Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 500 Ft
Elővételben 2006. február 24.-ig2 500 Ft
első 100 jegy 2000

Partyajánló

Jótékonysági Farsang @ Fót- Művelődési ház

Fellépők
Dátum 2005. február 25.
Helyszín Fót- Művelődési ház
Stílus House, Techno, Dance, Dubstep,
House, Progressive House, Tech-house, Techno
Jótékonysági FarsangJótékonysági buli lesz Fóton, Február 25.-én pénteken a Mûvelõdési Házban, a Fóti Gyermekváros megsegítésére. A party bevételébõl videokamerával és sífelszereléssel támogatják majd a növendékeket. A buli folyamán, este kilenctõl hajnalig, 2 TEREM- ben megy majd a buli, az alsó szinten DJ Ladányi, a budapesti Piaf bár házigazdája várja majd az idõsebbeket és a hagyományos diszkó, funky kedvelõit. A felsõ szinten, a nagyteremben igazi 21. századi buli, fellép DJ BUDAI az ország elsõszámú és legkedveltebb lemezlovasa valamint Dj Junior, a Rádió 1 Ministry of Sound címû musorának vezetõje.Fót- Művelődési ház

Jótékonysági Farsang @ Fót- Művelődési ház

Jótékonysági buli lesz Fóton, Február 25.-én pénteken a Mûvelõdési Házban, a Fóti Gyermekváros megsegítésére. A party bevételébõl videokamerával és sífelszereléssel támogatják majd a növendékeket. A buli folyamán, este kilenctõl hajnalig, 2 TEREM- ben megy majd a buli, az alsó szinten DJ Ladányi, a budapesti Piaf bár házigazdája várja majd az idõsebbeket és a hagyományos diszkó, funky kedvelõit. A felsõ szinten, a nagyteremben igazi 21. századi buli, fellép DJ BUDAI az ország elsõszámú és legkedveltebb lemezlovasa valamint Dj Junior, a Rádió 1 Ministry of Sound címû musorának vezetõje.

A bemelegítés feladata stílusosan Alexx- re esett, Õ az Angyal közönségét kápráztatja el hétrõl-hétre vocal és uplifting house szettjeivel... Éjfélkor a túlfütött hangulat megoronázásaképpen mindenki örörmére chippendale, traveszti show, sztiptíz és tombola is lesz. Az este folyamán két vagány háziasszony várja majd a vendégeket boszorkányos megjelenéssel és farsangi dekorációval. A jegy ára elõvételben 2500 Ft, amit Fóton a Virágszigetben (Önkormányzat mögött), Dunakeszin pedig a Pufi sörözõben (a Kotkoda mellett) Vácon pedig a Café Cervezában (Szentháromság tér 1.) Pesten pedig a Dj Service-ben (VI.ker Eötvös u.) lehet beszerezni. Postán is lehet jegyet rendelni, ebben az esetben a 06 20 588- 39 78-as számot kell hívni, amelyen minden további információval készségesen állnak rendelkezésre a szervezõk. Az elsõ 100 jegy csak 2000 Ft-ba kerül! A helyszínen a belépõ 3500 Ft.. A Mûvelodési Ház Fóton a városközpontban a Vörösmarty téren található, megközelítése baromi egyszerû, autóval az M3-on kell elindulni és a Cora-nal lefordulni, Volánbusz járatok az Árpád hídtól és Újpest központtól indulnak, vonatok pedig a Nyugatiból, minden óra 48-kor. Kérjük, hogy akinek lehetõsége van rá, ajánlja föl adója egy százalékát a Fóti Gyermekváros Növendékeiért Alapítvány javára ( Adszám:18662443-1-13)!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó