dj-k:
LUKE SLATER ( mute / mote-evolver - London - UK )
THOMAS SCHUMACHER ( spielzeug - Berlin - D )
TEARZ ( life on - Tokyo - J )
FELIPE ( titan - Vienna - A )
COLLINS & BEHNAM ( rotation rec. - H )
HOT X ( deadcode - H )
BUDAI ( ego - H )
IGOR DO'URDEN ( deadcode - H )
COYOTE ( deadcode - H )
NEWL ( viva eeelektro - H )

elővétel: 4500 HUF, belépő: 5500 HUF
VIP jegy: 10000 HUF ( limitált )
start: 21:00, end: 08:00
www.deadcode.hu , www.vivatv.hu
info@deadcode.hu
info: 06 30 30 30 220



Rendeld meg már most a belépőjegyedet bármelyik DEADCODE PRODUCTION rendezvényre és az új jegyrendelő rendszernek köszönhetően nem kell postaköltséget fizetned !
Jegyrendelésért vagy több infóért hívd most a 06 30 30 30 220-as DEADCODE infószámot vagy írj mailt az info@deadcode.hu cimre.

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2009-12-31] DEADCODE SZILVESZTER 2009
    @ Petőfi Csarnok

    Monika Kruse, Speedy J, Hot X, Budai...
  • [2008-05-10] Ninja Breakz
    @ Petőfi Csarnok

    Május 10-én ismét a Petőfi Csarnok falai közé szólítunk minden breakbeat rajongót, ugyanis a legendás londoni pimp, Deekline és a népszerű manchesteri The Autobots teszi tiszteletét nálunk.
  • [2008-03-15] Aquasky & Ragga Twins
    @ Petőfi Csarnok

    Dave, Brent és Keiron, vagyis az Aquasky triója lendületesen vágott neki az idei évnek! Nemrég tértek haza amerikai turnéjukról, és eltöltöttek egy hónapot Ausztráliában is. Meghódították Európát, Ázsiát, és az agyondicsért, de meghatározó amerikai szcénát is. Most pedig Budapest következik!
  • [2008-01-19] Royal Hungarian Break Squad
    @ Petőfi Csarnok

    Január 19-én egy igen nagyszabású rendezvényt bonyolítanak le a szervezők, ugyanis a legendás Pecsában csapnak egy óriási party-t. Lesz itt koncert, sok dj, de nézzük csak szépen sorban!
  • [2007-12-31] MTV Szilveszter
    @ Petőfi Csarnok

    2007. december 31- én a DEADCODE PRODUCTION a magyar MUSIC TELEVISION-nal karöltve rendezi meg Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb évbúcsúztató elektronikus zenei partiját, az MTV Szilvesztert. Végre Magyarországon is lesz elképesztő technikai elemeket felvonultató, a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak megfelelő, hivatalos MUSIC TELEVISION parti !
  • [2006-06-13] Massive Attack
    @ Petőfi Csarnok

    A zenekar stílusát nehéz megállapítani, hiszen keveredik benne a SKA, reggie, hip-hop, rap, techno és a rave. Ezért ezt az irányzatot a kritikusok trip hop-nak nevezték el. A banda kisebb-nagyobb megszakítással négy albumot adott ki, mellyel visszavonhatatlanul rányomták a bélyegüket a Brit zenére.
  • [2008-07-02] BPRNR’S BRINGIN‘ IT BACK FESTIVAL 2008
    @ Petőfi Csarnok

    Bármennyire is felkerült már évek óta Európa hardcore térképére Budapest, hazánk főváros még nem sohasem adott otthont egy óriás méretű hardcore rendezvénynek. Eljött az idő, hogy ezt pótoljuk, itt az első Bringin‘ It Back fesztivál egy masszív fellépő-listával!

Ajánlott lemezek

  • SKC / Dis

    A hazai Tactile csapat kiadója igyekszik fekvonultatni a magyar előadók legfrissebb zenéit, nincs ez másképp most sem.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó