Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Club Techno Online @ Coronita Music Club, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Scarface
Dátum 2005-01-07
Helyszín Coronita Music Club, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Techno
Club Techno OnlineAlig pár hete új fejezet nyílt a budapesti klubéletben: egy örvendetes összefogásnak köszönhetően végre ismét heti rendszerességgel kap szerepet a vájtfülűek ízlésével mérve is igényes(!!!), klasszikus alapokon nyugvó, hangulatosan könnyed technomuzsika!Coronita Music Club, Budapest, Hajógyári sziget

Club Techno Online @ Coronita Music Club, Budapest

Alig pár hete új fejezet nyílt a budapesti klubéletben: egy örvendetes összefogásnak köszönhetően végre ismét heti rendszerességgel kap szerepet a vájtfülűek ízlésével mérve is igényes(!!!), klasszikus alapokon nyugvó, hangulatosan könnyed technomuzsika!

Alig pár hete új fejezet nyílt a budapesti klubéletben: egy örvendetes összefogásnak köszönhetően végre ismét heti rendszerességgel kap szerepet a vájtfülűek ízlésével mérve is igényes(!!!), klasszikus alapokon nyugvó, hangulatosan könnyed techno muzsika! A minőségi szórakozás mellett voksoló Pacha-Coronita, a fenomenális techno-esteket jegyző Deadcode-DJ-k, a Supersonic Technikumban történelmet írt Grega és társai, valamint friss szellemiséggel megáldott ifjú tehetségek jóvoltából ezentúl péntekről péntekre csakis a legnívósabb, s egyben a leglazább techno korongok forognak a Coronita lemezjátszóin. Mindennek tekintetében reményeink szerint 2005 a Club Techno Line éve lesz azon hozzáértő vagy épp még laikus műkedvelők számára, akik valódi értékeket keresnek a 4/4ekre épült elektronikus zenében. A maximális kikapcsolódás érzését ráadásul fűtött terasz is segíti, ahol bátran megpihenhetnek a fáradttá vált lábak. Akik pedig úgy belejönnek a bugiba, hogy a végénél is tovább maradnának még, azokat reggel 5-től várja ugyanitt a jól ismert, kellemesen vidám Coronita-afterparti - igaz, már nem klub techno, hanem "levezető" proggi/house zenékkel.

2004.01.07.: ’Electribe’ : GREGA (Supersonic), SCARFACE (Supersonic)next stations:

2005.01.14.: ’Deadcode DJs’ : JAY CORTEZ (Deadcode-Hyperspace), COYOTE (Deadcode-Hyperspace)

2005.01.21.: 'Electribe': GREGA (Supersonic), NEWL

2005.01.28.: 'Deadcode DJs' : JAY CORTEZ (Deadcode-Hyperspace), COYOTE (Deadcode-Hyperspace)

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó