Pulzar

Partyajánló

RECREATION and INVASION @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. március 4.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus Minimal, Electro, House, Hard Techno,
Techno
RECREATION and INVASIONNagyterem: Szeka (Eldorado/Békéscsaba) Exit (Technowar/Partyscan) Gab-Oh (Hypnose/Dunaújváros) Glonczi (Recreation/Dirtybass) Makkay(Recreation/ Dirtybass)Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

RECREATION and INVASION @ Kashmir, Budapest

Nagyterem:
Szeka (Eldorado/Békéscsaba)
Exit (Technowar/Partyscan)
Gab-Oh (Hypnose/Dunaújváros)
Glonczi (Recreation/Dirtybass)
Makkay(Recreation/ Dirtybass)

A két éve szunnyadó, annak idején elismert partysorozat, a RECREATION jelentkezik egy különleges éjszakával a fiatal INVASION támogatásával. A rendezvény különlegessége, hogy a jól megszokott arcok mellett az ország távolabbi pontjairól is begyűjti a legjobb techno dj-ket...

Békéscsabáról Szeka és Exit, Dunaújvárosból Gab-oh, míg Miskolcról Dj Griff érkezik, hogy megmutathassák, igenis van helyük a fővárosi techno életben!

Szeka komolyabban 6 éve foglalkozik zenéléssel. Fejlődése során eljutott az elektronikus műfajig. Szettjeiben klasszikusok és újdonságok egyaránt fellelhetők, melyeket nagy ügyességgel ötvöz.

A békéscsabai Club Eldorado egyik rezidens lemezlovasa. Igazi közkedvenc. Olyan nevek mellett zenélt már, mint: Felipe, Marco Nastic, Dejan Milisevic, Danilo Vigorito, Marco Remus, Misjah, Electric Indigo, Inigo Kennedy, Lucca, Gaetano Parisio és Henrik B... vagy a magyar élvonal képviselõi közül pl. Kühl, Smith, Budai, Newl. Neve aktívan jelen van a megye szórakoztatóiparában, hiszen az elektronikus tánczenei rendezvények többségén képviselteti magát. Folyamatosan hallhatjuk szettjeit, a Club Eldoradoban, Tótkomlóson a Black Bull Music Club-ban, Szarvason a Club Marsallban, és Gyomaendrődön a Pavilon Club-ban.

Feltétlen megemlítendő, hogy nem egy egyedi stílust képvisel, hanem alkalmazkodik a közönség igényeihez, a meglepetésszerűen kellemes techno-tól a kőkemény 4/4-ekig bármi várható tőle, amivel fergeteges hangulatot tud csinálni.

Több mixe volt hallható a Rádió1 "Freetime" c. műsorában országszerte, a Szegedi Rádio 88 Fresh Jam című műsorában, egy Győri helyi adón. 2005 február 11 - én mondhatnánk azt is, hogy Országos premierje volt, ugyanis egymástól teljesen függetlenűl, három csatornán volt hallható a mixe./Radio DEEJAY, Szegedi Rádio 88 és Rádió 1 Ministry Of Sound/ 2005 augusztusában pedig, a Sunshine live csatornáján hallgathatták, és augusztus 29 én, élőben is bemutathatta tudását Horvátországban. 2005 ben lehetőséget kapott a MAYDAY-en, a Techno teremben.

Több DJ vel is nagyon jó barátságban van, remekűl összedolgoznak. A Horvátországi fellépést pl: Marc Times szervezte neki, de a Collins and Behnam páros is felajánlott egy lehetőséget a közös munkára, valamint Dj Newl iviszonozta a kapott alkalmakat. Mostanság egyik legjobb barátja egyengeti útját, Neki köszönhetöek az elkövetkező idök Debreceni illetve Pesti fellépései.

Szeka mix:
http:/​/​www.technowar.hu/​downloads/​mix/​Szeka-Instant.mp3
Makkay mix:
http:/​/​www.technowar.hu/​downloads/​mix/​Makkay-Promo_mix_2006_JANUARY.mp3

 

Makkay a Super Sonic fénykorában még partizóként ismerkedett meg az igazi techno zenével és Gregával, valamint az ottani dj-kel.. ’98. november 28.-án az ő felkérésükre zenélt életében először a legendás klub falai között. A sikeres fellépés után, megszaporodtak játszási lehetőségei, de a katonaság félbetörte a zenei szakmában való menetelését.

Leszerelés után szinte előröl kellett kezdenie mindent, hiszen ekkor zárták be a Sonic-ot. A Steve-vel.való kapcsolata révén  jutott el először a Kashmir-ba., ahol a mai napig jól ismert lemezpürgető. .

A Dope Dimension néven jelentkező partisorozat rezidense lett, melyen olyan elismert nevekkel játszott együtt, mint:: Dj. Boss, Alex Red, Adelic, a magyar vonalból pedig:a Deadcode csapat tagjaival és Budaival.

Ezek után Králl Zolival együtt folytatták a Recreation sorozatot, melyen Steve és Acid FX társaságában vállalta a rezidensi feladatokat. Sikereiken felbuzdulva úgy érezték, kinőtték az akkori helyszínt, és egy exkluzív, szokatlan helyszínen, a Szúnyog szigeten rendeztek partyt, a hazánkban első ízben játszó Felix Kröcher ill. B.D. Funkstar főszereplésével. A rendezvény sajnos a Recreation sorozat hosszú idejű “hiberlálását” vonta maga után…

Azóta Simon segítségével a DirtyBass csapat hasonló nevű rendezvényein, valamint a Listen To The Thechno bulikon pakolja a lemezeket, és a DirtyBass sorozatnak szervezte meg 2005 január 15.-én a zenei látásmódját  nagyban befolyásoló dj-producerr által fémjelzett rendezvényt is: Lars Klein Kashmir klubbos fellépését…

Web: http:/​/​djmakkay.uw.hu
Mix: http:/​/​www.technowar.hu/​downloads/​mix/​Makkay-Promo_mix_2006_JANUARY.mp3

 

Exit a kifejezetten érett zenei ízlésű, szintén békéscsabai lemezlovas, aki a legújabb technikai eszközöket – Final Scratch, AirFX – is csatarendbe állítja a közönség szórakoztatásának érdekében. Számtalan Club Eldoradoban megélt és néhány Invasion-ös fellépésén is bizonyította, hogy mind technikailag, mind zeneileg kimagasló szetteket produkál…


Nagyterem:
Szeka (Eldorado/Békéscsaba)
Exit (Technowar/Partyscan)
Gab-Oh (Hypnose/Dunaújváros)
Glonczi (Recreation/Dirtybass)
Makkay(Recreation/ Dirtybass)

Kisterem:
S.O.S (Technowar)
E2 Live (Technowar)
Griff (www.djgriff.hu/Miskolc)
Igor (Recreation)
Victor V (Recreation)

Start: 22.00 End: 07.00
Extra: Baloon, Glowstick

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó