Pulzar

Belépő
Mindenkinek5 000 Ft
Elővételben 2006-05-25-ig4 500 Ft

Partyajánló

Above & Beyond @ Blade Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2006-05-26
Helyszín Blade Club, Budapest, III. ker, Bécsi út 38.
Stílus Euro-Trance, Trance
Above & BeyondAz Above & Beyond elnevezés egy olyan rendkívül tehetséges formációt takar, amit a tánczenei világban manapság az egyik legizgalmasabbnak tartanak. Korszakalkotó munkáik – melyek leginkább saját kiadójuknál, az Anjunabeats-nél jelennek meg – a világ minden vezető dj-nek szettjében megtalálhatók.Blade Club, Budapest, III. ker, Bécsi út 38.

Above & Beyond @ Blade Club, Budapest

Az Above & Beyond elnevezés egy olyan rendkívül tehetséges formációt takar, amit a tánczenei világban manapság az egyik legizgalmasabbnak tartanak. Korszakalkotó munkáik – melyek leginkább saját kiadójuknál, az Anjunabeats-nél jelennek meg – a világ minden vezető dj-nek szettjében megtalálhatók.

Sőt, a trance zenék írásával foglalkozó, új generációs művészek is kiindulási pontként tekintenek az Above & Beyond darabokra. A Jono Grant, Tony McGuinness és Paavo Siljamäki alkotta formáció számos más néven is jelentet meg kitűnő trance felvételeket. Köztük van az Aalto, a Free State, a Nitromethane, Oceanlab, P.O.S és a Tranquility Base is.

Ugyanolyan otthonosan érzik magukat a dj-pultban, mint a stúdióban. Dj-ként olyan helyeken hallhatta a közönség táncparkettrengető mixeiket, mint a Godskitchen, a Gatecrasher és a Cream.

A fiúk éppen most gyűjtötték be BBC Radio 1 méltán elismert Essential Mix of The Year díját. Az adást jegyző Pete Tong egyenesen az Egyesült Királyság új trance szupersztárjaivá kiáltotta ki őket. Az Above & Beyond-ot 3 kategóriában is jelölték az idei Miami Winter Music Awards-ra, benne a legjobb dance csapat kategóriájával, olyan neves előadók mellett, mint a Chemical Brothers, a Scissor Sisters és a Basement Jaxx.

Az Above & Beyond szerzeményeket olyan Dj-k tartják táskájukban, mint Paul van Dyk, Oakenfold vagy éppen Tiesto. Nem beszélve arról, hogy rendszeresen játsza felvételeiket a BBC Radio 1-on Pete Tong és Judge Jules. Mindeközben olyan művészeknek készítettek már remixeket, mint Madonna, Dido, Britney és a Delerium.

Számos mix-cd jelentettek már meg. Köztük a kitűnő Anjunabeats sorozattal, ami a saját kiadójuknál megjelent legnagyszerűbb darabokat gyűjti egy csokorba. De ez még mind semmi ahhoz képest, hogy 2006. tavaszán itt van első szerzői albumuk a Tri-State. A lemezen közreműködő művészek között megtaláljuk Zoe Johnston-t, Richard Bedford-t és Andy Moor-t.

Ha kíváncsi vagy rájuk, akkor műsorukat minden kedden meghallgathatod a Ministry of Sound Radio-n, Trance Around The World címmel, magyar idő szerint 21 és 23 óra között, illetve honlapjukon a www.anjunabeats.com-on.

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2007-03-10] Synergy
  @ Blade Club, Budapest

  DJ-k: MENNO DE JONG (Intuition - NL), Tebron (Synergy), Insolex (synergy), Christian Slater, Reb, N-Tony
 • [2007-02-17] Deepimpression Frarsang
  @ Blade Club, Budapest

  A 2 évvel ezelötti hagyomány teremtő mulatságon is már rengetegen öltöttek magukra jelmezt és a szervezőség reméli, ez idén sem lesz másképpen, valamint egy közösen csapott hatalmas lármával üldözhetitek el a hideg és sötét telet idén is!
 • [2006-12-17] Snoopy 30th Birthday Party
  @ Blade Club, Budapest

  Harminc év, akárhogy számolom is harminc év - a régi sláger most Snoopynak szól, aki hivatalosan ugyan december 17-én tölti be a harmadik X-et, a jeles eseményt azonban már szombaton megünnepli a Blade falai között barátaival és rajongóival.
 • [2006-11-18] Sterbinszky
  @ Blade Club, Budapest

  November 18-án fergeteges nyitóbuli a BLADE Klubban... Sok Sterby rajongó sóhajt most fel: "Végre!!!", hiszen Magyarország egyik első számú dj-je hosszú ideje az E-Klubon kívül sehol nem játszott Budapesten.
 • [2006-10-13] Wavebreaker Night
  @ Blade Club, Budapest

  „Tisztelt partizók, klubberek, felfedező kedvű mást keresők, újdonságvadászok, zenemániások, vájt fülűek, fiatalok és kevésbé fiatalok, szóval hölgyeim és uraim”...
 • [2006-08-26] Budapest Trance Central 5
  @ Blade Club, Budapest

  DJs: Kyau vs Albert (DE) /www.kyauvsalbert.com, www.euphonic.de/ Solid Slide (CH) /www.solidslide.cc, www.trancetream.fm/ Lacknock (H) /www.trancetream.fm/
 • [2006-07-04] Inpedence Day Party
  @ Blade Club, Budapest

  Jutalom buli az Above & Beyond fellépése után, és a BTC4 előtt. Július 4-én megújított légkondícionáló rendszerrel, kedvezményes italárakkal és ingyenes belépéssel vár benneteket a TranceTream.FM csapata a Blade Clubban!
 • [2006-05-13] Der Dritte Raum
  @ Blade Club, Budapest

  Örömmel jelentjük, hogy 2006 május 13-án vége a böjtölésnek. A Hairy Records jóvoltából az Andreas Krüger és Ralf Uhrlandt nevével fémjelzett Der Dritte Raum debütál kis hazánkban. Közel 13 évet kellett várnia a hazai publikumnak, hogy végre hazai környezetben találkozzon a modern elektronikus tánczene mára fogalommá vált live act-jével.
 • [2006-05-05] Midnight Journey
  @ Blade Club, Budapest

  Viszonylag hosszabb kihagyás után újra jelentkezik a Midnight Journey, mely a trance egy kicsit más oldalát hivatott bemutatni a partyzóknak.
 • [2006-03-24] TRANCE FACTORY Volume 2.
  @ Blade Club, Budapest

  2006 Március 24.-én, pénteken második állomásához érkezik a Trance Factory elnevezésű rendezvénysorozat, amelynek ismét a budapesti Blade Club ad majd otthont. Vendégeink ezúttal a két rezidens Fabian és Gabriel Miller mellett a hatalmas zenei karrier előtt álló SOLIQUID, illetve a Gödöllőn jól ismert Mocha lesznek.
 • [2006-03-17] Resonance
  @ Blade Club, Budapest

  A soron következő március 17. -i Resonance party több szempontból is eltér az eddigiektől. Amellett hogy duplán ünnepi az alkalom, most első ízben a Blade Club kisterme ad otthont ennek a rendhagyó bulinak.
 • [2006-01-28] TURBO SOUNDS
  @ Blade Club, Budapest

  Január utolsó szombatján a BLADE Club egy új rendezvénysorozatnak ad otthont. A TURBO SOUNDS partik zeneileg a house és tech-house műfajok legjobb darabjait fogják át. Az est dj-i elkötelezett hívei a vidám, könnyed, de mégis húzós, táncolható muzsikáknak, amelyek garantálják, hogy nem marad üresen a tánctér.
 • [2006-09-08] WAVEBREAKER NIGHT 5
  @ Blade Club, Budapest

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó