Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 500 Ft
Elővételben 2006. október 27.-ig2 990 Ft

Partyajánló

Synergy Johan Gielennel @ Club Trendy, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. október 28.
Helyszín Club Trendy, Budapest
Stílus Trance, House, Dance
Synergy Johan GielennelVéget ért a nyár, de a szünidei hőségben sem tétlenkedtek a szervezők és újult erővel vetik bele magukat az őszi szezonba. Hosszas egyeztetés után végre sikerült elcsábítani Hollandia egyik legkeresettebb trance művészét Johan Gielen személyében!Club Trendy, Budapest,

Synergy Johan Gielennel @ Club Trendy, Budapest

Véget ért a nyár, de a szünidei hőségben sem tétlenkedtek a szervezők és újult erővel vetik bele magukat az őszi szezonba. Hosszas egyeztetés után végre sikerült elcsábítani Hollandia egyik legkeresettebb trance művészét Johan Gielen személyében!

Johan Gielen 1968-ban Belgiumban született, első lemezét 17 éves korában rakta fel a lemezjátszóra, majd elhatározta, hogy producer lesz és Svenson-nal közösen, számos nagy sikert értek el Svenson & Gielen, valamint Airscape néven. Mixei a deep melodic trance-en keresztül progresszív és techhouse elemekkel vannak ötvözve. A nagy áttörést számára kétségkívül a holland trance elterjedése jelentette, ami az egész világot meghódította. Később rezidens lett a világ legnagyobb trance rendezvényén a „Trance Energy”-n. Óriási méretű sportcsarnokok telnek meg fellépései alkalmával, többek között Utrecht-ben 25 ezer embert szórakoztatott, de pályafutásának legnagyobb sikerét mégis a „Sensation White” partik jelentik, ahol 35 ezer fehér ruhába öltözött fiatalt csábított a hatalmas amszterdami arénába. Ennek köszönhetően Johan közkedvelt vendég lett a legnagyobb partykon és fesztiválokon, úgy mint a Dance Valley, vagy éppen a Mystery Land, hisz megvan az a képessége, hogy hatalmas tömegeket repítsen el a trance világába. Az úriember olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Chicane, ATB, Tiesto, Blank & Jones. Energikus szettjeivel hatalmas sikereket arat és rajongótábora egyre csak duzzad. Ezúttal pedig a legújabb, Relevations albumának turné körútja alkalmából látogat el hazánkba.

Régi ismerős SanFranciscoBeat, mindenki Egere -talán nem is hinnétek- tizennégy évesen, 1996-ban kezdett összebarátkozni a lemezjátszókkal. Erdős fesztiválokon, illegális és legális partikon túllépve 2002-ben Slam Jr. Strictly-csapatának tagja lett, s ennek köszönhetõen alkalma nyílt produceri vágyainak beteljesítésére, most pedig munkásságának 10. évében egy vérbeli elszállós éjszakán bizonyíthatja tehetségét.

Yvel&Tristan formáció tagjai külön-külön is már jó 4-5 éve foglalkoznak zenekészítéssel, akik mára már Chriss támogatását élvezhetik - joggal. Eljutottak John Digweed legendás rádiómûsorába a KissFM-be is, Pillow című szerzeményük többek szerepel a Global Underground 028 Shanghai–on, amit Nick Warren állított össze. Olyan duóval állunk tehát szemben, akik nemzetközi színtéren is jelentős elismertségre tettek szert.

Mellettük pörget még az éjszaka folyamán Fabian, aki önálló rádióműsorral jelentkezik a svájci Tranceradio.ch-n (www.tranceradio.ch) és a magyar TranceTream.FM-en is (www.trancetream.fm), amelyet Gabriel Miller-rel közösen készítenek. Miller szintén önálló rádiós műsort vezet a holland Fear FM-en (www.fearfm.nl), illetve a hazai Radiozone (www.radiozone.hu) netrádión és nem mellékesen mindketten alapító tagjai az egyre kedveltebb Trance Factory rendezvénysorozatnak is. Adott tehát, hogy ezúttal is b2b szettel fognak készülni. Ezen az éjjel még egy taggal egészül ki a TF team Tebron személyében, aki varázslatos egyéni stílusával és zenei tehetségével egyre inkább a figyelem középpontjába kerül.

Insolex személyére is érdemes odafigyelni hiszen az ifjú titán sokadik éve a bakelitek rabja és a trance-be fektetett energiája révén óriási tapasztalattal és kiváló ízléssel rendelkezik.
Október 28-án várnak erre a minden bizonnyal vérpezsdítő éjszakára, trance rajongóknak pedig kötelező a részvétel!

Helyszín: Club Trendy, Tölgyfa u 6-8
DJ-k: Johan Gielen (NL), San Francisco Beat, Yvel & Tristan, Gabriel Miller & Fabian, Tebron, Insolex
belépő: 2990/3500
www.synergy.hu | www.soundbreeders.hu

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2006-07-01] Summer Special - Dj. Toshi (USA)
    @ Club Trendy, Budapest

    2006 Július 1-én ,Budapesten lép fel Dj Toshi ,aki Japánban született, de az USA-ban (Los Angeles) egyengeti karrierjét évek óta. A helyszín a budai Club Trendy lesz ,mely remek választásnak bizonyul, hisz tökéletes hangtechnika van és légkondícionált.A hazai line up is erősnek tűnik ,merthogy Shootie,Garay és Moonline tesz fel még ,akikben nyugodtan megbízhatunk,mivel eleget bizonyítottak már az évek során
  • [2006-07-01] The Summer Special
    @ Club Trendy, Budapest

    2006 Július 1-én ,Budapesten lép fel Dj Toshi ,aki Japánban született, de az USA-ban (Los Angeles) egyengeti karrierjét évek óta. A helyszín a budai Club Trendy lesz ,mely remek választásnak bizonyul, hisz tökéletes hangtechnika van és légkondícionált.A hazai line up is erősnek tűnik ,merthogy Shootie,Garay és Moonline tesz fel még ,akikben nyugodtan megbízhatunk,mivel eleget bizonyítottak már az évek során
  • [2006-03-31] Party
    @ Club Trendy, Budapest

    Március 31-én a Tölgyfa utcai Club Treendy-ben fellépnek: Pöli, Dave Van N, Andrewboy, valamint a két rezidens: 5 Vös és Flash!
  • [2006-03-11] House Matic WMC Special
    @ Club Trendy, Budapest

    Valahol itt kezdődik Amerika... Itt, ahol már számtalan kedves és feledhetetlen éjszakának lehettünk szem- és fültanúi. Itt, ahol ha belépsz, nyugodtan kinnt felejthetsz minden hétköznapi dolgot. Itt, ahol mindenki azért dolgozik, hogy Mi, a közönség maximálisan elégedettek legyünk. Kellhet ennél több? A Justmusic.Fm, valamint a Housematic stábja most karnyújtásnyira hozza Nektek az Egyesült Államok egy kis szeletét.
  • [2006-01-21] Scumfrog /usa/ - Bodytalk presents
    @ Club Trendy, Budapest

    A New Yorki fenegyerek újra Budapesten:A métán világhírű Scumfrog január 21-.én szombaton Budapest egyik legexclusiveabb szorakzóhelyén a Club Trendyben lép fel.Aki hallotta már Scumfrogot az tudja,hogy egy nem mindennapi ember, ő nem egy dj,hanem művész.Szetjeit live vokálokkal és ütőshangszerekkel színesíti-óriási élmény.
  • [2005-12-31] I Love Deep New Years Eve
    @ Club Trendy, Budapest

    Exkluzív szilveszteri (deep) house party a Club Trendy-ben The Timewriter (D) | Budai | Tommyboy | Tom-a-Hawk | Flashdown | + Madame Joshephine Először rendez az I Love Deep szilveszteri mulatságot. A deep house műfaj szerelmesei végre nem kényszerülnek „kistermekben” tölteni az év utolsó éjszakáját. December 31-én szombaton a népszerű, budai, high-tech szórakozóhely, a Club Trendy (ex-Blondy) ad otthont az I Love Deep New Years Eve partynak.
  • [2005-12-20] The World Is Mine
    @ Club Trendy, Budapest

    David Guetta először Magyarországon!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó