Pulzar

Partyajánló

TERMINAL 04 @ Sonic, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. január 14.
Helyszín Sonic, Budapest, 1034 Fényes Adolf u. 28
Stílus Breakbeat, Minimal, Tech-house
TERMINAL 04Nem szerencsés dolog év vége felé születni, mikorra már a Mikulás és a Jézuska vonat is elment... Ezt tekintetbe véve döntött úgy Dj Grega és Plastic Pete barátunk, hogy ajándékok hiányában egy óriásit partiznak előnytelen dátumra esett Születésnapjuk alkalmából. A parti szezon csak most kezdődik, ha nem másért, egészségügyi okokból is javallott, hogy velük tarts. Ügye a felszedett kilókat egy jól sikerült klubest alatt gyógykezelhetjük. Nem is beszélve az órákig tartó felszabadult tánc, és vagy zenehallgatás kellemetes és előnyös pszichológiai hatásairól. Karácsony, Szilveszter ide vagy oda, ha nem is fogadtunk meg semmit, folytassuk ott, ahol abbahagytuk 2005-ben. Sonic, Budapest, 1034 Fényes Adolf u. 28

TERMINAL 04 @ Sonic, Budapest

Nem szerencsés dolog év vége felé születni, mikorra már a Mikulás és a Jézuska vonat is elment... Ezt tekintetbe véve döntött úgy Dj Grega és Plastic Pete barátunk, hogy ajándékok hiányában egy óriásit partiznak előnytelen dátumra esett Születésnapjuk alkalmából.
A parti szezon csak most kezdődik, ha nem másért, egészségügyi okokból is javallott, hogy velük tarts. Ügye a felszedett kilókat egy jól sikerült klubest alatt gyógykezelhetjük. Nem is beszélve az órákig tartó felszabadult tánc, és vagy zenehallgatás kellemetes és előnyös pszichológiai hatásairól. Karácsony, Szilveszter ide vagy oda, ha nem is fogadtunk meg semmit, folytassuk ott, ahol abbahagytuk 2005-ben.

’No more bejgli’ szlogen alatt, mindenkit sok szeretettel várunk a Supersonicba ez Újév 14. napján, azaz január 14-én! Mivel kétségtelenül a csajok a táncparkett ördögei, ezért és más egyéb esztétikai okokból őket -enyhe diszkrimináció megengedésével- belépő nélkül fogadjuk.
Dj-k a TERMINAL küzdőterén: Grega vs. Plastic Pete, ha már ünneplik magukat, dolgozzanak alapon, exluzív 5 órás ’face to face’ meglepetés settel készülnek. Előttük pedig, Asa & Max a
jól megszokott páros felhozatalban a buli elején izzítja be a táncparkettre tévedt arcokat.
A kisteremben ezúttal Adrian, Monotone, Scarface, Maks és egy hölgy dj, Stephanie fogja a pörgetni a bakeliteket a legjobb klubzenék égisze alatt.

Helyszín: Super Sonic, Budapest, Pacsirtamező u. 41.
Jegyár: 1000 HUF fiúknak, LÁNYOKNAK IGYENES!!!
Extrák: lufi, csócsó, vetítés

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • All Inn Black 001 By Case Sensitive

    Az All Inn Records sikertörténete kétségtelenül az elmúlt hónapok egyik legnagyobb szenzációja.
  • Joris Voorn 102 számot mixel az új Balance-ra

    A holland techno producer, Joris Voornt kérték fel, hogy készítse el a népszerű Balance legújabb válogatását. Ő nem kevesebb, mint 102 tracket válogatott össze a CD-re.
  • Terry Lee Brown Jr.- Terrys Cafe 10

    A német deep house fenegyereke elérkezett legendás sorozatnának 10. darabjához. A kiadvány rendhagyó módon két korongot tartalmaz. Az első korong a megszokott terrys cafe hangulatában telik olyan előadók műveivel mint: Milton Jackson, The Timewriter, Phonique és természetesen a mestertől is találhatunk egy művet a lemezen.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó