Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 800 Ft

Partyajánló

Big Bud & Zero Tolerance @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2005. március 26.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus Drum and Bass, House, Dance
Big Bud & Zero ToleranceA herbális nevű Big Bud saját drum and bass definícióját a soul, a jazz funk és a reggae alapokból vezeti le. Big Bud tánczenéje mély és érzelmes, ugyanakkor, ha kell, játékosan vidám. Emberünk karrierje egy időben kezdődött a drum and bass megszületésével. Vele, valamint Zero Tolerance-al és MC Wrec-el találkozhattok, ha ellátogattok március 26.-án a Trafóba!Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Big Bud & Zero Tolerance @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

A herbális nevű Big Bud saját drum and bass definícióját a soul, a jazz funk és a reggae alapokból vezeti le. Big Bud tánczenéje mély és érzelmes, ugyanakkor, ha kell, játékosan vidám. Emberünk karrierje egy időben kezdődött a drum and bass megszületésével. Vele, valamint Zero Tolerance-al és MC Wrec-el találkozhattok, ha ellátogattok március 26.-án a Trafóba!

Bomb The Jazz + Deep + ImpulseCreator pres. Big Bud, Zero Tolerance, MC Wrec



Line-up:

  • Suhaid + Vázsonyi János (szaxofon)
  • Zero Tolerance
  • Big Bud
  • MC Wrec
  • Negro + IB

Látvány: Kiégő Izzók

Web:

Big Bud (Sound Trax, Creative Source, Good Looking) Fear of Flying album launch party:

A herbális nevű Big Bud saját drum and bass definícióját a soul, a jazz funk és a reggae alapokból vezeti le. Big Bud tánczenéje mély és érzelmes, ugyanakkor, ha kell, játékosan vidám. Emberünk karrierje egyidőben kezdődött a drum and bass megszületésével. Első zenéit a későbbi liquid funk keresztapa Fabio-nak mutatta meg, aki a Creative Source-nál meg is jelentette ezeket. Mr. Nice, ahogy társai emlegetik, következő állomása a Good Looking volt, ahol a maxik mellett két nagylemezzel (Infinity + Infinity, és a dupla Late Night Blues) járult hozzá LTJ Bukem kiadójának második nagy korszakához. A GLO után saját kiadót gründölt DJ Element társaként, a Sound Trax azóta a hetedik maxinál tart. Művészeik listája változatos (Nautilus, Future Prophecies, Beta 2 és Zero Tolerance, valamint Klute és Blame remixekkel), a minőség azonban egyenletesen magas. A labelen érkezik márciusban Big Bud új, dupla lemeze a Fear of Flying, amelynek előzetese egy Budapest ihlette szerzemény. Magyarország szeretete nem véletlen, Dirty Mr. Kürti (aka Suhaid) meghívására Big Bud többször is járt már hazánkban, de eddig inkább funk/latin szettekkel állt elő, most új albumából és drum and bass kedvenceiből ad ízelítőt.

Zero Tolerance (Sound Trax, Commercial Suicide, Bassbin)

A drum and bass új generációjának esetében az írekre mindenképp érdemes odafigyelni. Kezdődött a sor Calibre-ével, de szorosan a sarkában ott az üldözőboly, nevesen Zero Tolerance és Beta 2. Ők hárman együtt és mindenféle variációkban is ütőképesek. Cian McCann (Zero T.) és Beta 2 pályája közösen indult, kezdetben a 4 Hero fémjelezte legendás UK hardcore/ jungle kiadójánál, a Reinforcednál bukkant fel a nevük. Majd következett a Bassbin, a Total Science vezette Advanced, Teebee és a Subtiltes, valamint Klute Commercial Suicide-ja. Zero Tolerance helyet kapott az újra beindított jó nevű V Recordings-nál és kistesóján a Liquid V-n, de várható néhány Metalheadz megjelenés is.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó