Pulzar

Partyajánló

2003. 03. 15. DEADCODE PRODUCTION PRESENTS: DJ RUSH@COMPLEX @ Complex, Szentendre

Fellépők
Dátum 2003. március 15.
Helyszín Complex, Szentendre, Rózsa u. 8.
Stílus Hard Techno, Techno, Drum and Bass
2003. 03. 15. DEADCODE PRODUCTION PRESENTS: DJ RUSH@COMPLEXDj Rush ismét a Complex falai özött őríti a közönséget.Complex, Szentendre, Rózsa u. 8.

2003. 03. 15. DEADCODE PRODUCTION PRESENTS: DJ RUSH@COMPLEX @ Complex, Szentendre

Dj Rush ismét a Complex falai özött őríti a közönséget.

Nomen est omen: a parti neve magáért beszél. DJ Rush ismét Magyarországon és újra a Complexben lép fel a Deadcode szervezésében; s ezzel a szentendrei techno-komplexum megint egy jó kis bulit tudhat magáénak. DJ Rush (USA-Chicago) kétszer már bizonyított a Deadcode-bulik közönsége előtt. 2001. decemberében játszott először hazánkban Hyperspace-en, majd ezt követte a 2002-es nyári Budapest Parádé, ahol a Hyperspace kamionon és a hivatalos afterpartin, a Bónuszon is őrületbe kergette a techno-rajongókat, szinte eszközként használva a táncolók érzelmeit: Mindig is fontos és érdekes volt számomra, hogy a ti érzéseitek és élményeitek alapján zenéljek -vallja Rush, és igazát mi sem bizonyítja jobban, mint saját zenéi, például a hihetetlen energiát árasztó The Energy EP. De említhetnénk a Spitball, I love you, Mutha fucking bass, vagy Club freaks című ováció-keltő technomuzsikákat is. A Chicagoban született sztár-dj napjainkban egyébként Berlinben él, itt vezeti saját kiadóját és ügynökségét a KneDeep-et, illetve itt kelti életre legújabb techno-kreációit, olykor Russian Roulette név mögé rejtőzve. Akárhogy is hívja magát, Major Rush a német partizók egyik legnagyobb kedvence; tavaly legalábbis 2001-ben játszott szettjei és live act-jei alapján - őt választották nr1. dj-nek a Groove olvasói. A szakmai elismerést ugyanakkor számtalan önálló szerzemény illetve remix tükrözi: Force Inc., Circuit, Dance Mania, Djax, Music Man, Primevil, CLR, Tresor..  saját labele mellett Rush számos ismert kiadóval dolgozott már együtt. A legbulisabb techno-fesztiválok favoritjaként is nevezhető dj-ért mindazonáltal nem kizárólag a németek rajonganak. Elég, ha csak 2003 márciusi dátumaira vetünk egy pillantást: Budapesten kívül Brüsszel, Bologna, Madrid, Lausanne, Glasgow, és Belfast is az európai freak-tanyák egyike, ahol egy-egy éjszakára az észvesztő partié, azaz Rush-é a főszerep. Freak vagyok, ez van. Emeld fel a segged, szerezz egyet a lemezemből és légy te is freak. Ne törődj vele, mit gondolhatnak rólad mások; ne aggódj azon, hogy kik figyelnek. Csak hagyd magad elindulni, kapcsolódj be a mókába, engedd magad partizni bébi! hangzik a jó tanács, és nekünk még csak lemezeket sem kell vennünk. Elég, ha hallgatjuk azokat, amiket ő játszik majd három lemezjátszón, három órán át. Pontosabban legalább három órán át, hiszen a fekete mókamester legtöbbször rátesz egy jó nagy lapáttal. Megteheti, mert 2003. március 15-én rajta kívül kizárólag a hazai techno-széna legkeresettebb dj-i, a Deadcode-ot képviselő Hot X, Igor Do'Urden és Jay Cortez kapnak szerepet a Complex sokat megélt arénájában.

Furcsa vagy sem, a kisterem Hyperspace-hez hasonlóan - most sem marad zárva, ám ez alkalommal az itt megszokott progresszív dallamok száműzetésre ítéltettek: La King, Coyote, Kiri, és Thomas Oven szórakoztatja majd a nagyérdeműt, ugyancsak techno-zenékkel.

So get off your ass and go!  ahogy Rush mondaná…

bővebb infó: www.deadcode.hu

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó