Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

KAOZ és ROBERT NATUS a Kashmir-ban: @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. január 14.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus Hard Techno, Techno
KAOZ és ROBERT NATUS a Kashmir-ban:2006. január 14.-én megrendezésre kerül, az év első HARD TECHNO party-ja a Kashmir Underground-ban! A német illetőségű ABSTRACT management, a Pesten már jól ismert DARK ANGELS csapat segítségével szervezik a bulit.Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

KAOZ és ROBERT NATUS a Kashmir-ban: @ Kashmir, Budapest

2006. január 14.-én megrendezésre kerül, az év első HARD TECHNO party-ja a Kashmir Underground-ban! A német illetőségű ABSTRACT management, a Pesten már jól ismert DARK ANGELS csapat segítségével szervezik a bulit.

A nagyteremben KAOZ /D/, az Abstract cég feje és alapító tagja, már járt kishazánkban, és első fellépése alkalmával is nagyon nagy visszhangot keltett szettjével! Az Abstract és a Proud Rec. is jelentette már meg lemezét.! ROBERT NATUS-t /D/ nem kell bemutatni senkinek, aki behatóbban foglalkozik a techno, hardtechno stílusokkal. Túl van számos kiadott lemezen, nem kisebb kiadóknál, mint a Bitshift, 4x4 Rec, Highball, Blitzkrieg stb. Mellettük fellép az NGOHT csapat tagja KILLSWITCH, a DARK ANGELS csapat HardTechno felelősei, NORBERT WAHS, aki egy friss LIVE show-al fogja megörvendeztetni a közönséget, és MISSDAR aki a tőle megszokott DarkCore-HardTechno-ChicagoTechno egyveleget tárja a közönség elé! A kisteremben kapnak helyet a DARKS ANGELS team atyja PLASTIK ANGEL és további tagja SHAPE SHIFTER, valamint ROPY & GRAF a PARTYLAND-töl, és végül de nem utolsó sorban a Kashmirban friss húsnak számító de annál érdekesebb LIVE produkcióval kedveskedő ZAJICEV LIVE formáció!

Találkozunk 2006-ban, de addig is: Kellemes Ünnepeket és nagyon jó bulikat kíván mindenkinek a DARK ANGELS team !

Helyszín: Kashmir Underground, BP. Üllői út 51.
Időpont: 2006.január.14.; Szombat
Belépő: 2500 Huf
Nyitás: 22:00

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó