Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Bomb The Jazz - Danny Breaks @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2006. október 14.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus Drum and Bass, Breaks
Bomb The Jazz - Danny BreaksDanny Breaks új lemezével tér vissza Magyarországra. A Transmit Fantastic Tour Pécsett, Sopronban és a budapesti BTJ klubban is rokkolásra készteti az érdeklődőket.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Bomb The Jazz - Danny Breaks @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Danny Breaks új lemezével tér vissza Magyarországra. A Transmit Fantastic Tour Pécsett, Sopronban és a budapesti BTJ klubban is rokkolásra készteti az érdeklődőket.



Danny körül legutóbbi jelenése óta sem állt meg az élet: PB Wolf kérésére éppen befejezett egy remixet Baron Zen és a Stones Throw Records számára, Mr. Scruffal közösen fabrikál egy számot annak következő albumára, sőt Nu-Mark is rendelt tőle egy alapot a Jurassic5-nak (amit végül nem csinált meg, de azért jól hangzik). És ugye ez a lemez, rajta a Duckrock Zoostrumental című, szövődményes betegségeket hordozó bassline killerrel. Ne irigyeljük azt a kacsát amelyből ilyen hangok jönnek elő! Lesznek tehát rotyogós basszusok, vidám hiphop klasszikusok, exkluzív, valamint régi kislemezek, amelyeken vadállatmód dobolnak afroamerikaiak.

A jókedv garantált!

Vetítés: Kiégő Izzók

www.myspace.com/​dannybreaks
www.tilos.hu/​bombthejazz
http:/​/​www.trafo.hu/​statics/​trafo_bar_tango


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó