Pulzar

Partyajánló

Sultan&&Chris Fortier @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2004. december 10.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus House, Progressive House, Techno, House,
Tech-house, Techno, Nu Disco
Sultan&&Chris FortierDecember 10.-én Sultan és Chris Fortier lesz a legendás klub vendége!Club Korona, Kecel,

Sultan&&Chris Fortier @ Club Korona, Kecel

December 10.-én Sultan és Chris Fortier lesz a legendás klub vendége!

Sultan

Nem sok olyan új tehetség van a nap alatt, aki pár év leforgása alatt ilyen veretes nagy betűkkel beírta volna magát az elektronikus muzsikák nagykönyvébe – de ez a Sultan gyerek ilyen! Képzelj el egy raszta hajú egyiptomi felmenőkkel megáldott junkiet, aki rock-zenekara mellett a gitárt elkezdi másra is használni, leül a kütyük elé és olyan gyönyörű zene születik meg a kezei alatt, ami egy csapásra meghódítja a világ táncparkettjeit. Ráadásul mindez abban a Montreálban történik, ami a techno fellegvára és emberünk lassan kultúrát is teremt szerzeményei mellett. 99’-ben a gitár mellé megveszi az első lemezjátszóit, majd helyi úttörőként rezidense lesz a Living clubnak, ahol már olyan neveknek készíti elő a terepet, mint a Deep Dish, Sander Kleinenberg, Danny Howells,LeeBurridge, Saeed&Palash és sokan mások. Jön a saját stúdió és az első track a ’Primal Instinct’ a Chug Records-on.
Következő szerzeményei már a legnagyobbaknál landolnak- John Digweed- Bedrock Breakse és a Deep Dish – Shinichi-je szerződteti le! Ez utóbbi duó mindezidáig legjobban sikerült Global- underground albumán a Torontón – már három felvétele is szerepel, és a világ általa ismeri meg a gyönyörű Stephanie Vézina hangját! 2003-ban ennek is köszönhető az első hely a Billboard Dance Album listán! Tone Depth (The Greek)-el, olyan alteregokon, mint Soul Tan vagy Jiva(Sultan&Nesha) azóta is egyre több felvétellel gazdagodik a deep/tribal hangzás általa. Egyszerűen gyönyörűek a dalai! Csak vedd elő a GU Toronto-t és egyből vágod, miről beszélek!
Dj-szetje igazi csemege lesz a hangzás szerelmeseinek, a csajok bizseregnek majd a parketten, mi meg olvadozunk szettje alatt, úgy. Hogy először jár majd kis hazánkban a leghíresebb szultán!

Chris Fortier

Minden idők egyik legjobban összerakott és legkomolyabb mix cd-jének tulajdonosa tiszteli meg a keceli Korona pultját annak a Chris Fortiernek a személyében, aki a John Digweed –féle mix cd sorozat eddigi talán legjobb darabját hozta össze! A zöld borítós dupla disk-től az egész szakma dobott egy hátast, annyira egyben volt mind koncepcióját, mind stílusát tekintve! A sötét dark tribal és proggi ütemek helyett egy mélyebb, dallamosabb világgal lepett meg bennünket, ami azóta meghódított a szcénát és mint első mérföldköve eme hangzásnak még nagyon sokáig ott fog figyelni mindannyiunk lejátszójában! Ki is ez a fickó aki még a nagymestereket is túlszárnyalta? Egy olyan dj, akit mindenhol a világon imádnak és tisztelnek! Kár arról osztani az észt, mit játszik és mekkora világsztár, hogy a Sasha meg a John Digweed ilyen, meg olyan cimbije, hogy volt a Twilo rezidentje – a mellett hogy ezt is elmondhatja magáról, no meg hogy ő a Fade Records tulajdonosa, számos remix és saját darab szerzője, a lényeget úgyis december 10-én látjuk és halljuk tőle! Ha valaki többre kíváncsi sasolja meg website-ját, (www.djchrisfortier.com) ahol fellépéseinek élő mixeibe is belehallgathat! Így már biztosan kötelezőnek érzi majd a megjelenést!

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó