Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Moonlight Party @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. február 5.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus Techno, Tech-house, Dubstep
Moonlight PartyFebruár 5.-én szombaton a német Johnny Lamar-al és a tájföldi Max Creep-el egészül ki a Dirtybass-es lemezlovasok névsora!Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

Moonlight Party @ Kashmir, Budapest

Február 5.-én szombaton a német Johnny Lamar-al és a tájföldi Max Creep-el egészül ki a Dirtybass-es lemezlovasok névsora!

Techno Area:
Johnny Lamar - Germany
Max Creep-Thailand
Simon-Dirtybass
Glonczi-Dirtybass
Makkay-Dirtybass
Poulos-Dirtybass

House Room:
Chris White-Germany
Isu-Minimalheadz
Tégla-Minimalheadz

Helyszin:Kashmir Underground-Budapest-Ülloi út 51
Belépõjegy 2000Huf
Info:06/70-315-7701,simon@dirtybass.hu
Web:www.dirtybass.hu

Ajánlott lemezek

 • True Playaz In The Mix Vol 3.

  A Ganja Kru Dj-ként talán legkevésbé futtatott tagja, Pascal bizonyít a csapat legújabb mixlemezén, melyen persze megtalálhatók társai: Dj Hype és Zinc legújabb szerzeményei is, valamint más jelentős producerek munkái is helyet kaptak a True Playaz mixen, mint például : Hive, Friction, vagy Hazard.

Szervező

 • Kollektíva

  Kollektiva dj- és partiszervező-csapat 2007 tavaszán robbant be a budapesti partiéletbe az első Kollektiva Nights-szal, melyen napjaink egyik legfelkapottabb remixere és BBC Radio One műsorvezetője Kissy Sell Out és a trenddiktáló londoni Durrr estek házigazdája, The Lovely Jonjo vendég-dj-ztek.
 • Dirtybass

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

 • Kollektiva-est a Balaton Soundon heves olaszokkal

  A Kollektiva idén egy teljes este házigazdája lesz a Balaton Soundon. Július 14-én, szombaton a különleges kialakítású Burn Studios Frame Array helyszínen a budapesti dj-csapat, valamint néhány hazai formáció társaságában fellép a magas fordulatszámú újhullámos klubzenék egyik ásza, az olasz Keith & Supabeatz páros.
 • A Nu-Disco Forradalom hajnala Magyarországon

  A pökhendien elegáns és egyben dinamikus nu-disco darabok az utóbbi években egyre dominánsabb szerepet töltenek be a zenei térképen; a hangzás a nemzetközi térnyerést követően mára kibontakozóban van Magyarországon is.
 • TMX interjú

  A Kollektíva alapítójával TMX-el beszélgettünk, a napokban napvilágot látó Compact Disco remixe kapcsán, produceri munkáiról, a kezdetekről, a jelenről és a jövőbeni tervekről...

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó