Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 800 Ft

Partyajánló

Big Bud & Zero Tolerance @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2005-03-26
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus Drum and Bass
Big Bud & Zero ToleranceA herbális nevű Big Bud saját drum and bass definícióját a soul, a jazz funk és a reggae alapokból vezeti le. Big Bud tánczenéje mély és érzelmes, ugyanakkor, ha kell, játékosan vidám. Emberünk karrierje egy időben kezdődött a drum and bass megszületésével. Vele, valamint Zero Tolerance-al és MC Wrec-el találkozhattok, ha ellátogattok március 26.-án a Trafóba!Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Big Bud & Zero Tolerance @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

A herbális nevű Big Bud saját drum and bass definícióját a soul, a jazz funk és a reggae alapokból vezeti le. Big Bud tánczenéje mély és érzelmes, ugyanakkor, ha kell, játékosan vidám. Emberünk karrierje egy időben kezdődött a drum and bass megszületésével. Vele, valamint Zero Tolerance-al és MC Wrec-el találkozhattok, ha ellátogattok március 26.-án a Trafóba!

Bomb The Jazz + Deep + ImpulseCreator pres. Big Bud, Zero Tolerance, MC WrecLine-up:

  • Suhaid + Vázsonyi János (szaxofon)
  • Zero Tolerance
  • Big Bud
  • MC Wrec
  • Negro + IB

Látvány: Kiégő Izzók

Web:

Big Bud (Sound Trax, Creative Source, Good Looking) Fear of Flying album launch party:

A herbális nevű Big Bud saját drum and bass definícióját a soul, a jazz funk és a reggae alapokból vezeti le. Big Bud tánczenéje mély és érzelmes, ugyanakkor, ha kell, játékosan vidám. Emberünk karrierje egyidőben kezdődött a drum and bass megszületésével. Első zenéit a későbbi liquid funk keresztapa Fabio-nak mutatta meg, aki a Creative Source-nál meg is jelentette ezeket. Mr. Nice, ahogy társai emlegetik, következő állomása a Good Looking volt, ahol a maxik mellett két nagylemezzel (Infinity + Infinity, és a dupla Late Night Blues) járult hozzá LTJ Bukem kiadójának második nagy korszakához. A GLO után saját kiadót gründölt DJ Element társaként, a Sound Trax azóta a hetedik maxinál tart. Művészeik listája változatos (Nautilus, Future Prophecies, Beta 2 és Zero Tolerance, valamint Klute és Blame remixekkel), a minőség azonban egyenletesen magas. A labelen érkezik márciusban Big Bud új, dupla lemeze a Fear of Flying, amelynek előzetese egy Budapest ihlette szerzemény. Magyarország szeretete nem véletlen, Dirty Mr. Kürti (aka Suhaid) meghívására Big Bud többször is járt már hazánkban, de eddig inkább funk/latin szettekkel állt elő, most új albumából és drum and bass kedvenceiből ad ízelítőt.

Zero Tolerance (Sound Trax, Commercial Suicide, Bassbin)

A drum and bass új generációjának esetében az írekre mindenképp érdemes odafigyelni. Kezdődött a sor Calibre-ével, de szorosan a sarkában ott az üldözőboly, nevesen Zero Tolerance és Beta 2. Ők hárman együtt és mindenféle variációkban is ütőképesek. Cian McCann (Zero T.) és Beta 2 pályája közösen indult, kezdetben a 4 Hero fémjelezte legendás UK hardcore/ jungle kiadójánál, a Reinforcednál bukkant fel a nevük. Majd következett a Bassbin, a Total Science vezette Advanced, Teebee és a Subtiltes, valamint Klute Commercial Suicide-ja. Zero Tolerance helyet kapott az újra beindított jó nevű V Recordings-nál és kistesóján a Liquid V-n, de várható néhány Metalheadz megjelenés is.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó