Pulzar

Partyajánló

TERMINAL 04 @ Sonic, Budapest

Dátum 2005-01-14
Helyszín Sonic, Budapest, 1034 Fényes Adolf u. 28
Stílus ismeretlen
TERMINAL 04Nem szerencsés dolog év vége felé születni, mikorra már a Mikulás és a Jézuska vonat is elment... Ezt tekintetbe véve döntött úgy Dj Grega és Plastic Pete barátunk, hogy ajándékok hiányában egy óriásit partiznak előnytelen dátumra esett Születésnapjuk alkalmából. A parti szezon csak most kezdődik, ha nem másért, egészségügyi okokból is javallott, hogy velük tarts. Ügye a felszedett kilókat egy jól sikerült klubest alatt gyógykezelhetjük. Nem is beszélve az órákig tartó felszabadult tánc, és vagy zenehallgatás kellemetes és előnyös pszichológiai hatásairól. Karácsony, Szilveszter ide vagy oda, ha nem is fogadtunk meg semmit, folytassuk ott, ahol abbahagytuk 2005-ben. Sonic, Budapest, 1034 Fényes Adolf u. 28

TERMINAL 04 @ Sonic, Budapest

Nem szerencsés dolog év vége felé születni, mikorra már a Mikulás és a Jézuska vonat is elment... Ezt tekintetbe véve döntött úgy Dj Grega és Plastic Pete barátunk, hogy ajándékok hiányában egy óriásit partiznak előnytelen dátumra esett Születésnapjuk alkalmából.
A parti szezon csak most kezdődik, ha nem másért, egészségügyi okokból is javallott, hogy velük tarts. Ügye a felszedett kilókat egy jól sikerült klubest alatt gyógykezelhetjük. Nem is beszélve az órákig tartó felszabadult tánc, és vagy zenehallgatás kellemetes és előnyös pszichológiai hatásairól. Karácsony, Szilveszter ide vagy oda, ha nem is fogadtunk meg semmit, folytassuk ott, ahol abbahagytuk 2005-ben.

’No more bejgli’ szlogen alatt, mindenkit sok szeretettel várunk a Supersonicba ez Újév 14. napján, azaz január 14-én! Mivel kétségtelenül a csajok a táncparkett ördögei, ezért és más egyéb esztétikai okokból őket -enyhe diszkrimináció megengedésével- belépő nélkül fogadjuk.
Dj-k a TERMINAL küzdőterén: Grega vs. Plastic Pete, ha már ünneplik magukat, dolgozzanak alapon, exluzív 5 órás ’face to face’ meglepetés settel készülnek. Előttük pedig, Asa & Max a
jól megszokott páros felhozatalban a buli elején izzítja be a táncparkettre tévedt arcokat.
A kisteremben ezúttal Adrian, Monotone, Scarface, Maks és egy hölgy dj, Stephanie fogja a pörgetni a bakeliteket a legjobb klubzenék égisze alatt.

Helyszín: Super Sonic, Budapest, Pacsirtamező u. 41.
Jegyár: 1000 HUF fiúknak, LÁNYOKNAK IGYENES!!!
Extrák: lufi, csócsó, vetítés

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó