Pulzar

Partyajánló

I Love Deep - Ian Pooley @ Home Club, Budapest

Dátum 2005-03-19
Helyszín Home Club, Budapest
Stílus ismeretlen
I Love Deep - Ian PooleyA sorozat harmadik születésnapját ünnepli a Home-ban március 19-én. A legutóbbi deep bulin a Pacha-ban az amerikai David Alvarado tette tiszteletét nálunk, de a születésnapi éjszakán ha lehet még jobban szeretnénk felcsigázni a house zene szerelmeseinek érdeklődését, így egy hasonlóan nagy tiszteletnek örvendő DJ / producerrel, Ian Pooley-val ünnepeljük a sorozat harmadik születésnapját.Home Club, Budapest,

I Love Deep - Ian Pooley @ Home Club, Budapest

A sorozat harmadik születésnapját ünnepli a Home-ban március 19-én. A legutóbbi deep bulin a Pacha-ban az amerikai David Alvarado tette tiszteletét nálunk, de a születésnapi éjszakán ha lehet még jobban szeretnénk felcsigázni a house zene szerelmeseinek érdeklődését, így egy hasonlóan nagy tiszteletnek örvendő DJ / producerrel, Ian Pooley-val ünnepeljük a sorozat harmadik születésnapját.

Bár azok között akik olvassák e sorokat, bizonyára nincs olyan ki ne találkozott volna e névvel, mégis szolgáljon az alábbi pár sor némi ízelítőként Pooley-t illetően. 1990-es, tinédzserként jegyzett első megjelenései óta, amikor nagy tisztelője volt a detroiti techno atyjainak, például Derrick Maynek, zenei képességei, a zenéről alkotott felfogása folyamatosan csiszolódott. A kezdeti műveket az 1996-os The Times című (Force Inc.) lemez gyűjtötte egy csokorba, amit hamarosan követett az első valódi album, a Meridian, immár a V2 Records-nál. Nem kevésbé volt sikeres, mint a 2000-es Since Then, így az évek során Ian Pooley lassan bekerült a DJ-k és producerek nemzetközi krémjébe.

Ha visszaemlékszünk, klipjeit szinte gyerek fejjel néztük az MTV-n és más nemzetközi zenecsatornákon. A mai napig a pop-szcéna számos jeles alakja vette igénybe szolgáltatásait egy-egy remix vagy produkció erejéig, köztük a Dee-Lite, The Cardigans, valamint a Yello – hogy csak néhányat említsünk. Nehéz lenne nem észrevenni, hogy zenei munkássága évei alatt Pooley folyamatosan követte a saját maga által meghatározott irányt, és egyedi elképzelései szerint alakította hangzását.

A két sikeres album után könnyen elveszhetett volna a zeneipari megmondók által tolmácsolt remix- és produkció-felkérések tengerében, és bizonyára remek kis karrier lett volna belőle. De a karrier szó Pooley-nak soha nem jelentett mást, mint hogy azt tegye, amit a legjobban szeret, a lehető legjobban kiélvezze a munkáját, és egyben az életét. Semmi nem tudja igazán eltántorítani filozófiájától, hogy minőségi house ritmusokat keverjen különféle stílusokkal, hatásokkal és az így készült darabokat a hálás nagyérdemű elé tárja. Legutóbbi albumának elkészítéséhez Ian Pooley Új-Zélandra költöztette stúdióját, és az egész nyarat egy óceánra néző lakásban töltötte, ahol minden idejét a nyugodt körülmények között való alkotásnak szentelhette.

Ezen a kis rejtekhelyen születtek meg az új album vázlatai. Miközben Ian folyamatosan játszott az ötletekkel, lassan kialakult néhány kész szerzemény is. A Piha (így hívták a helyet ahol Pooley idejét töltötte) című darab például akkor született, amikor az Új-zélandi Magik J. átugrott egy röpke látogatásra. Annak ellenére, hogy nem szánták slágernek, a nyárias hangulatú himnusz jó néhány európai listán szerzett előkelő helyezéseket. A számítógép merevlemeze megtelt új zenével, így Ian Pooley Ausztrália felé vette az irányt, hogy végső formába öntse a vázlatokat.

A termékeny időszak alatt élő zenészek dobbal, szaxofonnal vagy trombitával gyakran megfordultak Sydney-i stúdiójában, köztük Marcos Valle brazil bossanova előadó, aki gitárja mellett hangjával is hozzájárult az egyik számhoz. Rajtakívül Terry Callier, egy tehetséges blues és soul énekes, valamint számos kellemes női vokál is hallható az albumon. Az együttműködés egyébként is erős oldala Ian-nak, a legendás Yello legutóbbi, The Eye című albumán is két track zenei alapja fűződik a nevéhez. A zenekészítés mellett fanatikusan pörgeti a korongokat is, mixelni 13 éves korában kezdett hálószobájában. A fentiek tekintetében bizonyára érdekes éjszaka elébe nézünk, de nem csupán Pooley személye miatt.

Március 19-e éjszakáján annak rendje és módja szerint az elmaradhatatlan páros Terry Lee Brown Jr. és Timewriter is Ian segítségére lesznek. Egy ILD születésnapról nem hiányozhat egyikőjük sem, sőt a hazaiak közül is szinte mindenkit meginvitáltunk, aki az elmúlt három évben tiszteletét tette valamelyik ILD-n. A teljes névsor március 19-re tehát: Ian Pooley, Terry Lee Brown Jr., The Timewriter, Budai, Chriss, Dandy, Pedro, Tom-a-Hawk és nem utolsó sorban Hawky. Előljáróban annyit még, hogy a buli alatt mindkét terem üzemel majd, a line up-ról és egyéb részletekről azonban később értesülhettek.

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2006-05-19] Good Bye Home
  @ Home Club, Budapest

  Záróbuli :(
 • [2006-05-05] Steve Lawler album tour
  @ Home Club, Budapest

  MÉGIS JÖN! "FamePromotion sajtóközlemény! Örömmel közöljük, hogy a Fame és az Excession tárgyalásainak eredményeként mégis jön Steve Lawler május 5-én pénteken. Ez a buli lesz a legendás óbudai klub utolsó külföldi fellépős party-ja, sok szeretettel várunk mindenkit!!! Elővételes jegyek kaphatók május 2-án 17.00-tól, a Vagabond üzletekben / Mammut I. és Westend/, az Undergroundrecords-ban / VI.ker.Király u. 54/, a Nyugati téren /NonStop kisközért, a Steve Lawler óriásplakát alatt, a villamosmegállóval szemben/!! Jó szórakozást!! info:+36309550600
 • [2006-04-15] Bizarre Contact
  @ Home Club, Budapest

  2006 április tizenötödikén, szombaton egy eddig még nem tapasztalt esemény részesei lehetnek azok, akik ellátogatnak a Home Club-ba. Először a magyar partyéletben egy psytrance party lesz megrendezve egy csúcsszínvonalú helyszínen.
 • [2006-04-15] Bizzare Contact
  @ Home Club, Budapest

  Bizzare Contact polgári nevén Didy Ezra (1985) a déli Dimona városban született, és nemrég költözött át Raman Gat-ba, Izrael középpontjába. 13 éves kora alkot psychedelic stílusban...
 • [2006-03-14] Bladerunnaz pres. Andy C: Nigtlife 3 Tour
  @ Home Club, Budapest

  A világ elsőszámú Drum&Bass lemezlovasai közé tartozó Andy C, a rendkívül tehetséges feltörekvő páros: TC1 38 Stress Level kíséretében fellép a Home-ban március 14-én!
 • [2006-03-10] 03.10. MATTHEW DEKAY & NILS NOA a Home Clubban!
  @ Home Club, Budapest

  Március 10-e valóságos törökmézes csemege lesz az édes house-falatokkal kedveskedő tavaszi kínálatban. A Home Club nagytermében a holland Matthew Dekay és a norvég Nils Noa húzzák el a mézesmadzagot Kühl és Chriss társaságában, míg a kisteremben Blackman és Ben Edek lounge-lemezei pihentetik a társaságot.
 • [2006-03-10] Imprint Night
  @ Home Club, Budapest

  Fellépők: Nils Noa, Matthew Dekay, Chriss, Kühl...
 • [2006-03-10] MATTHEW DEKAY & NILS NOA
  @ Home Club, Budapest

  Március 10-e valóságos törökmézes csemege lesz az édes house-falatokkal kedveskedő tavaszi kínálatban. A Home Club nagytermében a holland Matthew Dekay és a norvég Nils Noa húzzák el a mézesmadzagot Kühl és Chriss társaságában, míg a kisteremben Blackman és Ben Edek lounge-lemezei pihentetik a társaságot.
 • [2006-02-24] Essence with Danny Howels
  @ Home Club, Budapest

  Végre nyakunkon az idei év első komoly külföldi fellépős bulija a Home-ban! A február 24-i Essence alkalmából maga DANNY HOWELS (UK) lep meg minket, akik valljuk be, rettentő mód ki vagyunk már éhezve egy kis hamisítatlan Howels-féle ’mélyenszexisfuturisztikustechfunkhouse’ észvesztésre...
 • [2006-01-27] FreeE vs. JustMusicFm
  @ Home Club, Budapest

  A FreeE magazin és a JustMusicFM közös bulijára január 27-én pénteken kerül sor a Home-ban. Míg a nagyteremben a JustMusic színeiben pakolnak a lemezlovasok, addig a kisteremben FreeE Interaktív buli lesz, a freee.hu fórumolvasó-tehetségeivel, azaz Veletek, és az általatok kiválasztott legjobbakkal.
 • [2006-01-13] Classics Party
  @ Home Club, Budapest

  Mi mással kezdhetnék az új Home évadot, mint egy ütős kis acidhouse-os Classic Party-val? Miután kihevertük a szilveszteri őrületet, pont erre lesz szükségünk: kicsit nosztalgikus, nagyon seggrázós, teljesen mosolygós és a végletekig felszabadult jó öreg zenékre, hogy tudjuk, mi sem leszünk már fiatalabbak. Na meg a djk se.. :) Viszont régi klubber nem vén klubber, úgyhogy ezen a bulin ott a helyed, ha STERBINSZKY, BUDAI, TOMMYBOY, CLARK, netán SCHULZ rajongó voltál a 90es évek második felében.
 • [2005-12-31] Home szilveszter lineup
  @ Home Club, Budapest

  A Home Club szilveszteri murijának a line up-ja
 • [2005-12-31] Szilveszter a Sámánnal
  @ Home Club, Budapest

  A december 31-i Home Szilveszter nem akármilyen meglepetéssel szolgál majd azoknak, akik az év utolsó napját (második) Otthonukban tervezik eltölteni. A szilveszteri buli sztárvendége ugyanis nem más, mint a legendás Dave Seaman.
 • [2005-12-31] Szilveszter Dave Seamannel
  @ Home Club, Budapest

  A december 31-i Home Szilveszter nem akármilyen meglepetéssel szolgál majd azoknak, akik az év utolsó napját (második) Otthonukban tervezik eltölteni. A szilveszteri buli sztárvendége ugyanis nem más, mint a legendás Dave Seaman.
 • [2005-12-16] Lee Burridge, a világutazó ismét Budapesten
  @ Home Club, Budapest

  Lee Burridge a szupersztár DJ igazi antitézise. Bár nevét a legjobbakéval együtt említik, nincsenek sztárallűrjei, sosem játssza meg magát. Úgy tűnik, elégedett azzal, hogy emiatt a nagyközönség számára esetleg háttérbe szorul a top DJ-kkel szemben, mégis azt teheti, amit igazán szeret – zenélhet és bulizhat kedvére. December 16-án éppen a Home-ban, ahol a magyar közönség is újra meggyőződhet a közvetlen és felszabadult Lee Burridge személyes varázsáról.
 • [2005-12-03] ILD
  @ Home Club, Budapest

  December 3-án szombaton, az óbudai Home Club ad majd otthont az I Love Deep következő rendezvényének. Az ILD Mikulás Party az első rendezvény a nagysikerű Parádé After óta.
 • [2005-11-11] CHRIS LIEBING & SPEEDY J 6 órás live show-ja Budapesten
  @ Home Club, Budapest

  November 11-én a COLLABS 3000 világkörüli turné magyarországi állomásán a budapesti Home Club-ba látogat a techno két meghatározó, szimbolikus alakja: Chris Liebing és Speedy J.
 • [2005-11-11] COLLABS 3000
  @ Home Club, Budapest

  November 11-én a COLLABS 3000 világkörüli turné magyarországi állomásán a budapesti Home Club-ba látogat a techno két meghatározó, szimbolikus alakja: Chris Liebing és Speedy J.
 • [2005-11-04] Anthony Pappa újra Budapesten
  @ Home Club, Budapest

  November 4-én ismét hazánkban üdvözölhetjük a zseniális mixtechnikájáról híres Anthony Pappát. A bulinak természetesen a Home ad otthont, a Pappát kísérő művészek között pedig ott lesz Chriss, Dandy, Kühl, Slam Jr, Mark Jazz és Cartman is.
 • [2005-10-21] Matthew Dekay Home club 10.21 péntek
  @ Home Club, Budapest

  Matthew Dekay, Chriss, Slam Jr., Khül és Dandy most pénteken a Home-ban.
 • [2005-05-28] 69 Party
  @ Home Club, Budapest

 • [2005-04-16] Strictly! 8th birthday
  @ Home Club, Budapest

  1996. ontóber 25-én tűnt fel a hazai elektronikus zenei élet palettáján a SLAM JR által megálmodott STRICTLY!, most, 2005. április 16-án pedig az eredeti ’szülinaphoz’ képest némi késéssel ugyan, de nyolcadik születésnapját ünnepli az azóta Magyarország egyik legrangosabb klubestjévé avanzsált sorozat, s ezzel alighanem komoly mérföldkövet tudhat maga mögött a honi rendezvények történetében.
 • [2005-03-05] DJ Nukem
  @ Home Club, Budapest

 • [2005-02-19] 69 party
  @ Home Club, Budapest

 • [2005-02-05] Chriss Album Launch Party
  @ Home Club, Budapest

  2005. február 5-én igazán különleges lemezbemutatónak lehetnek tanúi a budapesti Home Club-ba látogatók. Chriss - The Trip címû albuma alig egy hónapja készült el és azóta kisebb-nagyobb partik keretében már belekóstolhatott a közönség a lemez különös hangulatú zenei világába, az legkomolyabb, legnagyobb szabású bemutatóra azonban kétségkívül most kerül sor, hiszen ez alkalommal a szerzõ maga válogatta ki azokat a mûvészeket, akikkel fellép ezen az estén.
 • [2005-01-22] Essence - Hybrid
  @ Home Club, Budapest

  Az elõzetes hírekkel ellentétben Jimmy Van M. január 22-én nem teszi tiszteletét a Home Clubban, fellépését egy késobbi dátumra tették a szervezõk. Panaszra viszont így sincs ok, hiszen az idei év elsõ Essence buliján nem kisebb sztárok lépnek fel, mint a Hybrid formáció fenomenális angol breakhouse zsenijei. Mellettük Chris, Kühl és Pöli húzza a talpalávalót a Home arénájában, míg a kisteremben Clark és Tommyboy felel a jó hangulatért.
 • [2004-11-27] Home Birthday
  @ Home Club, Budapest

  Fogadjunk, hogy ilyet még nem pipáltatok! Egyrészt, sosem volt még négy éves a Home; másrészt, olyat sem látott eddig a hazai partyhistória, hogy az éppen adott bulin fellépő magyar djk csak és kizárólag saját szerzeményeikből mixelve vállalják a megmérettetést a nagyérdemű publikum előtt!

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó