Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Foundation Rec. Est @ Dokkoló, Budapest

Fellépők
Dátum 2005-07-01
Helyszín Dokkoló, Budapest
Stílus House, Progressive House
Foundation Rec. EstPéntek este a Foundation Records szállja meg a Hajógyári-szigeten lévő Dokkoló hajót, mely már önmagában is egyediséget sugároz. Az est igazi különlegességét mégis az adja, hogy a kiadó alapítója, Chriss, egy igazán hosszú, exkluzív szettel készül a hajóra látogatóknak, melyet csak fokozhatunk azzal a ténnyel, hogy előtte a kiadó ifjú titánjai, az Yvel & Tristan páros melegíti elő a táncteret.Dokkoló, Budapest,

Foundation Rec. Est @ Dokkoló, Budapest

Péntek este a Foundation Records szállja meg a Hajógyári-szigeten lévő Dokkoló hajót, mely már önmagában is egyediséget sugároz. Az est igazi különlegességét mégis az adja, hogy a kiadó alapítója, Chriss, egy igazán hosszú, exkluzív szettel készül a hajóra látogatóknak, melyet csak fokozhatunk azzal a ténnyel, hogy előtte a kiadó ifjú titánjai, az Yvel & Tristan páros melegíti elő a táncteret.

Nem mellékes apropója a Foundation est mostani különlegességének, hogy pár hete John Digweed önálló műsorában a Kiss FM-en több mint fél órán keresztül játszotta a most megjelent Quasar – October remixeit, köztük az Yvel & Tristan-ét is. Ezt pedig még fokozhatnánk a GlobalUnderground 28-as megjelenéssel is, de már ez is bőven elég, hogy pénteken a Hajógyári-szigeten találkozzunk. Ünneplésre és örömzenélésre tehát minden okunk megvan, melyre sok szeretettel várnak mindenkit a szervezők, a Foundation Records tagjai. A belépés pedig most is ingyenes!

2005. július 01., péntek

Foundation Records est

Dokkoló hajó, Hajógyári sziget

fellépők: Chriss (exkluzív szett), Yvel & Tristan

belépő: INGYENES!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó