Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Need 4 Speed 1st Anniversary @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. április 14.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus House, Drum and Bass
Need 4 Speed 1st AnniversaryA Need 4 Speed parti sorozat fennállásának 1. évfordulóját ünnepli 2006. április 14-én, pénteken. A jeles alkalmat a szervezők a hazai élvonallal és természetesen Veletek kiegészülve kívánják megünnepelni.Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

Need 4 Speed 1st Anniversary @ Kashmir, Budapest

A Need 4 Speed parti sorozat fennállásának 1. évfordulóját ünnepli 2006. április 14-én, pénteken. A jeles alkalmat a szervezők a hazai élvonallal és természetesen Veletek kiegészülve kívánják megünnepelni.

A sort SKC (Tactile) nyitja, akit nem csak hazánkban övez hírnév és tisztelet. A kontinens számos országában megfordult már, s a legnagyobb nevek mellett izzítja a közönséget. Ugyanígy Matt-U (Moving Shadow, Black Sun Empire Rec.), aki ez alkalommal Dis-el (ImpulseCreator) pörgeti majd b2b-ben a lemezeket. Ők azon felül, hogy hétvégenként a közönség igényeit kiszolgálva a dj pult mögött állva kevernek, producerkedéssel is foglalkoznak, több megjelenést is a hátuk mögött tudhatnak. Snatch a Spineline, illetve a Braindeath képviseletében érkezik. A sort a 2 rezidens, SoundHunter (Need 4 Speed, Sound O Phonics) és Vida L (Need 4 Speed, Tilos Rádió) zárja, akik méltó befejezést nyújtanak majd a jeles alkalomnak. A helyszínt a rendezvény törzshelye, a Kashmir Underground szolgáltatja. A belépőket a helyszínen, a buli estéjén lehet megvásárolni, 800HUF-ért. A Need 4 Speed csapata szeretettel várja összes barátját, munkatársát, eddigi és jövőbeni közönségét, hogy együtt ünnepelje Veletek fennállásának 1. évfordulóját!

Need 4 Speed 1st Anniversary :: Drum And Bass Madness
2006. április 14. Péntek


LINE UP

Skc :: Tactile
Matt-U & Dis :: Black Sun Empire Rec., ImpulseCreator
Snatch :: Spinline, Braindeath
SoundHunter :: Need 4 Speed, Sound O Phonics
Vida L :: Need 4 Speed, Tilos Rádió

Helyszin :: Kashmir Underground
Web :: www.dirtybass.hu ; www.kashmirclub.hu
Belépõ :: 800 Huf (Csak a helyszinen)

NEXT EVENT :: FIERCE :: 2006. május 6.

Ajánlott lemezek

  • TIESTO: IN SEARCH OF SUNRISE 6 (Ibiza)

    A szigeten számos felfedeznivaló kis titkos hely van, amellett, hogy a legnagyobb dance élet is itt zajlik a legextrább bulikkal a világ legjobb klubjaiban.

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Marc Marzenit és Lank a Super 8 Radio Show-ban

    Két zseniálisan eklektikus elektronikus zenei egyéniség mutatkozik be március 20-án Six és Senon Nugen Fm-es műsorában, a Super 8 Radio Show-ban: a spanyol Marc Marzenit és a hazai színekben Lank.
  • Marc Marzenit és Lank a Super 8 Radio Show-ban

    Két zseniálisan eklektikus elektronikus zenei egyéniség mutatkozik be március 20-án Six és Senon Nugen Fm-es műsorában, a Super 8 Radio Show-ban: a spanyol Marc Marzenit és a hazai színekben Lank.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó