Pulzar

Partyajánló

EXIT FEST @ Novi Sad- Szerbia-Montenegro

Fellépők
Dátum 2005. július 9.
Helyszín Novi Sad- Szerbia-Montenegro
Stílus House, House
EXIT FEST2005. július 7-10-ig a vajdasági, Novi Sad ad majd helyet a mára világhírű elektronikus dance fesztiválnak, amit Szerbia felszabadulásának ünnepére rendeznek immáron 5. alkalommal. Ez, az EXIT. Egy kis gyors infó, mire számíthatunk idén a rangos dance fesztiválon.Novi Sad- Szerbia-Montenegro

EXIT FEST @ Novi Sad- Szerbia-Montenegro

2005. július 7-10-ig a vajdasági, Novi Sad ad majd helyet a mára világhírű elektronikus dance fesztiválnak, amit Szerbia felszabadulásának ünnepére rendeznek immáron 5. alkalommal. Ez, az EXIT. Egy kis gyors infó, mire számíthatunk idén a rangos dance fesztiválon.

Íme az eddig visszaigazolt - azaz tuti - fellépők:
Gilles Peterson , Sandy Rivera, Burhan Ocal, Underworld, Sasha, 2 Many DJs, Dave Clarke, DJ Patife, Sick Of It All, Tom Stephan, Napalm Death, FreQ Nasty, Felix da Housecat, Fatboy Slim, Carl Cox

Színpadok:

Main stage
Ez az a hely, ahol már fellépett Iggy Pop, a Massive Attack, Moloko, Kosheen, Cypress Hill, Tricky 35000 ember előtt. És az a hely lesz ebben az évben, ami különleges fellépéseknek ad helyet a világ bármely részéről érkező zenészeknek.

Dance stage
A második legnagyobb színpad, amit a múlt évben DJ arénának neveztek. Ez az a hely, ami Európa legnagyobb discotheque-je lesz. Ritka az a hely, ahol 20000 emberrel élheted át a napfelkeltét.

Balkan Fusion stage
A legjobb, legextrémebb és legszínesebb zenék összeolvadása. Széleskörű stílus választék az igényes színpadi akciót kedvelőknek.

Progressive stage
A Dance Arena szomszédságában fog elhelyezkedni ebben az évben is. Fenomenális atmoszférát ad erősebb hangtechnikával, a régió legbefolyásosabb DJ kollektíva tagjaival. A legjobb csapat, akinek köszönhetően a dél-kelet európai klub kultúra kialakulása köszönhető.

Jamaican Reggae stage
A fesztivál szíve, energia magja. Nem szokványos összejövetelek és kötelező állomás a main stage-en fellépő sztároknak. Színes zenék, rasztafarik ... szóval a rosszkisugárzás mentes terület, Jamaika szigete.

Blues and Jazz stage
A blues és a jazz rajongókat egy külön színpaddal lepték meg a szervezők. A tavalyi Exit Thaeter fellépői közül láthatunk majd néhányat, akik a környék legjobbjai.

Café del Danube
Az erdő legszélén a folyóra és városra nyíló látképpel, leveheted a cipőd, homokban lépkedhetsz, elterülsz a függőágyban és élvezed a gyengéd, kifinomult chill-out zenék legjobb szerzeményeit. Jose Padilla terápiás szettje, a koktélok és a tropikális nirvána...

Deep Down and Dirty
A legőrültebb előadást fogják produkálni ez évben is ezen a színpadon a súlyos free-style-járól híres előadók. Összecsomagolják, szétzúzzák, megtördelik a
ritmusokat - hip-hop, jungle, drum'n'bass, dancehall és raga. DJk és MCk cenzúra mentesen.

Future Shock stage
200 jelentkező demo felvételéből gondosan kiválogatott együttesek kapnak fellépési lehetőséget ezen a színpadon. A jövőhangja.

DJ Superstar stage
Egy hely az új DJ titánoknak. A legjobbjai a legjobb Exit versenynek, ahol 2 órában megmutathatják tehetségüket. Egy alkalmat megér, hátha legközelebb csak a Dance Arena-ban fogsz velük találkozni.

Latino stage
Észak Equador leghúzósabb helye. Élő dobosok, szamba, salsa, és sok ínyencség az őrült DJ-k válogatásában. Buli megállás nélkül.

Crossroad stage
Rádió és diszkó slágerek az elmúlt 20 évből.

Roots and flowers
Utazás Ázsia, Afrika, Közép és Dél-Amerika zenei világában a Global Village People és vendégei társaságában. Az régi ritmusoktól a folk melódiákon keresztül az elektromos zenéig. Virággal illatosított környezet, ahol a DJ-k világa találkozik a tradicionális fellépőkkel egzotikus hangszerekkel.

2005 Július 7-10 (Novi Sad)



EXITFEST.ORG

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó