Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 500 Ft
Elővételben 2005. május 19.-ig3 000 Ft

Partyajánló

Minimal Function @ Graffity City, Fertőd

Fellépők
Dátum 2005. május 20.
Helyszín Graffity City, Fertőd, 9431 Bartók Béla utca 1.
Stílus Techno, House, House, Techno
Minimal Function2005. május 20-án, pénteken kerül megrendezésre Dunántúl leghíresebb technorendezvénye, a Minimal Function. Garantáltan emlékezetes este vár minden elektronikus zenekedvelőre, ugyanis Fertődre érkezik immáron második alkalommal Chicago-ból a dj legenda, DJ RUSH.Graffity City, Fertőd, 9431 Bartók Béla utca 1.

Minimal Function @ Graffity City, Fertőd

2005. május 20-án, pénteken kerül megrendezésre Dunántúl leghíresebb technorendezvénye, a Minimal Function. Garantáltan emlékezetes este vár minden elektronikus zenekedvelőre, ugyanis Fertődre érkezik immáron második alkalommal Chicago-ból a dj legenda, DJ RUSH.

A külföldi világsztár mellett a hazai vonal is képviselteti magát. Első ízben látogat a Graffity City-be az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő dj-, producer-páros Collins & Behnam. Ő nevükhöz fűződik az idei Mayday Himnusz megalkotása. Természetesen a „Minimal Function atyjai” Sigee és Kiri is pult mögé állnak és megmutathatják, hogy miért is egyre közkedveltebbek országszerte. A felvezetésről Feki, a MF partyk állandó rezidense gondoskodik. A rendezvényre a jegyek elővételben 3000, míg a helyszínen 3500 Ft-ba kerülnek. Az elővételi jegyek április 18-tól kaphatóak limitált példányszámban az alábbi helyszíneken:

Győr, Szent István út 19. - Alibi Cafe
Sopron, Várkerület 4. – Strato Store
Szombathely, Kőszegi u. 24. - Telefon Shop
Kapuvár, Fő tér 5. - Jeans City
Csorna, Eötvös u. 10 - Tisza Film Videotéka
Fertőd, Baross telep 1. - Impresszió
Fertőszentmiklós, Szerdahelyi út 33. – Impresszió

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy telefonos jegyrendelésre is van lehetőség, amennyiben lakóhelyedtől távol esnek az elővételi helyszínek! A jegyeket utánvétellel postázzuk!

A szervezőség gondoskodik a távolabbról érkezőkről is, ezért akik az alábbiakban leírt telefonszámon foglalnak szállást rendkívül kedvezményes áron juthatnak hozzá.

Rábensteiner Apartman - Panzió
9431 Fertőd Fő u.10.
Tel/Fax: 99/371-651
Link: http:/​/​www.rabensteiner.hu

Elindult a Graffity City hivatalos weboldala: http://www.graffitycity.hu !!!
Örömmel értesítünk minden zenekedvelőt, hogy hivatalosan elindult a Graffity City várva várt weboldala. Hosszas fejlesztőmunka után látható az eredmény. Reméljük, hogy mindenkinek az igényét sikerül kielégíteni, mind a tartalom, mind design terén. Rengeteg partyképpel, biográfiákkal, letölthető mixekkel és sok extrával várunk minden látogatót! Kellemes böngészést!




Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó