Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Speed Times Classic @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. december 10.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus Minimal, Electro, Tech-house
Speed Times ClassicA mai rohanó világban néha jól esik egy kicsit megpihenni és visszatekinteni az elmúlt időkre. Az emlékezés különösen jóeső érzés akkor, ha ezzel kellemes élmények, szép emlékek kerülnek elő. Valami hasonló gondolat vezérelte a Dirtybass csapat tagjait akkor, amikor úgy döntöttek, hogy decemberben egy este erejéig felidézik a múltat és egy fantasztikus SPEEDTIMES built csapnak a Kashmirban.Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

Speed Times Classic @ Kashmir, Budapest

A mai rohanó világban néha jól esik egy kicsit megpihenni és visszatekinteni az elmúlt időkre. Az emlékezés különösen jóeső érzés akkor, ha ezzel kellemes élmények, szép emlékek kerülnek elő.
Valami hasonló gondolat vezérelte a Dirtybass csapat tagjait akkor, amikor úgy döntöttek, hogy decemberben egy este erejéig felidézik a múltat és egy fantasztikus SPEEDTIMES built csapnak a Kashmirban.

Mint ahogyan arra bizonyára sokan emlékeztek, 2003.novemberében indult el a Speedtimes partysorozat, a jelenleg is futó Dirtybass rendezvények elődje. Akkoriban több fiatal és kevésbé ismert dj kapott lehetőséget a Speedtimes rendezvényein, olyan srácok, akik ma már jól ismertek a Kashmir közönsége előtt.
A havi rendszereséggel megrendezésre kerülő bulik minden esetben megelégedettséggel töltötték el az odalátogató közönséget, akik remélhetőleg most is szép számmal jönnek majd el a SPEEDTIMES CLASSIC-ra.
Ezen a bulin azonban nemcsak a Speedtimes, illetve Dirtybass rendezvényekről ismert dj-k kapnak majd lehetőséget, hiszen az est vendége lesz Nilux és Killswitch az Ngoht-ból illetve Svetec a Robotons csapatból, aki ezen az estén a Dirtybass-es Vasco Diazzal zenél majd együtt.
Természetesen nem kerülthet sor Speedtimes bulira Simon illetve a Makkay - Glonczi páros nélkül. Azonban nem szabad megfeledkeznünk a Dirtybass csapat két legújabb tagjáról Nevilleről illetve Sade Rushról, akik szintén párban állnak majd a közönség elé.
A Speedtimes bulikon megszokott dolog volt, hogy a kisteremben a progresszív zene szerelmesei is megtalálták a nekik való szórakozást.. Mi sem természetesebb annál, mint hogy ezen az estén is 4 progi dj váltja majd egymást a lemezjátszók mögött : Moll, Karchi, Joey és Roland lesznek azok, aki lemezeikkel igyekeznek majd teljessé tenni az est nyújtotta élvezetet.


Techno Area Players:

Nilux  (Ngoht)
Killswitch  (Ngoht)
Simon (Dirtybass)
Svetec & Vasco Diaz  (Robo Tones/Dirtybass)
Neville & Sade Rush  (Dirtybass)
Glonczi & Makkay   (Dirtybass)


Progressive Area players:

Moll
Karchi
Joey
Roland

Belépő:1500HUF
Helyszin:BP. Kashmir undreground Üllői út 51
Web:www.dirtybass.hu
Infoline:70-315-7701
2005.December.10  

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó