Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2006-10-13-ig1 500 Ft

Partyajánló

Wavebreaker Night @ Blade Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2006-10-13
Helyszín Blade Club, Budapest, III. ker, Bécsi út 38.
Stílus House, Progressive House
Wavebreaker Night„Tisztelt partizók, klubberek, felfedező kedvű mást keresők, újdonságvadászok, zenemániások, vájt fülűek, fiatalok és kevésbé fiatalok, szóval hölgyeim és uraim”...Blade Club, Budapest, III. ker, Bécsi út 38.

Wavebreaker Night @ Blade Club, Budapest

„Tisztelt partizók, klubberek, felfedező kedvű mást keresők, újdonságvadászok, zenemániások, vájt fülűek, fiatalok és kevésbé fiatalok, szóval hölgyeim és uraim”...

A Wavebreaker Night átalakul! Az eddig havi ciklusban megrendezésre kerülő buliszéria ezentúl kéthavonta jelentkezik. Sőt, a WN történetében először és ezentúl minden alkalommal prominens külföldi fellépő színesíti a lineup-ot.

Az első külföldi fellépő 1982-ben Stockholmban született. Az utóbbi években bedroom producerből Svédország egyik legnagyobb progresszív reménységévé nőtte ki magát mint DJ-ként,mint pedig producerként. Viharos produkciói és impulzív DJ szettjei a szcéna egyik legtiszteltebb figurájává tették.

A zene iránt érzett igaz szerelme sokoldalú DJ-vé és producerré tette az energetikus progresszív-electro zenében, de nyitott más stílusokra is, mint trance, break és house. Széles zenei háttere szintén visszaköszön jelenlegi hangzásában: nyitott és nem fél áthágni a határokat, új utakra lépni.
Egyedi stílusú track-jeit eddig olyan kiadók jelentették meg mint a Lost Languages, Electronic Elements, Precinct, Plastic Red és Cpr. Számait előszeretettel játsszák olyan nevek, mint: James Holden, Hernan Cattaneo, Markus Schulz, Paul Oakenfold. Az egész Világ ismeri már ezt a nevet: Özgür Can...

Mellette feltesz még a hazai elektronikus zenei élet talán legkedveltebb DJ és producer párosa, a Foundation Records két fenegyereke, Yvel & Tristan, akik most a WN3-on elmaradt felépésüket potólandó egy roppantul kirobbanó és energikus szettel készülnek. Az eddig oly jól bevált módon a hangulat megalapozásáról Rich, a sorozat házigazdája gondoskodik, míg az est befejezését a WN-ek másik állandó fellépője, Khristian K teljesití..

Extrák: Az első 100 vendég ajándék Khristian K mix CD-t kap, valamint az éjfélig érkezőknek welcome drink, ezenkivül a szokásos 45000 W D.A.S. Reference Audio hangtechnika, 2 lézer, SGM fénytechnika, lufi, kultúrált beengedő személyzet, megerősitett légkondicináló(!), italakció, garantáltan grizzlymentes környezet, parkolóház, face kontroll, limitált férőhely.

Hallgassd a Wavebreaker Night hivatalos rádióadását, minden csütörtökön, 20:00-tól, 22:00-ig, a TranceTream.FM-en! THINK THAT! 2mix 1 műsor.

Időpont: 2006.10.13. péntek
Helyszín: BLADE CLUB | Budapest III. Ker. Bécsi u. 38-42.
Belépő: 2500 HUF
Elövétel: 1500 HUF /limitált darabszámban
Elövételihely: LÁTOMÁS SHOP - VII. Ker. Dohány u. 20.

Web: www.wavebreaker.hu www.bladeclub.hu

Rádió: Minden héten csütörtökön 20:00-22:00-ig, THINK THAT a www.trancetream.fm -en!
Minden héten csütörtökön 18:00-20:00-ig, TIMEMACHINE a www.jutmusic.fm –en!

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2007-03-10] Synergy
  @ Blade Club, Budapest

  DJ-k: MENNO DE JONG (Intuition - NL), Tebron (Synergy), Insolex (synergy), Christian Slater, Reb, N-Tony
 • [2007-02-17] Deepimpression Frarsang
  @ Blade Club, Budapest

  A 2 évvel ezelötti hagyomány teremtő mulatságon is már rengetegen öltöttek magukra jelmezt és a szervezőség reméli, ez idén sem lesz másképpen, valamint egy közösen csapott hatalmas lármával üldözhetitek el a hideg és sötét telet idén is!
 • [2006-12-17] Snoopy 30th Birthday Party
  @ Blade Club, Budapest

  Harminc év, akárhogy számolom is harminc év - a régi sláger most Snoopynak szól, aki hivatalosan ugyan december 17-én tölti be a harmadik X-et, a jeles eseményt azonban már szombaton megünnepli a Blade falai között barátaival és rajongóival.
 • [2006-11-18] Sterbinszky
  @ Blade Club, Budapest

  November 18-án fergeteges nyitóbuli a BLADE Klubban... Sok Sterby rajongó sóhajt most fel: "Végre!!!", hiszen Magyarország egyik első számú dj-je hosszú ideje az E-Klubon kívül sehol nem játszott Budapesten.
 • [2006-08-26] Budapest Trance Central 5
  @ Blade Club, Budapest

  DJs: Kyau vs Albert (DE) /www.kyauvsalbert.com, www.euphonic.de/ Solid Slide (CH) /www.solidslide.cc, www.trancetream.fm/ Lacknock (H) /www.trancetream.fm/
 • [2006-07-04] Inpedence Day Party
  @ Blade Club, Budapest

  Jutalom buli az Above & Beyond fellépése után, és a BTC4 előtt. Július 4-én megújított légkondícionáló rendszerrel, kedvezményes italárakkal és ingyenes belépéssel vár benneteket a TranceTream.FM csapata a Blade Clubban!
 • [2006-05-26] Above & Beyond
  @ Blade Club, Budapest

  Az Above & Beyond elnevezés egy olyan rendkívül tehetséges formációt takar, amit a tánczenei világban manapság az egyik legizgalmasabbnak tartanak. Korszakalkotó munkáik – melyek leginkább saját kiadójuknál, az Anjunabeats-nél jelennek meg – a világ minden vezető dj-nek szettjében megtalálhatók.
 • [2006-05-13] Der Dritte Raum
  @ Blade Club, Budapest

  Örömmel jelentjük, hogy 2006 május 13-án vége a böjtölésnek. A Hairy Records jóvoltából az Andreas Krüger és Ralf Uhrlandt nevével fémjelzett Der Dritte Raum debütál kis hazánkban. Közel 13 évet kellett várnia a hazai publikumnak, hogy végre hazai környezetben találkozzon a modern elektronikus tánczene mára fogalommá vált live act-jével.
 • [2006-05-05] Midnight Journey
  @ Blade Club, Budapest

  Viszonylag hosszabb kihagyás után újra jelentkezik a Midnight Journey, mely a trance egy kicsit más oldalát hivatott bemutatni a partyzóknak.
 • [2006-03-24] TRANCE FACTORY Volume 2.
  @ Blade Club, Budapest

  2006 Március 24.-én, pénteken második állomásához érkezik a Trance Factory elnevezésű rendezvénysorozat, amelynek ismét a budapesti Blade Club ad majd otthont. Vendégeink ezúttal a két rezidens Fabian és Gabriel Miller mellett a hatalmas zenei karrier előtt álló SOLIQUID, illetve a Gödöllőn jól ismert Mocha lesznek.
 • [2006-03-17] Resonance
  @ Blade Club, Budapest

  A soron következő március 17. -i Resonance party több szempontból is eltér az eddigiektől. Amellett hogy duplán ünnepi az alkalom, most első ízben a Blade Club kisterme ad otthont ennek a rendhagyó bulinak.
 • [2006-01-28] TURBO SOUNDS
  @ Blade Club, Budapest

  Január utolsó szombatján a BLADE Club egy új rendezvénysorozatnak ad otthont. A TURBO SOUNDS partik zeneileg a house és tech-house műfajok legjobb darabjait fogják át. Az est dj-i elkötelezett hívei a vidám, könnyed, de mégis húzós, táncolható muzsikáknak, amelyek garantálják, hogy nem marad üresen a tánctér.
 • [2006-09-08] WAVEBREAKER NIGHT 5
  @ Blade Club, Budapest

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó